Kocam ve bitmeyen işleri

Benim kocamın tam tersi. Zeytin verdi ablam yap diye sen uğraşma kırdıralım diyor. Ablama verelim o yapsın diyor. Bence siz bu adama hobi bahçesi falan alın. Boş zamanlarında eksin diksin. Gitsin oraya

Allahım inşallah oyle bir niyeti yoktur....
Cevizin bol olduğu yerin insanı zeki oluyormuş aziz Sancar bile Mardin'in ceviziyle ünlü yerinde yetişmiş. Oğlumuza bol bol ceviz yedirecekmis...
Hehe bu adam benim kafadan. Kızma ama sevdim swnin kocanı. Ama benim müsait oldugum zamanda yapalım de. Nar ekşisi elden kolayda çıkmaz karartır eli. Düğün de varmış. Eldiven giymişsinizdir inşallah☺

Kahkaha attım okurken :))) Yani ben benim kocamın ümüğünü sıkabilirim böyle bir durumda :))
anlaması için ben olsam el sürmez öyle bozulmaya bırakırdım.

benim hoşuma giderdi sanırım
çünkü ben bu konularda zayıfım
hep yapalım derim kalır öyle hiç aksiyona geçmez
ama getirip önüme koysa mecbur yapılır güzel olurdu :KK45:

Yani kendi de yapıyormuş güzel bir sey aslında. Öyle sürekli tüketmek yerine insanın üretken olması güzel. Bir sayfa açıp bunları satabilirsiniz. Maddi kazanç olur.
Eşiniz biraz daha makul miktarlarda alırsa siz de rahatlarsinz.

Hiç komik ve sevimli değil bir erkeğin kadın gibi bu işlerle ilgilenmesini istemem çalışan insansın nedir 60 kilo domates saçmalık

Ayni benim babam 😂 Cok sukur Allah herseyin daha cogunu versin ama bizde biktik. Anliyorum sizi. Annem en sonunda baya kizdi alip alip durma artik diye 😂en son ciger pate yapalim mi diyordu ki bitti

boşver kendi yapsın sen hiç el sürme işine bak:)
benim kocam da salça yaptı ama kendi yaptı mutfagi da kendi topladi.
ben kenarda oturdum kızımla ilgilendim :)
neye sinirleniyorsun ki:)

Instagramda böyle hesaplar var.Organik salçalar,reçeller,tursular v.s. baya karli bir is bence.Siz de bu şekilde yapabilirsiniz,müşteriniz çok olur :)

Eşimde böyledir ama kilo konusunda bu kadar abartmaz ve kafasına estiği zamanda almaz,evde iki küçük çocuk olduğundan istediğimiz zaman istediğimiz şeyi yapamayacağımizi bilir.

Gecen gün çocuklar büyüse de kışlık hazırlıkları yapacak daha çok vaktimiz olsa diyordu 😅😅
Bende misafirliğe giderken yaptığımız turşulardan, recellerden yada soslardan götürürüm. Hazır birşey götürmekten çok daha güzel oluyor.

Ama eşinize zaman ve kilo konusunu sizinle konuşarak hareket etmesini söyleyin ısrarla mutlaka yoksa sizin için eziyet olur gerçekten.

kahvede oturup tüm gün kağıt oynayacağına evinde turşu kurması çok daha güzel. hem gözünün önünde hem de işe yarıyor :confused:

Back
X