arkadaşlar inanın bunları yazmak için çok düşündüm ama çaresizim ve kimseyle paylaşamıyorum.birbirimizi çok sevrek evlendik ve yeni evli sayılırız.evlenmeden önce yüzeysel ilişkilerimiz vardı kıyafetle falan ve eşim beni çok sever üstüme titrer falan neyse evlendik ben çok korktum zor alıştım falan aama bence bu herkesin yaşayacağı bişey sonuçta kimse bunu birden öğrenmiyor kocam benden gitgide uzaklaştı ne yapsam çeviremiyorum uzaklaştı derken hepmi öyleydi bilmiyorum .ben istemezsem asla yaklaşmıyor bana durmadan öper sarılır onları demiyorum zaten ama diğer türlü aafedersiniz.ben yaklaşıncada kendimi çok gurursuz görüp nefret ediyorum kendimden çünkü çoğu zaman reddediyor bazen sırf kavga etmemek için cvp veriyor bana öle geliyor
günlük hayatta pek bi uzaklaşması kötü bir hareketi yok ama
bu sölediklerim aramızı çok geriyor konuşmak istiyorum herşey konuşulmaz diyor üstünü kapatıor konuşarak çözülmezmiş bilmeme ne .gecelik falan bile giysem yani hiç tepki vermiyor bende baya kilo aldım
ama kilo almadanda böleydi
hep ağlıyorum kimseye anlatamıyorum onunla konuşamıyorum vs vs bu olay çok derin ve biz yeni evliyiz
beni seviyor ama bu nasıl bir sevgi ben anlamıyorum pek anlamam ben ama sanırım fizyolojik bir sorunda yok hatta bi kere yatak odasında bana of yatağa uyumak için gelinir bile dedi
ben çok üzgünüm lütfen yardım edin bana
ne suçum ne hatam var benim bilemiyorum