• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve çok çaresizim:(

teşekkür ederim ama ona yanaşacağınıda pek sanmıyorum ben onu itmişim işte falan filan çünkü korkuyordum acı çekiyodum ama bunu herkes yaşıyodur bu dönemde herkes karısından uzaklaşsa olmazki bilmiyorum kızlar :8 bildiğim tek şey üzgünüm 7 aylık evliyiz:(

itmeyen varmıymış? canın yanıyor senin elinde değilki bir kadın için kolay bişey de değil bunun kinini mi güdüyormuş bence yalan söylüyo

şu an ağlıyorum kocamı çok seviyorum :( bilmiyorum bizim nasıl böyle bir problemimiz oldu oda beni o kadar çok sever üstüme titrer ama bu konu hariç.çok üzgünüm ama hepsi bu işte:(
üzgün olman çok normL canım sonucta mutlu bır evlılığinin yuzde 80 i yataktan gecıor canım orası guzelse hersey de guzel oluyo olmayanlarda guzel gorunuyo inşallah atlatırsınız bu durumu bana bı problemı var da kabullenemıomus gıbı geldı
:26::26:

hiç normal değil bir erkegın bu kadar ısteksız olması üzmek istemem sizi ama belki eski ilişkilerinde unutamadıgı biri vardır.o yuzden size yaklaşamıyordur.onu ittiniz diye canınız yandı dıe bu kadar uzun süre tepki verip bekleyemez gercekten seven.mutlu etmeye calısırdı sizi yine.ya cınsel sorunu var ya unutamadıgı biri diye düşünüyorum.

Back
X