• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve çok çaresizim:(

teşekkür ederim çok sağolun arkadaşım psikolojik destekmi almam gerekiyor başka hangi hekimlere görünmeliyim acaba?

cinsel ilişkiler esnasındaki çekingenliğiniz, sıkıntılarınız, canınızın acıması (ki bu bazen psikolojik bile olabiliyor küçümsemeyin) için bir psikologla konuşabilirsiniz, o sizi olmazsa bu alanda uzman bu dalla ilgilenen bir psikologa yönlendirir.

eşinizin cinsellikle ilgili sıkıntıları üzerine bir bilgi ya da yol gösterici olara ürolog ile görüşebilirsiniz.

kendiniz de bir kontrolden geçmek istiyorsanız kadın doğum.

Ten uyumu var diyorsun,fizyolojik hersey normal ,iliskiniz mükemmel,o zaman geriye cok az sey kaliyor.Baska seylere egilimli olabilir.Caktirmadan takip edin bakalim uzun bir süre , ah bir bilseniz ne babayigit gözüken evli ,cocuklu adamlar gay.Hayatta ypmaz dediginiz ,konduramadiginiz kisiler.Esiniz öyledir demiyorum, sadece bir takip edin,cünkü bu durum normal degil.

innaki ediyorum canım ama evden işe işden eve spoarla ilgilenir ve benimle evimizle zaten hep yanyana oturuyoruz daha ansıl takip edeyim kendimi kandırmak değil ama yok başka bişi:(

sadece bir keresinde ağzından şöle bişi çıktı şimdi hatırlıyorum:( yani dedi elenmeden önceki yüzeysellerden çokta bir farkı yok gbi yani o kapıya çıkan bişi sölemişti :( sanırım hayal kırıklğına uğrattım ben onu .ama işte hep öle bilirizya kadın hep kaçar erkek hep kovalar:( ikna etmeye çalışır bende herşeye rağmen öyle olmsını bekledim hep ama oda bu süreçte soğudu bu durumdan galiba:(

muhtemelen dediğim gibi ten uyumu sıkıntısı yaşanıyor. eşiniz sizinle cinsel ilişkide tatmin olmuyor ve zorlanıyor. bunu aşmak elinizde psikolojik destekten kaçınmayın.

cinsel ilişkiler esnasındaki çekingenliğiniz, sıkıntılarınız, canınızın acıması (ki bu bazen psikolojik bile olabiliyor küçümsemeyin) için bir psikologla konuşabilirsiniz, o sizi olmazsa bu alanda uzman bu dalla ilgilenen bir psikologa yönlendirir.

eşinizin cinsellikle ilgili sıkıntıları üzerine bir bilgi ya da yol gösterici olara ürolog ile görüşebilirsiniz.

kendiniz de bir kontrolden geçmek istiyorsanız kadın doğum.

teşekkür ederim arkadaşım vakit ayırdığın için...

sadece bir keresinde ağzından şöle bişi çıktı şimdi hatırlıyorum:( yani dedi elenmeden önceki yüzeysellerden çokta bir farkı yok gbi yani o kapıya çıkan bişi sölemişti :( sanırım hayal kırıklğına uğrattım ben onu .ama işte hep öle bilirizya kadın hep kaçar erkek hep kovalar:( ikna etmeye çalışır bende herşeye rağmen öyle olmsını bekledim hep ama oda bu süreçte soğudu bu durumdan galiba:(

Hiç kendini suçlama.
Burda suçlanacak biri varsa eşindir.

Çünkü duruma seni alıştırmak, hazırlamak ona düşen bir şey.
Bu da ancak anlayışla yaklaşmakla olacak bir şey.
Öyle her şey hazır önüme gelsin olmuyor.
Senin duygularına da hitap etmesi gerek.

Bence oturup konuşun,
Benim fikrim eşin sana nasıl yaklaşacağını bilmiyor...

Fazla naz aşık usandırır derler ya, ilişkinin başlarında kendinizi çekmeniz,tedirginliğiniz,yakınmalarınız onu bezdirmiş gibi görünüyor. Yani erkekler de bi noktadan sonra sürekli "teklif eden" kesimde olmayı yüzsüzlük olarak algılıyor, özellikle de kadın isteksiz görünüyorsa. Bir de bu açıdan bakın. İlişkinin en başında siz acı çektiğiniz,çekindiğiniz, utandığınız için ona "istemiyormuş" gibi hissettirmiş olabilirsiniz. Bu durumda eşiniz de kendini geri çekmiş olabilir. Bence oturup açık açık bunu konuşun, yani o size bunlardan bıktığını söyleyemiyor olabilir. O zaman siz gidin ve bunu bildiğinizi ve değiştirmek istediğinizi söyleyin. :)

Hiç kendini suçlama.
Burda suçlanacak biri varsa eşindir.

Çünkü duruma seni alıştırmak, hazırlamak ona düşen bir şey.
Bu da ancak anlayışla yaklaşmakla olacak bir şey.
Öyle her şey hazır önüme gelsin olmuyor.
Senin duygularına da hitap etmesi gerek.

Bence oturup konuşun,
Benim fikrim eşin sana nasıl yaklaşacağını bilmiyor...

ah konuşsa daha ne isterim canım ah:(

Fazla naz aşık usandırır derler ya, ilişkinin başlarında kendinizi çekmeniz,tedirginliğiniz,yakınmalarınız onu bezdirmiş gibi görünüyor. Yani erkekler de bi noktadan sonra sürekli "teklif eden" kesimde olmayı yüzsüzlük olarak algılıyor, özellikle de kadın isteksiz görünüyorsa. Bir de bu açıdan bakın. İlişkinin en başında siz acı çektiğiniz,çekindiğiniz, utandığınız için ona "istemiyormuş" gibi hissettirmiş olabilirsiniz. Bu durumda eşiniz de kendini geri çekmiş olabilir. Bence oturup açık açık bunu konuşun, yani o size bunlardan bıktığını söyleyemiyor olabilir. O zaman siz gidin ve bunu bildiğinizi ve değiştirmek istediğinizi söyleyin. :)

aslında buna benzer şeyler denedim ama bi kere daha bu şekilde deneyebilirim:(

Valla ben bu konuda hiç bir yeni evli erkeğin fazla nazdan filan usanacağını sanmam, hepimiz ilk zamanların temposunu hatırlıyoruzdur herhalde.
Arkadaşım önceki mesajımda asıl değinmek istediğim noktayı tam ifade edemedim herhalde. Yinelemek istiyorum, benim arkadaşımın eşinin bir sağlık sorunu var ve bu nedenle cinsellik aramıyor, onların da hiç bir sorunu yok, birbirlerini seviyorlar, öpüyorar, özlüyorlar vs. aynı anlattığın gibi ama kocası sevişmek istemiyor, ha hiç mi yapmıyorlar tabii ki yapıyorlardır, ama nadiren.

Böyle bir rahatsızlığı vardır belki eşinin? ailesinin bilebileceğini düşünüyorum, böyle bir durum varsa.

İnşallah normale dönersiniz, canını sıkma

Valla ben bu konuda hiç bir yeni evli erkeğin fazla nazdan filan usanacağını sanmam, hepimiz ilk zamanların temposunu hatırlıyoruzdur herhalde.
Arkadaşım önceki mesajımda asıl değinmek istediğim noktayı tam ifade edemedim herhalde. Yinelemek istiyorum, benim arkadaşımın eşinin bir sağlık sorunu var ve bu nedenle cinsellik aramıyor, onların da hiç bir sorunu yok, birbirlerini seviyorlar, öpüyorar, özlüyorlar vs. aynı anlattığın gibi ama kocası sevişmek istemiyor, ha hiç mi yapmıyorlar tabii ki yapıyorlardır, ama nadiren.

Böyle bir rahatsızlığı vardır belki eşinin? ailesinin bilebileceğini düşünüyorum, böyle bir durum varsa.

:(:(:( teşekkür ederim:(

Kocası bunun evlilik öncesi yaşadıkları şeyden pek de farklı olmadığını söylemiş, buna dayanarak söyledim onları. Yani konu sahibi kendini geri çektikçe adama gına gelmiş olabilir. Her erkek aynı olacak diye bir şey yok, belki yapısı böyledir. :)

Kocası bunun evlilik öncesi yaşadıkları şeyden pek de farklı olmadığını söylemiş, buna dayanarak söyledim onları. Yani konu sahibi kendini geri çektikçe adama gına gelmiş olabilir. Her erkek aynı olacak diye bir şey yok, belki yapısı böyledir. :)

evet söledi böle bişi:( ben farklı hayal ediodum gbi bişi:(

aslında buna benzer şeyler denedim ama bi kere daha bu şekilde deneyebilirim:(

Aşağı yukarı herkes benzer şeyleri söyledi, buradan çok da farklı bir cevap almayı bekleme bence. Kocanı en iyi sen tanırsın. Şimdi burda vakit geçireceğine git kocanın yanına mesela. :)

canım, yüzeysellerden pek farkı yokmuş dediğine göre o da çok fazla tecrübeli değil mi acaba?cinsellik konusunda hayalkırıklığına uğramış gibi konuşmuş.ya kusura bakma biraz ayıp kaçacak ama aklıma gelen fikri paylaşacağım.madem canın yanıyor ve onu tatmin edemiyorsun onu farklı şekillerde canın yanmadan tatmin etme yöntemleri de vardır,araştır .böylece belki ciselliğe ve sana (yatakta)yeniden düşkünleşir.en azından sen bu sıkıntıdan kurtulana kadar ne bileyim...ya da çabanı görüp adım atmaya başlar...

Aşağı yukarı herkes benzer şeyleri söyledi, buradan çok da farklı bir cevap almayı bekleme bence. Kocanı en iyi sen tanırsın. Şimdi burda vakit geçireceğine git kocanın yanına mesela. :)

biliyorum canım böyle bir özeli paylaşmak benim için çok zor ama çaresizlikten ve bu konudaki cahilliğimden bir akıl danışmak istedim:( ama insan reddedildikçe kendinden nefret ediyor ve bunu bidaha yaşamak istemiyor zaten şu an afedersiniz müsait değilim

evet söledi böle bişi:( ben farklı hayal ediodum gbi bişi:(

Kocanızın hataya düştüğü tek nokta farklı şekilde hayal ettiği o olayın bi anda olmasını beklemesi. Yani Türk erkeklerinin genelinde olan bir problem. El değmemiş bir eş isterler ama evlendiklerinde o kadının yatakta harikalar yaratmasını da beklerler. :) Güzel bi dille cinsel hayatınızı daha iyi bi noktaya getirmek istediğinizi ve bu konuda ona da ihtiyaç duyduğunuzu belirtebilirsiniz. Tek başınıza öğrenebileceğiniz bir şey değil sonuçta. Belki size bunu açıkça söyleyemediği için konuşmuyordur. Sadece varsayımlar üzerinden konuşuyorum yanlış anlamayın. Size şu konuda kötüsün diyemez, kırılacağınızı düşünür, bu yüzden istemiyordur falan. Tek çözüm yolu konuşmak. :)

canım, yüzeysellerden pek farkı yokmuş dediğine göre o da çok fazla tecrübeli değil mi acaba?cinsellik konusunda hayalkırıklığına uğramış gibi konuşmuş.ya kusura bakma biraz ayıp kaçacak ama aklıma gelen fikri paylaşacağım.madem canın yanıyor ve onu tatmin edemiyorsun onu farklı şekillerde canın yanmadan tatmin etme yöntemleri de vardır,araştır .böylece belki ciselliğe ve sana (yatakta)yeniden düşkünleşir.en azından sen bu sıkıntıdan kurtulana kadar ne bileyim...ya da çabanı görüp adım atmaya başlar...

herkese karşıt birşey söylüyorum gbi oluyor ama öle malesef bunların hepsini denedim o yüzden bu kadar çaresiz ve burdayım.onları sevmediğini söylüyor onun için tek yol var o da kapalı:( bana:(

Back
X