• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve çok çaresizim:(

Kocanızın hataya düştüğü tek nokta farklı şekilde hayal ettiği o olayın bi anda olmasını beklemesi. Yani Türk erkeklerinin genelinde olan bir problem. El değmemiş bir eş isterler ama evlendiklerinde o kadının yatakta harikalar yaratmasını da beklerler. :) Güzel bi dille cinsel hayatınızı daha iyi bi noktaya getirmek istediğinizi ve bu konuda ona da ihtiyaç duyduğunuzu belirtebilirsiniz. Tek başınıza öğrenebileceğiniz bir şey değil sonuçta. Belki size bunu açıkça söyleyemediği için konuşmuyordur. Sadece varsayımlar üzerinden konuşuyorum yanlış anlamayın. Size şu konuda kötüsün diyemez, kırılacağınızı düşünür, bu yüzden istemiyordur falan. Tek çözüm yolu konuşmak. :)

konuşmakla çare bulamadım bir gece çok tartıştık mektup yazdım artık anlasın diye gözyaşları içinde okumuycam dedi okumadı:( dile getiriorum ama uygulamada olmuyor işte kızlar bıkmayın benden:(

7 ay oldu .malese f biliyorum ama çaresiz olduğum için yazdım buraya çünkü konuşmuyor bu konuyu duymuyor kapatıyor:(
konusmuyosa mektup yaz sende okuyacaktır okumamıs gıbı davransa bıle muhtemelen sen davranıslarını gözlemle konusurken vucut dılını izle dıl sürçmelerını falan ayırdet hersey onların altından çıkar fızıksel bı problemı olmasa bıle az ısteklı olabılır bı bekle bakalım sen gıtmessen ne kadar zaman sabredecek ne zaman ısteyecek :ssz::ssz:

biliyorum canım böyle bir özeli paylaşmak benim için çok zor ama çaresizlikten ve bu konudaki cahilliğimden bir akıl danışmak istedim:( ama insan reddedildikçe kendinden nefret ediyor ve bunu bidaha yaşamak istemiyor zaten şu an afedersiniz müsait değilim

Yok öyle demek istemedim sakın yanlış anlama. Tabiiki akıl danışmak mantıklı. Ama daha fazla çözüm çıkmaz buradan. Yani daha fazla yardımı dokunmaz kimsenin, ya bunu kocanla uygun bir şekilde konuşacaksın ya da doktordan yardım isteyeceksin. Hemen hemen aynı kapıya çıkıyor gelen öneriler. Onu demek istedim. :)

Yok öyle demek istemedim sakın yanlış anlama. Tabiiki akıl danışmak mantıklı. Ama daha fazla çözüm çıkmaz buradan. Yani daha fazla yardımı dokunmaz kimsenin, ya bunu kocanla uygun bir şekilde konuşacaksın ya da doktordan yardım isteyeceksin. Hemen hemen aynı kapıya çıkıyor gelen öneriler. Onu demek istedim. :)

teşekkür ederim canım sağol.belkide birine anlatmak istedim çünkü taşımak çok ağır bunu içinde yapayalnız:( haklısın evet

konusmuyosa mektup yaz sende okuyacaktır okumamıs gıbı davransa bıle muhtemelen sen davranıslarını gözlemle konusurken vucut dılını izle dıl sürçmelerını falan ayırdet hersey onların altından çıkar fızıksel bı problemı olmasa bıle az ısteklı olabılır bı bekle bakalım sen gıtmessen ne kadar zaman sabredecek ne zaman ısteyecek :ssz::ssz:

msjının üstünde yazdım canım:) mektup yazdım diye okumayı reddetti:(

konuşmakla çare bulamadım bir gece çok tartıştık mektup yazdım artık anlasın diye gözyaşları içinde okumuycam dedi okumadı:( dile getiriorum ama uygulamada olmuyor işte kızlar bıkmayın benden:(

Estağfurullah bıkmak ne kelime.. Bu konu çok hassas olduğu için tartışma anında söylenen küçük bir söz çok dokunabilir, gururunu falan kırabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışın. Size çok değer veriyor belli ki. Ama konuşmamak, fikirlerinizi dinlemeye bile isteksiz olması(bu konuda), mektuba bile yanaşmaması kötü. :/

Estağfurullah bıkmak ne kelime.. Bu konu çok hassas olduğu için tartışma anında söylenen küçük bir söz çok dokunabilir, gururunu falan kırabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışın. Size çok değer veriyor belli ki. Ama konuşmamak, fikirlerinizi dinlemeye bile isteksiz olması(bu konuda), mektuba bile yanaşmaması kötü. :/

evet bende işte bunu kaldıramıyorum artık:( herşy mükemmelken bu kadar özel ve bu kadar önemli bir proble işte:( bu benim için çok büyük bir sınav:(

msjının üstünde yazdım canım:) mektup yazdım diye okumayı reddetti:(
o zaman boşver konusmayı mektubu senı boylesıne gururnu önemsemeyen adamında bı yerını tatmın etmek çok sacma aynı durumda bı arkadasım vardı kavgalar mı etmedıler neler oldu olmadı adamın tıpı oyle ısteksız adam kendınde eksıklık olduunu da kabullenmedıı için konu hakkında konusmayı da reddedıyordu arkım ben senın karınsaM benı tatmın edeceksın bu senın gorevın sen gorevlerını tam yapmazsan bende yapmam dedı hiç bişesıne karışmadı bı sure başta adam kızdı eve geç geldı bılmem ne sonra duzelmeye basladı en azından karısının da bı ınsan olduunu anlamaya basladı şimdi bişey derdım kocana ama sen alınırsın yıne :ssz::ssz:

o zaman boşver konusmayı mektubu senı boylesıne gururnu önemsemeyen adamında bı yerını tatmın etmek çok sacma aynı durumda bı arkadasım vardı kavgalar mı etmedıler neler oldu olmadı adamın tıpı oyle ısteksız adam kendınde eksıklık olduunu da kabullenmedıı için konu hakkında konusmayı da reddedıyordu arkım ben senın karınsaM benı tatmın edeceksın bu senın gorevın sen gorevlerını tam yapmazsan bende yapmam dedı hiç bişesıne karışmadı bı sure başta adam kızdı eve geç geldı bılmem ne sonra duzelmeye basladı en azından karısının da bı ınsan olduunu anlamaya basladı şimdi bişey derdım kocana ama sen alınırsın yıne :ssz::ssz:

şu an ağlıyorum kocamı çok seviyorum :( bilmiyorum bizim nasıl böyle bir problemimiz oldu oda beni o kadar çok sever üstüme titrer ama bu konu hariç.çok üzgünüm ama hepsi bu işte:(

inşallah değildir ama
başka bir kadın olabilir
cinsel bir hastalık kapmış sana bulaştırmak istemiyor olabilir(hpv gibi)
fizyolojik bir bozukluğu olabilir
gay olabilir bunu seninle aşmaya çalışmış yapamamış olabilir
işinde sana anlatamadığı stresleri borcu vesaire olabilir.
kavga etme bir şekilde gerçek sebebi öğren Allah yardımcın olsun.

eğer sölediği doğruysaki bence doğru oda ilk benimle yaşamış ve ben nasıl oldu bilmiyorum ama onun hayal ettiği şeyi ona veremdim benim anladığım oda böle kabul etti işte bilmiyorum.hani fiziksel başka bir sorun hiç hissetmedim .deneyimsizim ama bir sorun olsa muhtemelen hissederdim gbime geliyor yani olurken bir sorun yok sorun bunu istemesi yada isteme aşamasıyla ilgili galiba

inşallah değildir ama
başka bir kadın olabilir
cinsel bir hastalık kapmış sana bulaştırmak istemiyor olabilir(hpv gibi)
fizyolojik bir bozukluğu olabilir
gay olabilir bunu seninle aşmaya çalışmış yapamamış olabilir
işinde sana anlatamadığı stresleri borcu vesaire olabilir.
kavga etme bir şekilde gerçek sebebi öğren Allah yardımcın olsun.

umarım değildir teşekkür ederim:(

sen bir şey yapmak zorunda değilsin, o yapsın, o öğretsin o etsin diyen hanım arkadaşlarım.

böyle kibir ve bananecilikle bu iş çözülmez. herkes birbirine adım atmak zorunda. bir erkeğin görevi değil bir kadına cinselliği öğretmek. her insanın cinselliği adam gibi yaşamaya hakkı var. tabii ki bir kadının kendi tercihi evlenene kadar bekaretini korumak ya da korumamak ama bazı erkekler de öğretmek istemiyor işte, bilen kadın istiyor. 30undan, 40ından sonra çoğu bilmeyene tahammül edemiyor. inanmak istemeyen inanmasın, ama var böyle bir topluluk. gitsin herkes biriyle sevişsin hemen evlenmeden tecrübe edinsin demiyorum ama bilmiyorsa öğretecek işi ne gibi bir kibirle olmaz bu iş. bırakın eşi için emek vermek istiyorsa. bakın ne diyor korkuyorum diyor, çekingenim diyor, canım acıyor diyor. belli ki zor tecrübeler yaşıyorlar beraber. öyle oturup "erkeksin öğret, ay hiç uğraşamam, banane senin sorunun" demek olmaz. git sevgili arkadaşım sen bir psikologa anlat konuş, bilim her şeye çare buluyor. böyle oturup yerinden topu uzaklara atma.

canım tam olarak anlamaya çalışıyorum,sizdeki sorunun tüm kaynağı senin canının yanmasından dolayı onu itmiş olman ve kötü bir cinsellik yaşamış olmanız değil mi? ama sonuçta yaşanıyor birşey zor da olsa,ya saçma gelebilir ama aklıma gelen her çözüm önerisini sunuyorum,bir süre ağrı kesici alıp denesen,acısız olacağı güne kadar en azından böyle idare etsen,rahat davranırsın.tabi onu ikna edip yatağa getirme aşaması da var.

sen bir şey yapmak zorunda değilsin, o yapsın, o öğretsin o etsin diyen hanım arkadaşlarım.

böyle kibir ve bananecilikle bu iş çözülmez. herkes birbirine adım atmak zorunda. bir erkeğin görevi değil bir kadına cinselliği öğretmek. her insanın cinselliği adam gibi yaşamaya hakkı var. tabii ki bir kadının kendi tercihi evlenene kadar bekaretini korumak ya da korumamak ama bazı erkekler de öğretmek istemiyor işte, bilen kadın istiyor. 30undan, 40ından sonra çoğu bilmeyene tahammül edemiyor. inanmak istemeyen inanmasın, ama var böyle bir topluluk. gitsin herkes biriyle sevişsin hemen evlenmeden tecrübe edinsin demiyorum ama bilmiyorsa öğretecek işi ne gibi bir kibirle olmaz bu iş. bırakın eşi için emek vermek istiyorsa. bakın ne diyor korkuyorum diyor, çekingenim diyor, canım acıyor diyor. belli ki zor tecrübeler yaşıyorlar beraber. öyle oturup "erkeksin öğret, ay hiç uğraşamam, banane senin sorunun" demek olmaz. git sevgili arkadaşım sen bir psikologa anlat konuş, bilim her şeye çare buluyor. böyle oturup yerinden topu uzaklara atma.

canım tam olarak anlamaya çalışıyorum,sizdeki sorunun tüm kaynağı senin canının yanmasından dolayı onu itmiş olman ve kötü bir cinsellik yaşamış olmanız değil mi? ama sonuçta yaşanıyor birşey zor da olsa,ya saçma gelebilir ama aklıma gelen her çözüm önerisini sunuyorum,bir süre ağrı kesici alıp denesen,acısız olacağı güne kadar en azından böyle idare etsen,rahat davranırsın.tabi onu ikna edip yatağa getirme aşaması da var.

deniycem teşekkür ederim kızlar herşeyi deniycem mecburen

Ögretsin anlamında demedim ben :)

Demek istediğim kadına nasıl yaklaşacağını bilmiyor,
duygularına hitap etmiyor...
Canı mı acıyor? Bunu beraber aşmalılar.
Yok canın yanmasın ben istediğimi yapayım diyen erkek zaten bencil,
kadının umrunda olmadığı bir erkektir.
Aşmak isteyen adam çoktan bir şekilde ikna ederdi.

Adam konu sahibinin yazdığı mektubu okumaktan bile acizse,
söylenecek çok da bir şey yok.
Sorun kendisindedir...

Son düzenleme:
Ögretsin anlamında demedim ben :)

Demek istediğim kadına nasıl yaklaşacağını bilmiyor,
duygularına hitap etmiyor...
Canı mı acıyor? Bunu beraber aşmalılar.
Yok canın yanmasın ben istediğimi yapayım diyen erkek zaten bencil,
kadının umrunda olmadığı bir erkektir.
Aşmak isteyen adam çoktan bir şekilde ikna ederdi.

Adam konu sahibinin yazdığı mektubu okumaktan bile acizse,
söylenecek çok da bir şey yok.
Sorun kendisindedir...

elbette elbette onda da sorun olduğu bariz ben sizin niyetinizi anlıyorum zaten. ama bazıları da oturuyor bir yere kılını kıpırdatmıyor anca kocam yapsın kocam çabalasın, bana ne bana ne yapıyor. her şeyi erkekten bekliyor, o kadınlara biraz tav oluyorum bu konuda. neticede cinselliği yaşayamıyor sayılıyorlar bir nevi. sadece caymaması için ucunu bırakmasın istedim çabalasın. sorun onda da vardır belki bilemeyiz. ama bazıları da boşver onun sorunu gibi konuşmuş ben de genel öğretsin, o halletsin temasına yönelik yazdım.

Valla evlilik beni çok korkutuyor böyle şeylerle iyice soğuyorum. Hem el değmesin hem de yatakta en iyilerine taş çıkarsın. Ne demek hayal ettiğim gibi değil. Canım ben evli değilim, tecrübem de olmadı ama bir yazı okumuştum, uzman bir doktorun yazısı. Tecrübesi olmayan erkekler, bu tür filmleri çokça izledikleri için, eşinden de oradaki olayı bekler olmayınca hayal kırıklığına uğrar diyordu doktor. Bu tür filmlerin zararlarını anlatan bir yazıda. Benim de anladığım kadarıyla tecrübesi olmamış, yoksa neden bu muymuş yani desin :) Ama bana kalırsa tek başına aşacağın bir durum değil. Konuşmuyor da diyorsun, fiziksel sorunu yoksa, seni aldatmıyorsa eğer sen üzerine gitmeyince bir süre sonra o sana yaklaşır. Doğası gereği yaklaşır bence, yoksa biz bekarlara erkekler yanlış mı anlatılıyor :D

Esin senden once pek bir iliski yasamamissa masturbasyon aliskanligi olabilir. Yillarca bu sekilde tatmin olmaya alismis olabilir. Oncelikle bunu birakmasi lazim ki o da istekli olabilsin ve dikkatini cinsel iliski ile tatmin olmaya yogunlastirabilsin. Ilk zamanlarda yeni evlenmis kadin da iliskiden pek birsey anlamaz ve "bu muymus yani" diyebilir. Belki onda da ayni durum olmustur.

Back
X