kocam ve çok çaresizim:(

Benim bir arkadaşım var, eşi aynı böyle, evlenmeden önce de böyleydi. Hatta afedersiniz diğer arkadaşlarımla acaba gay mi, bir kız arkadaş edinip kılıfına mı uyduruyor diye konuşmuşluğumuz bile vardı.

Mevzu nahoş olduğu için çok detaylarını bilmiyorum ama anlatılana göre hormonlarından kaynaklı olarak böyle bir durum yaşıyordu. doğuştan bu rahatsızlığı varmış, acaba sizinki de böyle bir durum olabilir mi?

Bu arada başından beri mi böyleydi? Yoksa zamanla mı değişti? :44:

bende daha yeni evliyim arkadaşım 10 aylık bizimde önce bir ay falan olmamıştı. benim eşimde pek düşkün değil öyle şeylere bence bu durum ya psikolojik ya da kişisel bi durum. önceleri takıyodum beni sevmiyomu acaba diye şimdi kendi haline bıraktım ben naz yapıyorum böyle daha iyi oldu. çok kafana takma canım takılcak o kadar dert varki Allah sağlık versin boşverrrr oluruna bırak

Canım ilişki sıklığınız şuan için kaç günde bir?
İlk başlarda da aynı sıklıkta mıydı?
Sen ne kadar zamanda bir teklif ediyorsun?
Senin her teklifinde red mi ediyor?

Bunları cevaplandırırsan daha anlaşılır olacak bence.

ne sıklıkta birlikte oluyorsunuz?uçak mı kalkmıyo acaba seni incitme korkusu yüzünden falan?

ne sıklıkta birlikte oluyorsunuz?uçak mı kalkmıyo acaba seni incitme korkusu yüzünden falan?

ya işte 16-17 günü buluyor o zamanda ben yaklaşınca

haklısın arkadaşım tabi orası öle sonuçta seviyor beni bundan eminim son aldığım kiloları sevmediğini biliyorum ama hiç dile getirmed.ama bu sorun ondan öncede vardı tabi herneyse.eğer başkalarıda yaşıyorsa rahatlarım bari bilmiyorum

ayyyyyyyyyy ya yok hiç sanmıyorum öle olsa beni bu kadar çok sevemez gözümün içine bakamaz bunları konuştuğuma inanamıyorum hayır asla olamaz

Benimde ayni önceleri haftada birdi sonra onbes günde derken ayda bir...simdide üc ay oldu...o da beni cok seviyo eminim ama ois olmuyo iste.bende cözüm bulamadim

türkiyede pek anlamı yaygın bilinmeyen ve göz önünde bulundurulmayan bir şey var "ten uyumu" eşiniz sizinle birlikteliğinde bir şekilde rahatsız oluyor ya da sizinle bir şeyler onun için cinsel ilişki esnasında iyi gitmiyor olabilir. bu birinci ihtimal.

ikinci ihtimal ise eşinizin bir sıkıntısı olabilir. ereksiyon, istikrarsızlık vs. gibi. ikisinden biri. ten uyumu çıkarsa yapacak bir şeyiniz yok. cinsel rahatsızlıksa çaresini bulursunuz. sizinle birlikte olduğu esnada bir sıkıntı yaşadı mı, yaşıyor mu onlara dikkat edin. ama tecrübeniz olmadığı için anlamayabilirsiniz, bir doktora danışın durumu anlatın o size yardımcı olur.

teşekkür ederim ama evet hiçbişey anlamıyorum kesinlikle ama fiziksel bişi yok yani bana bi sorun yok gbi geliyor.ten uyumu desem e normalde öpmeden durmaz gözümün içine bakar bilemedim ben çıldırıcam

teşekkür ederim ama evet hiçbişey anlamıyorum kesinlikle ama fiziksel bişi yok yani bana bi sorun yok gbi geliyor.ten uyumu desem e normalde öpmeden durmaz gözümün içine bakar bilemedim ben çıldırıcam

burada nasıl çok derine gitmeden anlatayım ya da sorayım bilemedim ama mesela;

bir tabir vardır ölü gibi yatmak derler bir kadının hiç faal olmayışı ilişki esnasında, bu erkekleri bir süre sonra tatmin etmiyor. farklı şeyler denemek istiyorlar. tecrübesizlikten ötürü bazen eşinizi tatmin edecek tüyoları hayata geçiremiyor olabilirsiniz. vücudunuza bakımınız nasıl mesela? temiz değilsiniz demek istemiyorum asla ne olur yanlış anlamayın, ama insanların kendi ten kokuları vardır bilirsiniz belki eşinizi bu konuda rahatsız eden bir durum oluşuyor olabilir. bunlar takdir edersiniz ki öpüşme sarılma anında çok hissedilmeyen, çok yakın temasla yaşanmayan şeyler. diğeri ise oldukça yakın bir deneyim, eşinizin utandığı size söyleyemediği bir şey olabilir. bu nedenle konuşarak geçmez diyor olabilir. bunu ona cesaretle sormanız gerekiyor küsmeyeceğinizden emin olmalı. öteki de dediğim gibi eşinizin rahatsızlığı olabilir. bir doktorla konuşun siz eşinizle başaramazsanız.

çok teşekkür ederim bana yardımcı olmaya çalıştığın için arkadaşım.ama işten e ve gelir sarılır kokunu özlüyorum mis kokulum die dakikalarca çıldırıcam yaaaaaaaaaaaa.ben yapıorum bir hata ama bilemedim defalarca konuşmak istedim olmadı kesinlikle açmıyor kendini

panik yapmayın tamamen ondan da kaynaklanıyor olabilir, erkekliğinden ötürü utanıyor olabilir üstünde durmuyorsa da. siz bir gün ondan gizli bir doktora gidin durumu paylaşın bakalım doktor ne diyecek.

ama şunu biliyorum aşırı çekingenim halen çünkü alışamadım alışacak kadar denyimimizde olamadı fazla dokunmasına izin veremedim malum yerlere işte çok afedersiniz.hep ışıklar kapalı falan haalende canım yanıyor.ama bunları o yardım etmedende aşamazdımki sonuçta ben bilmiorum.çok özür dilerim arkadaşlar bunları paylaştığım için

ne olur utanmayın, siz yardım için yazıyorsunuz paylaşıyorsunuz ne ayıbı üzülmeyin. sizin tutumunuz bezdirmiş olabilir, sizinle dediğim gibi canım acıyor diyorsanız ya da ilişki sıkıntılı oluyorsa biraz geri çekilmiş olabilir. bir küskünlük, tepki geliştirmiş olabilir. ten uyumu gerçekten önemli bir şey. uyumlu bir ilişki yaşayabilmek, bir ahenk yakalamak. kocanızdan gizli bir kaç hekimle bunu halledebileceğinize inanıyorum. üzülmeyin her şeyin çaresi olur. tecrübesizliğinizse sıkıntı bunu da aşmanızda, rahatlamanızda psikolojik destek iyi gelebilir. bunlara açık olun her şeyi atlatacağınızdan eminim.

teşekkür ederim çok sağolun arkadaşım psikolojik destekmi almam gerekiyor başka hangi hekimlere görünmeliyim acaba?

Ten uyumu var diyorsun,fizyolojik hersey normal ,iliskiniz mükemmel,o zaman geriye cok az sey kaliyor.Baska seylere egilimli olabilir.Caktirmadan takip edin bakalim uzun bir süre , ah bir bilseniz ne babayigit gözüken evli ,cocuklu adamlar gay.Hayatta ypmaz dediginiz ,konduramadiginiz kisiler.Esiniz öyledir demiyorum, sadece bir takip edin,cünkü bu durum normal degil.

sadece bir keresinde ağzından şöle bişi çıktı şimdi hatırlıyorum yani dedi elenmeden önceki yüzeysellerden çokta bir farkı yok gbi yani o kapıya çıkan bişi sölemişti sanırım hayal kırıklğına uğrattım ben onu .ama işte hep öle bilirizya kadın hep kaçar erkek hep kovalar ikna etmeye çalışır bende herşeye rağmen öyle olmsını bekledim hep ama oda bu süreçte soğudu bu durumdan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…