• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve diz boyu saygısızlık ...

Söyledikleri alakasız saçma sapan sitemler !
Kesinlikle oturup konuşun sizi dinlemesini isteyin
BU konuşmaların ağır geldiğini ve neyapmak istediğini sorun
Ha belliki bunalmış bazı şeyler ağır gelmiş ama köyden biriyle evlenseydim demesi saçmalamış resmen işte !
Kv sanırım yanınızda ve körüklüyor!Ya böyle bir zihniyetteki kadının ne işi var yanınızda ?
E bu kadar iyleştirmek için uğraştın demek ne demek?Sinir oldum şuanda!
Onunda cevaben; ''keşke geberseydi lafı ağır ya !olacak şey değil''.
Kv 'niz resmen tehlike arz ediyor gönderin gitsin !!!

Kısa anlatmak pek mümkün olmuyor maalesef dolup taşmak denilen şey bu. Allah sabır versin. Asla tasvip etmesemde nişanlıyken eşimle bi kavgamızda buna benzer şeyler geçti aramızda kvde de vardı barıştırmıştı bizi. Sonra farkettim ki sinirliyken kelimele ağzından pervasızca etrafa saçılıyor. Neyse şükür bir daha olmadı. Ama kvnin tavrı önemli bu durumda. Birde normal zamanda nasıl sevgisi ilgisi. Bazen istemediğimiz şeyler yapınca(ist.gelmek gibi) onunla bağlantılı herşeyde karşımızdakini suçlarız bunlarda birikir birikir bomba gibi patlar. Sanki trafik bile sizin suçunuz gibi vs.
Alttan almaya karşıyım ama daha önce bu tarz laflar işitilmediyse ayrılmaya da karşıyım. Ne kadar büyük bir saygısızlık yaptığını anlamalı. Ben genelde alttan alır gibi yapıp onu utandıracak iyilikte oluyorum. İşe yarıyor gerçekten utanıyor ama sizin eşinizde işe yarar mı bilmem. En çok ne işler ancak siz bilirsiniz.
Belli birikmiş şeyler var. En kötüsü de bu. Meseleler zamanında halledilmeli. Birikmişlikte kendimi suçlarım ben. Çünkü insan ya pişman etmeli karşısındakini ya da susmalı unutmalı ama asla içine atmamalı.

Aslında en mantıklısı başbaşa kalıp konuşmak. Çok ağır olmuş. İnsam düşmanının ölmesini istemez ben senin karınım çocuğunun annesiyim masıl içinden geçer nasıl böyle bişey dilersin demeniz gerekir.
İş durumunuzu konuşun somrasında bende isterdim daha rahat olmayı ama imkanlarımız bunlar bende bayılmıyorum bu şehri çekmeye diye güzel bi komuşma yapın zaten hala aynı kafadaysa düzelmeyecek demektir
Ama önde kemdinizi sakinleştirin ki komuşmanız kavga şeklinde geçmesin. Kavga ederken imsanların birbirni anlama algısı düşüyor çünkü.
Ben daha uzun yazdım sizden sanırım ama o "ölseydi" lafı benim burdan içime oturdu sizi hiç tanımıyor olmama rağmen. Erkekler sinirliyken çok acımasızlar
Kocam da sinirliyken söylenir. Sonra pişman olur ama bir daha sinirlenince yine söylenir. Ben de hep susarım. Cevap vermem, sonra konuşmaya çalışır ama ben konuşmasını istemem çünkü benim kırgınlığım sinirim geçmemiştir.
Birikmişlik derseniz, benim öyle çok birikmişliğim var ki şu kısacık evlilik dönemimizde. Anlatsam roman olur, ki ben takılmamaya çalışıyorum içime atsam bile belli etmemeye çalışıyorum. Ona ne oluyor?? Ben de ağzıma geleni söylesem ne olur??
Onun derdi İstanbul'dan farklı bir şehirde çalışmak. Bunu da yaptım, tayin için bütün olanaklarımı kullandım evliliğimizin ilk yılı ve bir yerden olur geldi. Tek iş gidip dilekçe vermekti, ama istemedi. Oraya gidersek bu borçları nasıl öderiz, nasıl geçiniriz; hem ben orada iş bulamam ki dedi. Kendi kalmak istedi. suçlu ben mi oldum?? Kocam olacak adamın düzeleceğine dair en ufak bir umudum yok benim. Ve böyle giderse 2017yi bitirmeden evliliği bitiririm ben. ki kafamda bitmiş zaten. ölmedik sürünüyoruz misali yaşıyoruz.....

6 ay öncesine kadar maaşım onunkinden yüksekti evet, ama iş değiştirdi ve benden iyi alıyor. Tahsilimiz de aynı. Sadece benim devlette çalışıyor olmamı hazmedemiyor olabilir. Ama ben ona bunun için de fırsat verdim. Ben atandıktan sonra o da sınava hazırlanmak istedi, destek oldum; ama yapmadı, yapamadı. Benim suçum ne??
yaşam ben anlamadım bu eşinle kv nin derdi nedir
eşin memur oluşunu çekememiş bence
kv de de neden ses çıkarmıyorsa
acaba sen tayin iste de memlekete mi gidin diye istiyor kv?

sağlıkla ilgili yapılan özveriyle ilgili ,laf çarpıtmaya dayanamıyorum ben..o kadar önmeli canınızla ilgili ameliyatlar geçirmişsiniz,doğal bir şekilde de eşiniz yanınızda olmuş ilgilnemiş..lütuftan mı sayıyor kendini şimdi??yaptığı söylediği vicdansızlık tamamen..
istanbulda yaşamanızın sorumlusu da siz değilsiniz,trrfiğinin de..ben olsam şunu derdim;ameliyatlarda yanımda olmamış gibi düşün,ya da sonradan dediğini yapmış da yaşamıyormuşum gibi düşün.. anneni de al git ,ben yokum artık senin için. bu kadar basit ve net....
ayrıca kv sizde mı kalıyor,nasıl bu kadar vicdanzı olur insan aklım dimağım almıyor gerçekten de..demek kadının içine dert olmuş,ayyy bu gelin de hasta oğlum bakmaktan helak oldu diye düşünüyor..
bir de sinirle ağızdan çıkanların doğru olduğuna gerçek düşüncesi olduğuna inanaırım ben..

Belliki aklında hep bu düşünceler varmış sinirlede söylemiş :KK12:kv lemi yaşıyorsun, soylenilenler yenilir yutulur şeyler değil boşanmayı düşünüyormusun?
Evet, boşanmayı düşünüyorum, hem de uzun zamadır. Ama bende öyle bir sabır var ki, dolup taşmıyor nedense.
Kv ile yaşamıyorum (Allah'a şükürler olsun ki yaşamıyorum). Kısa bir süre için, oğluma bakmak için kalıyor. 1 ay kadar bir zamanı var sonra gidecek. İnşallah daha dönüşü olmazz..

Söyledikleri alakasız saçma sapan sitemler !
Kesinlikle oturup konuşun sizi dinlemesini isteyin
BU konuşmaların ağır geldiğini ve neyapmak istediğini sorun
Ha belliki bunalmış bazı şeyler ağır gelmiş ama köyden biriyle evlenseydim demesi saçmalamış resmen işte !
Kv sanırım yanınızda ve körüklüyor!Ya böyle bir zihniyetteki kadının ne işi var yanınızda ?
E bu kadar iyleştirmek için uğraştın demek ne demek?Sinir oldum şuanda!
Onunda cevaben; ''keşke geberseydi lafı ağır ya !olacak şey değil''.
Kv 'niz resmen tehlike arz ediyor gönderin gitsin !!!

Kendimi ona anlatmaya çalışacak kadar sağlıklı hissetmiyorum. Hem anlatsam da anlayacağını sanmıyorum. Bunalmışsa ara versin.
KV ye mecburen katlanıyorum. Oğlum 10 aylık ve ben çalışıyorum, bırakacak kimsem de yok o yüzden o bakıyor. Ama az kaldı, 1 ay sonra kreşe vereceğim ve gidecek. Bir daha da gelmez inşallah.

Sağlık sorunlarınız, evden kovulmanız, annenize edilen küfürler, çocuk, kayınvalide...

Bu sorunlarınızın hepsi hasır altı edilmiş, hicbiri cözüme kavusmamıs. Bu konu bitse baskası baslar

Evet, boşanmayı düşünüyorum, hem de uzun zamadır. Ama bende öyle bir sabır var ki, dolup taşmıyor nedense.
Kv ile yaşamıyorum (Allah'a şükürler olsun ki yaşamıyorum). Kısa bir süre için, oğluma bakmak için kalıyor. 1 ay kadar bir zamanı var sonra gidecek. İnşallah daha dönüşü olmazz..

Kendimi ona anlatmaya çalışacak kadar sağlıklı hissetmiyorum. Hem anlatsam da anlayacağını sanmıyorum. Bunalmışsa ara versin.
KV ye mecburen katlanıyorum. Oğlum 10 aylık ve ben çalışıyorum, bırakacak kimsem de yok o yüzden o bakıyor. Ama az kaldı, 1 ay sonra kreşe vereceğim ve gidecek. Bir daha da gelmez inşallah.

Birşey diyeyim mi bu kv bana sağlıklı gelmedi
Ve eşinizin bu tutumunun sanki büyük bir kısmı hatta fazlası ona ait gibi
Siz genede aklı selim düşünerek birazdaha sakin kalıp toparlanın belki konuştuktan sonra ve evde bu bayan gittikten sonra herşey yoluna girecek gibi....

Ne hastalıgı gecırmıstınız ?
Oncellıkle gecmıs olsun .

Esınızın soyledıgı seyler yenılır yutulur seyler degıl, madem pısman ayrılsın baska bır hayat kursun hatta adam olsun cok para kazansın calıstırmasın esınıde ıstedıgı heryere kadında gelebılsın.

Esınız cok haksız, ıstanbulda yasamak ıstememesı normal bende sevmıyorum ancak ben merkezı bır yerde degılım .Ben bu atanma ıslerını pek anlamıyorum mesela tayın ısteyemezmıydınız daha sonradan cunku hanı adıl degıl ıstemedıgı bır yerde yasıyor veya yasıyor olmak.

Ama dedıgım gıbı esınız saçmalamış istanbul mevzusu baska bırsey

evlilik iyi gnüde kötü günde zor zamanda birlikte olmaktır sevgi ve aşk da şehre bakmaz! bu adamdan eş olmaz nefret ediyorum saygısız insanlardan ya sonuna kadar haklısınız.

yaşam ben anlamadım bu eşinle kv nin derdi nedir
eşin memur oluşunu çekememiş bence
kv de de neden ses çıkarmıyorsa
acaba sen tayin iste de memlekete mi gidin diye istiyor kv?
Asla böyle bir hata yapmam. Kv 2 ayda evliliğimin içine etti, memlekete gitsem 1 yılda öldürüp gömer beni.
eşim de kv de çekemiyor memurluğumu. kv zaten beni hiç istemiyordu, hep engel koyuyordu. benim kızım öğretmen, memur olacak, isterim ki gelinim de memur olsun vs diyormuş. Ben memur oldum ama kızı özelde öğretmenlik yapıyor. Allah herkesin gönlüne göre veriyor işte.

Def et başından gitsin; sal ipini bırak; hangi köyde, mezrada, belasını nerede bulacaksa orada yaşasın anasıyla.

Yeminle sinir oldum sabah sabah. Önce bu kadını mı öldürsem, sonra keşke geberseydi demiş. Hayat sana, sen oğluna lazımsın. O defolup gitsin hayatınızdan. Çok mu lazım?

trafiğe sinirlenip sizle kavga etmisinia nlarım sonuçta ilk cümlesine hemen ters cevap vermişsiniz ama yok öldürmek yok bilmemne bu kadar da abartılmaz.

Buna bende katılıyorum .

Delirip gelmiş muhtemelen adam ...

-Hoş geldin
-Hiç hoş gelmedim
-İyi o zaman hoş gelmedin !

Bu doğru bir diyalog değil . İnsan orada hayırdır , ne oldu gibi bir endişe , merak sorusu bekler .

Ama ... Adam yerli yersiz olayla ilgisi olmayan bir dolu kin kusmuş .Bunu trafiğe bağlamak imkansız .

Asla böyle bir hata yapmam. Kv 2 ayda evliliğimin içine etti, memlekete gitsem 1 yılda öldürüp gömer beni.
eşim de kv de çekemiyor memurluğumu. kv zaten beni hiç istemiyordu, hep engel koyuyordu. benim kızım öğretmen, memur olacak, isterim ki gelinim de memur olsun vs diyormuş. Ben memur oldum ama kızı özelde öğretmenlik yapıyor. Allah herkesin gönlüne göre veriyor işte.
tabiki öyle bişey yapma canım :) ben tahminimi söyledim
çok klişe ama çekemiyorlarsa anten taksınlar

İnsanlar büyük öfke anlarında geri dönüşü zor, kırıcı sözler sarf edebiliyor.
Kendimden düşünüyorum (ki ben öfke kontrolünü zor sağlayan asabi birisiyim) ,gider iki tabak çanak kırarım ama eşime öl-geber demem, diyemem. Yordun beni, bıktım, yeter, öf derim, ota böceğe saydırırım ama "Başkasıyla evlenseydim, bi geberip gidemedin" filan... Bunlar baya ağır, öfkeli biri için bile ağır.

Hele o kvnin arayı bulup birleştirici olacağı yere arı kovanına çöp sokar gibi oğlunu daha da kışkırtması, yangını körüklemesi kesinlikle kabul edilemez. Böyle bir insanla aynı ortamda barınmayın. Eşlerin nazı birbirine geçer bir yere kadar, belki içten bir özür ve zaman ile unutulur bazı hadiseler ama bu kv sizin yanınızda durdukça birinizden birinizi katil eder.

Mümkünse, kvnizle görüşmeyin, ipleri koparın.
Eşinizle de oturun bi sakin zamanda konuşun, kırıldığınızı ifade edin.
Tekrarının yaşanmaması adına ciddi bi ikazda bulunun.
Ya da bi süre küsün, sadece oğlunuzla ilgilenin, aynı evin içinde yokluğunuzu yaşatın,
bırakın ne zıkkım yerlerse yesinler, ne çaput giyinirse giyinsinler.

Sağlık sorunlarınız, evden kovulmanız, annenize edilen küfürler, çocuk, kayınvalide...

Bu sorunlarınızın hepsi hasır altı edilmiş, hicbiri cözüme kavusmamıs. Bu konu bitse baskası baslar

Hasıraltı eden benim ama, çünkü kızgınlıkla ve istemeyerek söylediğini düşündüm hep, ya da öyle olmasını umdum diyelim. Peki bunca sıkıntıyı ben kendime yük ediyorsam ona ne oluyor da her seferinde haklıymış gibi davranıyor??

Ne hastalıgı gecırmıstınız ?
Oncellıkle gecmıs olsun .

Esınızın soyledıgı seyler yenılır yutulur seyler degıl, madem pısman ayrılsın baska bır hayat kursun hatta adam olsun cok para kazansın calıstırmasın esınıde ıstedıgı heryere kadında gelebılsın.

Esınız cok haksız, ıstanbulda yasamak ıstememesı normal bende sevmıyorum ancak ben merkezı bır yerde degılım .Ben bu atanma ıslerını pek anlamıyorum mesela tayın ısteyemezmıydınız daha sonradan cunku hanı adıl degıl ıstemedıgı bır yerde yasıyor veya yasıyor olmak.

Ama dedıgım gıbı esınız saçmalamış istanbul mevzusu baska bırsey

Benim 15 sene önce bir kalp ameliyatı olmuşluğum var. Eşimle tanıştığımız zaman hastalığımla ilgili hiçbir şeyi gizlemedim ondan. Sıkntı olmaz dedi, kabul etti. Evlendik, hamile kaldım. Son aylarda kalbimde sıkıntı oluşmuş, acilen doğum yaptım. Doğum sonrası iç kanama geçirince rahmim alındı. 1 ay sonra da 2.kalp ameliyatını oldum. 9 ay geçti ameliyatın üzerinden. Çok şükür iyiyim bedenen, ama ruhen tamamen çökmüş durumdayım.
Tayin istemek için başvuru yapmıştım 2 yıl önce, evliliğimizin ilk aylarında. Bir kurumdan olur yanıtını aldım, bir tek dilekçe vermem kalmıştı. Ama eşim çok borç var, ödeyemeyiz; gidersek orada işim olmaz geçinemeyiz diye reddetmişti. O yüzden kaldım. Ve artık gitmek istemiyorum doğrusu.

Back
X