• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve diz boyu saygısızlık ...

Hahaha hayallerini yak evi ısıt mı? :))
Çok hoşşusnz. İnşlh derdiniz de biter huzura kavışursunuz.

Terbiyesizmiş cidden.
Öldürüp kurtulsan nasıl bir cümledir nasıl bir yürektir bu ya??
Neyin derdinde bu adamlar ben anlamıyorum ki. Noluyo evlenince?
11 yıldır birlikteyiz diyorsunuz hep böyle miydi yoksa evlenince mi değişti
Nasıl cümleler kurmuş öyle. O kocaya da kaynanaya da yazıklar olsun

İstanbul da yaşamayı sevmeyip o sinirle bağırıp çağırmasıni anlayabilirim.belki sinirle evlenmeseydim falan denilir aranızda kavga olur bir şekilde barisirsiniz falan da annesinin de böyle konuşması çok sinir bozucu.bir de esinizin de buna musade etmesi.sana saygı göstermiyor resmen.hele olseydin gibi sözler affedilecek şey değil.evlikiginiz çıkmaza girmiş artık .kv nizle mi yasiyorsunuz

İstanbul da yaşamayı sevmeyip o sinirle bağırıp çağırmasıni anlayabilirim.belki sinirle evlenmeseydim falan denilir aranızda kavga olur bir şekilde barisirsiniz falan da annesinin de böyle konuşması çok sinir bozucu.bir de esinizin de buna musade etmesi.sana saygı göstermiyor resmen.hele olseydin gibi sözler affedilecek şey değil.evlikiginiz çıkmaza girmiş artık .kv nizle mi yasiyorsunuz
Kv ile yaşamıyorum. kısa bir süreliğine oğluma bakmak için geldi ama şimdi oğlumu kendiyle götürme planları yapıyor. Bir de bununla cebelleşiyorum :sinirli:

Evliliğimizin üçüncü yılındayız. Oysa birlikteliğimiz 11 yılı bitirdi. Ama ben bunca yıl nasıl tanıyamamışım hala bilemedim :kızgın:. Karaktersizlikte sınır tanımayan bir adam. Artık ona karşı ne saygım var ne de sevgim. Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. Hem de hiç...
4 yıl önce atanıp geldim İstanbul'a. Kocam ( ki bu kelimeyi söylerken bile utanıyorum böyle bir adamla evli olduğum için:olamaz:), o zamanlar sevgilimdi, sen atan nereye gidersen arkandan geleceğim diye sözler veriyordu. Ya inancı yoktu atanacağıma ya da sallıyordu ama atandım, hem de hiç istemediği bir şehire: İstanbul'a.
Atandıktan sonra mızıldanmaları başladı, yok burda yaşamak istemiyormuş yok ben tayinimi başka yere aldırmalıymışım vs vs. Bana söz vermiştin, ya gel ya da bitsin ben senin oyuncağın değilim, demiştim. İstemeyerek de olsa gelmişti.
Evlendik, zor şartlarda da olsa. Ve 10 aylık bir oğlumuz var. Evlilik öncesi sorunlar, doğum sonrası geçirdiğim ameliyatlar, evden kovulmam, kv nin oğlumu sahiplenip memlekete götürmeye çalışma çabası ... Hepsini atlattım; ama kocamın dünkü söylediklerini nasıl atlatırım bilmiyorum.
İstanbul trafiği herkesin malumu. Kocam da dün trafiğe kalmamak için erken çıkmış işten, ama kurtulamamış. Farklı bir yola girmiş ama o yolu da bilmeyince kaybolmuş, ve böylece eve dönme macerası 3 saati bulmuş. Kapıda karşıladım, hg dedim. Hiç hoş gelmedim dedi. İyi o zaman hoş gelmedin dedim ben de. Başladı söylenmeye. Küfür etti, ne işim var bu Allah'ın s... ettiği memlekette. Hangi akla hizmet evlendim ben seninle, gidip köyümden birini bulaydım vs vs saçmalamaya başladı :işsiz: . Sonunda da ben bu kadını öldürsem kurtulsam dedi :KK57: Kv de ee o kadar uğraştın iyileştirmek için peşinden gittin dedi. Keşke kurtulmasaydı, keşke geberip gitseydi dedi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Dondum. Ben bir evlat sahibi olmak için hayatımı tehlikeye atmışım, bilmeden, ne hamileyken ne de öncesinde ve sonrasında sağlığım, oğlum, ben, evim(iz) umurunda değilken bir de bu sözleri duymak... Bu kadar basit mi?? Bunları duymak bir yana kv nin bu duruma sessiz kalması benim için çok büyük hayalkırıklığı oldu. Kocamın terbiyesizliği yetmezmiş gibi bir de oğluma bağırması (ki onun sevgiden ve ilgiden başka bir şeye ihtiyacı olmadığı bir dönemde hiç suçu yokken) bardağı taşırdı. Aldım oğlumu yanıma ve yatak odasına götürdüm. Birlikte oynadık eğlendik güldük ama onun psikolojisinde nasıl bir iz bırakır bilmiyorum.
İşe geldim şu an ama kafamı toparlayıp çalışacak duruma gelebilecek miyim bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim, kim benimle ilgili ne düşünüyorsa Rabbim ona bin katını versin.
(bağlantılı pek çok şeyi atladım. Uzun olmasın dedim ama yine de uzun oldu. Okuyanlara teşekkür ederim)
Madem artık ona koca demeye bile utaniyorsunuz ailenizle konuşun danışın ortak karar alın imkanınız da varsa evladınızı da alın gidin sizi yiprattigi gibi çocuğunuzu da yipratacak anne babanin birbirine böyle kelimeler kullandığı sevgi saygı olmadığı ortamda çocuk nasıl sağlıklı büyüsün

Evliliğimizin üçüncü yılındayız. Oysa birlikteliğimiz 11 yılı bitirdi. Ama ben bunca yıl nasıl tanıyamamışım hala bilemedim :kızgın:. Karaktersizlikte sınır tanımayan bir adam. Artık ona karşı ne saygım var ne de sevgim. Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. Hem de hiç...
4 yıl önce atanıp geldim İstanbul'a. Kocam ( ki bu kelimeyi söylerken bile utanıyorum böyle bir adamla evli olduğum için:olamaz:), o zamanlar sevgilimdi, sen atan nereye gidersen arkandan geleceğim diye sözler veriyordu. Ya inancı yoktu atanacağıma ya da sallıyordu ama atandım, hem de hiç istemediği bir şehire: İstanbul'a.
Atandıktan sonra mızıldanmaları başladı, yok burda yaşamak istemiyormuş yok ben tayinimi başka yere aldırmalıymışım vs vs. Bana söz vermiştin, ya gel ya da bitsin ben senin oyuncağın değilim, demiştim. İstemeyerek de olsa gelmişti.
Evlendik, zor şartlarda da olsa. Ve 10 aylık bir oğlumuz var. Evlilik öncesi sorunlar, doğum sonrası geçirdiğim ameliyatlar, evden kovulmam, kv nin oğlumu sahiplenip memlekete götürmeye çalışma çabası ... Hepsini atlattım; ama kocamın dünkü söylediklerini nasıl atlatırım bilmiyorum.
İstanbul trafiği herkesin malumu. Kocam da dün trafiğe kalmamak için erken çıkmış işten, ama kurtulamamış. Farklı bir yola girmiş ama o yolu da bilmeyince kaybolmuş, ve böylece eve dönme macerası 3 saati bulmuş. Kapıda karşıladım, hg dedim. Hiç hoş gelmedim dedi. İyi o zaman hoş gelmedin dedim ben de. Başladı söylenmeye. Küfür etti, ne işim var bu Allah'ın s... ettiği memlekette. Hangi akla hizmet evlendim ben seninle, gidip köyümden birini bulaydım vs vs saçmalamaya başladı :işsiz: . Sonunda da ben bu kadını öldürsem kurtulsam dedi :KK57: Kv de ee o kadar uğraştın iyileştirmek için peşinden gittin dedi. Keşke kurtulmasaydı, keşke geberip gitseydi dedi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Dondum. Ben bir evlat sahibi olmak için hayatımı tehlikeye atmışım, bilmeden, ne hamileyken ne de öncesinde ve sonrasında sağlığım, oğlum, ben, evim(iz) umurunda değilken bir de bu sözleri duymak... Bu kadar basit mi?? Bunları duymak bir yana kv nin bu duruma sessiz kalması benim için çok büyük hayalkırıklığı oldu. Kocamın terbiyesizliği yetmezmiş gibi bir de oğluma bağırması (ki onun sevgiden ve ilgiden başka bir şeye ihtiyacı olmadığı bir dönemde hiç suçu yokken) bardağı taşırdı. Aldım oğlumu yanıma ve yatak odasına götürdüm. Birlikte oynadık eğlendik güldük ama onun psikolojisinde nasıl bir iz bırakır bilmiyorum.
İşe geldim şu an ama kafamı toparlayıp çalışacak duruma gelebilecek miyim bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim, kim benimle ilgili ne düşünüyorsa Rabbim ona bin katını versin.
(bağlantılı pek çok şeyi atladım. Uzun olmasın dedim ama yine de uzun oldu. Okuyanlara teşekkür ederim)

boşanıp boşanmamak sizin kararınız ama çocuğunuzu şu densiz insanlara bırakmayın lütfen. ne alaka yani alıp götürecekmiş kv. çocuğun babaanneye mi ihtiyacı var anneye mi.

Konu sahibi size tek bir msj oğlunu da al kaç kurtar kendini o adamdan ne koca ne baba olmazzz
bakın mesleğinizde var ne güzel ee daha ne ye çekiyorsun bu seviyesiz saygısız ana oğulu allah aşkına

çok ayıp ya üzüldüm :(

hani insan trafiğe sinirlenir küfreder ben bile hiç küfretmediğim halde trafikte canıma kast eden olunca küfrediyorum stresimi atayım da sinirli sürmeyeyim diye.

ama senin yüzünden kalıbı... nefret ettiğim bir kalıptır. hele öldürsem falan. nası bir kafa ürünüdür. sizin yanınızda sizden bir eşya gibi konuşulması ne kadar yakışıksız. iyileştirmeseydin o zaman falan ne demektir ya? o canı o mu vermiş ki o alacakmış!

bence alın karşınıza konuşun, eğer burada benimle yaşamaktan memnun değilsen ayrılabiliriz diyin. böyle böyle istanbul'la ilgili her sorunun sorumlusu sizi görecek yoksa.

bunları diyen bir insanda sevgi kalmamıştır ve saygı da malesef. kendinizi geri çekin. kimsenin sizi hırpalamaya haddi yok. kayınvalide neden sizle yaşıyor o kısmını da anlamadım?

son durum nasıl. kv ile nasılsın. eşin nasıl . meraktayiz .

@demirleke ve desteğini esirgemeyen tüm diğer dostlar, yanımda olduğunuz için hepinize öncelikle çok teşekkür ederim. son durum şu: Kocamla (ki gerçekten bu kelimeyi kullanırken bile hala isteksizim) büyük bir kavga ettik. İçimdeki bütün sıkıntıları döktüm ortaya. Bundan sonrası senin bileceğin bir şey. Eğer tayin için yardımcı olabileceksen istediğin yere gelirim seninle. Ama yapamam diyorsan da şartlar bu, kapı da bu dedim. Bundan sonraki hiçbir şey için suçlama kabul etmiyorum. Ve bir daha böyle bir olayın yaşanmasını istemiyorum. Olursa da ben bu kadar sakin kalmayacağım dedim. Kv , kavgalarımıza şahit oldu. Sıkıntılarımızın kendisinden kaynaklandığı konusunda karar kıldı. Allah göstermesin ama çok mecbur kalmazsam daha gelmem size dedi. Ama oğlumu götürmek için psikolojik baskıya devam ediyordu, alttan alttan. Artık dayanamadım, kocama dedim kreş başvurusunu yapıyorum. Bir ay önceye alıyorum kreşe başlama zamanını. Annenin söylemleri artık beni rahatsız ediyor dedim. Onay beklemeden işlemleri hallettim. İki hafta sonra alışma süreciyle başlayacağız kreşe Allah nasip ederse. Şimdilik ortam durgun. Eskisi gibi olamayız belki ama oğlumun geleceğine sahip çıkmak için bir süre daha beklemeyi göze aldım.
çok ayıp ya üzüldüm :KK43:

hani insan trafiğe sinirlenir küfreder ben bile hiç küfretmediğim halde trafikte canıma kast eden olunca küfrediyorum stresimi atayım da sinirli sürmeyeyim diye.

ama senin yüzünden kalıbı... nefret ettiğim bir kalıptır. hele öldürsem falan. nası bir kafa ürünüdür. sizin yanınızda sizden bir eşya gibi konuşulması ne kadar yakışıksız. iyileştirmeseydin o zaman falan ne demektir ya? o canı o mu vermiş ki o alacakmış!

bence alın karşınıza konuşun, eğer burada benimle yaşamaktan memnun değilsen ayrılabiliriz diyin. böyle böyle istanbul'la ilgili her sorunun sorumlusu sizi görecek yoksa.

bunları diyen bir insanda sevgi kalmamıştır ve saygı da malesef. kendinizi geri çekin. kimsenin sizi hırpalamaya haddi yok. kayınvalide neden sizle yaşıyor o kısmını da anlamadım?

Dediğiniz gibi yaptım. Biraz gürültülü bir konuşma oldu ama sonuçta benim yapabileceğim bir şey olmadığını anlayınca geri adım attı. Umarım bir kez daha aynı durumla karşılaşmam. Çünkü bir dahaki sefere bu kadar sakin kalabileceğimin garantisi yok.
Kv nin bizimle yaşama meselesi oğlumun bakımı için. Kocam oğlumun küçük olması nedeniyle kreşte ezileceğini söyleyerek vermek istemedi ama bu durumu da aştık. 15 gün sonra başlıyoruz inşallah kreşe. Kv de evine dönüyor.

Ooooh mis gibi. Cocuk krese.. kv evine..Tamamda..
O kotu igrenc laflari ben duysaydim kovardim ikisinide evden. Inanki saygisizlik diz boyu. Ve unutma saygi yoksa sevginin anlamida yok olur. Sen yok olursun.

Not. Keske hemen cocuk yapmasaydiniz.

Duyduğun şeyler gerçekten çok üzücü, incitici ve ağır şeyler senin adına üzüldüm. Yalnız kendi ayakların üzerinde duran bir insansın belli ki. Nasıl sessiz kalabildin ? O lafların çok daha fazlasını ben annesine de kendine de iade ederdim. Belki de oğlunun orada olması dizginledi bilemiyorum. Ama yukarda söylendiği gibi bunca şey sadece trafik siniri değil gibi. Konuşmanızda fayda var ya edebiyle kocalığını yapsın yada çeksin gitsin köyden birini bulup köyde yaşasın

dediklerimin işe yaramasına çok sevindim. ipleri ele almanız masaya yumruğunuzu vurmanız çok iyi olmuş.

kayınvalide gitmeli, bu terbiyesizliğinden sonra sizin çatınız altında durmamalı zaten. anlaşılan oğlu da annesinden yüz bulduydu, onun da biraz burnu sürtülür.

bence kreş çocuklar için çok iyi bir ortam. ben küçükken çok istemiştim ama imkanım olmamıştı, küçük olması önemli değil, uykusu yemeği düzene girer hem sosyalleşir, hem de öğrenir, kayınvalideden iyi bakacakları kesin görünüşe göre.

o laflar için umarım eşiniz özür dilemiştir, ben bile buradan adınıza üzüldüm, hiçbir kadın bu lafları duymayı hak etmiyor. bundan sonra hep böyle kararlı durun, çalışıyorsunuz sanırım, akıllı da bi kadınsınız kimsenin eziyetini çekmeye ihtiyacınız yok.

Back
X