Bende böyle düşünüyorum. Çok çelişkili yazmış.
Yorumları okuyor ve cevapta yazmıyor ustelik
Brezilya dizisi modunda üstelik..zengin adam ve gururlu eski ve mutsuz aşık..acisakmi?)Pembe dizi izleyip izleyip buraya konu açmaktan ne zevk alıyorlarsa.
Evet 2çocuk yaptım unuturum çocuklara konsantre olurum aklımdan çıkarırm diye olmuyor işte napim nasıl bişey anlamadım lanet olsunBende böyle düşünüyorum. Çok çelişkili yazmış.
Yorumları okuyor ve cevapta yazmıyor ustelik
Aklınızdan çıkarmaya çalışın..başka şeylere odajlanın. Çocuklarınzla etkinlik yapınEvet 2çocuk yaptım unuturum çocuklara konsantre olurum aklımdan çıkarırm diye olmuyor işte napim nasıl bişey anlamadım lanet olsun
Ha bu seytana uymamis halin yanişeytana uymaktan korkuyorum
eşim özünde iyidir ama kaba saba küfürbaz ilgisiz sevgisiz bir adam 2de çocuk yaptım peşpeşe boşanmak istesemde çocuklar için devam ettirmek istiyorum
Evet 2çocuk yaptım unuturum çocuklara konsantre olurum aklımdan çıkarırm diye olmuyor işte napim nasıl bişey anlamadım lanet olsun
demişsin ve daha ne kadar şeytana uyabilirsin diye düşünüyorum Allah şaşırtmasın insanı sevmediğin adamdan iki çocuk niye yaptın günahlarına girdin evli adamla birlikte olmuşsun ayrılmışsın evlenmişsin aklın hala eskide adamı whatsaaptan ekleyip konuşmuşsun sen düzelceğine niye daha kötüye gidiyosun arkadaşımşeytana uymaktan korkuyorum çocuklarından utanıyorum
Haha dimi adam baban kim ki paramla satın alırım demiş resmen. Madem öyle bi yat bi kat bo araba almadan bırakma. Allahım ne cahil ahlak yoksunu insanlar var.Yeni üyelere bayılıyorum. Konuları çok aksiyonlu oluyoren çok babana da bir ev alırız, razı olur kısmını beğendim. Bence baba eve razı olmasın. Pazarlığı sıkı tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?