- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
Yahu Banu Alkan'ın filmi yokmuydu böyleHaha dimi adam baban kim ki paramla satın alırım demiş resmen. Madem öyle bi yat bi kat bo araba almadan bırakma. Allahım ne cahil ahlak yoksunu insanlar var.
Yaa söyleyeceklerini banlanmamak için söyleyememek ne kötüMerhaba hanımlar her türlü eleştiriye açığım çünkü bende çok kızıyorum kendime nedenmi.,5yıllık wvliyim başkasını severken birlikteyken yaşadığım ilişkinin yanlış olduğunu düşündüğüm için mantık evliliği yaptım eşim özünde iyidir ama kaba saba küfürbaz ilgisiz sevgisiz bir adam 2de çocuk yaptım peşpeşe boşanmak istesemde çocuklar için devam ettirmek istiyorum dayanıyorum ama o eski günlerimide özlüyorum muazzam bir ilişki yaşadım bir kadının nasıl mutlu etmesini bilen maddi manevi yönden sevgi dolu bir adamdı bana daire araba pahalı hediyeler aldı çok lüks yerlerde tatiller yatıyla deniz turları daha neler neler hatırı sayılır zengindi ve beni çok seviyordu boşanma davasını açtı eşine babanla Konuşayım evlenelim falan dedi hatta babana bir ev alırız ikna olur demek istedi ama zaten vicdan azabı içerisindeyim yuva yıkanın yuvası olmaz diye bitirdim ve alelacele evlendim 4yıl hiç aramadım balayında eşimle tartıştık alkollüyken aradım hıçkırıklarla agladı ortak arkadaslara dolaylı yoldan beni sordugunu vs.ögreniyordum sonra duydukimki bizimki psikiyatri ilaçları başlamış mutsuzmuş şimdi ise her geçe aklımda rüyalarımda watsapta ekledim doğum günümü kutladı en son onu hala çok seviyorum biliyorum oda beni yanı iki insan ancak böyle tamamlar birbirini evet para pul gözümü boyadı adamın etiketi etkiledi ama sadece bunlar değil cinsellik ilgi alaka off kafayı yıcem şeytana uymaktan korkuyorum çocuklarından utanıyorum bazende bizimkiyle girsek birbirimizede onun kollarına koşsam diyorum günlerdir çok yogunlaştım napıcamı şaşırdım
kocanın özü derken, magmasını mı kastediyorsun?Merhaba hanımlar her türlü eleştiriye açığım çünkü bende çok kızıyorum kendime nedenmi.,5yıllık wvliyim başkasını severken birlikteyken yaşadığım ilişkinin yanlış olduğunu düşündüğüm için mantık evliliği yaptım eşim özünde iyidir ama kaba saba küfürbaz ilgisiz sevgisiz bir adam 2de çocuk yaptım peşpeşe boşanmak istesemde çocuklar için devam ettirmek istiyorum dayanıyorum ama o eski günlerimide özlüyorum muazzam bir ilişki yaşadım bir kadının nasıl mutlu etmesini bilen maddi manevi yönden sevgi dolu bir adamdı bana daire araba pahalı hediyeler aldı çok lüks yerlerde tatiller yatıyla deniz turları daha neler neler hatırı sayılır zengindi ve beni çok seviyordu boşanma davasını açtı eşine babanla Konuşayım evlenelim falan dedi hatta babana bir ev alırız ikna olur demek istedi ama zaten vicdan azabı içerisindeyim yuva yıkanın yuvası olmaz diye bitirdim ve alelacele evlendim 4yıl hiç aramadım balayında eşimle tartıştık alkollüyken aradım hıçkırıklarla agladı ortak arkadaslara dolaylı yoldan beni sordugunu vs.ögreniyordum sonra duydukimki bizimki psikiyatri ilaçları başlamış mutsuzmuş şimdi ise her geçe aklımda rüyalarımda watsapta ekledim doğum günümü kutladı en son onu hala çok seviyorum biliyorum oda beni yanı iki insan ancak böyle tamamlar birbirini evet para pul gözümü boyadı adamın etiketi etkiledi ama sadece bunlar değil cinsellik ilgi alaka off kafayı yıcem şeytana uymaktan korkuyorum çocuklarından utanıyorum bazende bizimkiyle girsek birbirimizede onun kollarına koşsam diyorum günlerdir çok yogunlaştım napıcamı şaşırdım
Bugün Müge anlı da kadın vardı kocam bana kötü davrandı diyip engelli çocuğu bırakıp çocuğu hastanede yatarken tanıştığı adama kaçmış adam da ben kötüysem devlete sığınsaydın o adam sığınma evimi dediMerhaba hanımlar her türlü eleştiriye açığım çünkü bende çok kızıyorum kendime nedenmi.,5yıllık wvliyim başkasını severken birlikteyken yaşadığım ilişkinin yanlış olduğunu düşündüğüm için mantık evliliği yaptım eşim özünde iyidir ama kaba saba küfürbaz ilgisiz sevgisiz bir adam 2de çocuk yaptım peşpeşe boşanmak istesemde çocuklar için devam ettirmek istiyorum dayanıyorum ama o eski günlerimide özlüyorum muazzam bir ilişki yaşadım bir kadının nasıl mutlu etmesini bilen maddi manevi yönden sevgi dolu bir adamdı bana daire araba pahalı hediyeler aldı çok lüks yerlerde tatiller yatıyla deniz turları daha neler neler hatırı sayılır zengindi ve beni çok seviyordu boşanma davasını açtı eşine babanla Konuşayım evlenelim falan dedi hatta babana bir ev alırız ikna olur demek istedi ama zaten vicdan azabı içerisindeyim yuva yıkanın yuvası olmaz diye bitirdim ve alelacele evlendim 4yıl hiç aramadım balayında eşimle tartıştık alkollüyken aradım hıçkırıklarla agladı ortak arkadaslara dolaylı yoldan beni sordugunu vs.ögreniyordum sonra duydukimki bizimki psikiyatri ilaçları başlamış mutsuzmuş şimdi ise her geçe aklımda rüyalarımda watsapta ekledim doğum günümü kutladı en son onu hala çok seviyorum biliyorum oda beni yanı iki insan ancak böyle tamamlar birbirini evet para pul gözümü boyadı adamın etiketi etkiledi ama sadece bunlar değil cinsellik ilgi alaka off kafayı yıcem şeytana uymaktan korkuyorum çocuklarından utanıyorum bazende bizimkiyle girsek birbirimizede onun kollarına koşsam diyorum günlerdir çok yogunlaştım napıcamı şaşırdım
bir de boşanmadan kına gecesi yapmış, gelinlik falan giymiş.Bugün Müge anlı da kadın vardı kocam bana kötü davrandı diyip engelli çocuğu bırakıp çocuğu hastanede yatarken tanıştığı adama kaçmış adam da ben kötüysem devlete sığınsaydın o adam sığınma evimi dedi
Vehasıl daha neler görecek bu gözlerim ne çetrefilli işler neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?