- 10 Mayıs 2021
- 142
- 63
- 48
- 30
- Konu Sahibi kirmizicilek00
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bile kalbim kırıldı...Lafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba
Terbiyesizlik!!Lafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba
2 yıldır evliyiz çocuğumuz yok. Severek evlendik önceden görümcemle hiç anlaşamazlardi bana anlatırdı. Evlendikten sonra bacım bacım demeye başladı. Beni salak yerine koymuşsunuz dedim büyütüyorsun dedi. Seni ilgilendirmeyen bir şey konusacaklardi vs diyo. Çok kırıldım çoook. Zaten sogumusfum iyice midem bulandıValla kim olsa çok kirilirdi ve sizin gibi hissederdi..eşinin gözünde bi değerin kalmamış sana saygı duymuyor bundan sonra düzelirim bilmem anlatsan anlar mi sanmam..cocuk yoksa kendinizi daha fazla kendinizi bu duruma düşürmeyin derim..
Görümcem mesajlarda kendi kocasını da götürmesini söylemiş benimkine. Benimki de ikisini birden nereye götüreyim falan demiş gulmusler. Ya kalbim paramparça. Onun kocası da benden daha saf ve iyi niyetli birisiEş olmak, hayat arkadaşı olmak bu mu ya
Benim bile gücüme gitti. Hayır koca uydum akıllı diyelim o görümce, kadın değil mi? onun kocası böyle yapsa nasıl hisseder? hiç mi empati yok bu insanlarda?
Lafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba