Kocam ve görümcem arkamdan iş çevirmiş

Bence burda aslinda avantajlisiniz: Karsidakinin düsüncelerini ögrendiniz ve esinizin de ayni kafa yapisinda oldugunu da. Bende herseyi bilmemeyi tercih ediyorum. Lakin gitmesiniz gelin gelin diye darlayan insanlar da bundan sonra gitmek istemeseniz konusamaz

Ne yaptınız hallettiniz mi dediğine göre teyzeleriyle halletmeleri konuşmaları gereken Bi konu mu varmış? Yani her zaman için değil ama Bi aile meselesi varsa özel konuşulacak bu arkadan iş çevirmek olmuyor.

Valla olay çıkarırım. Kimin umrunda varoslarin tipisik teyze dedikodusu? Sorun çok bilmiş gorumcenin oyun kurucu olup konu sahibi caktirilmadan ortam götürülüyor ve yine hik deyicinin pik deyicisi koca getireyim mi diyor vs. Some varoş problems
Ya bir daha aralarına gitmezdim. Ya gorumceye mesaj atar niye o kadar tribe girdiniz ki kim meraklı sizin seviyesi düşük dedikodularıniza derdim. Kocayla dalga geçerdim. Amaaan ajan gizli görev var mı diye? Teyzelerinizle çarpık iliskilerinizi kimse umursamıyor diye.

2 yıldır evliyiz çocuğumuz yok. Severek evlendik önceden görümcemle hiç anlaşamazlardi bana anlatırdı. Evlendikten sonra bacım bacım demeye başladı. Beni salak yerine koymuşsunuz dedim büyütüyorsun dedi. Seni ilgilendirmeyen bir şey konusacaklardi vs diyo. Çok kırıldım çoook. Zaten sogumusfum iyice midem bulandı

Seni ilgilendirmiyorsa konuşmayıversinler. Senin dedikodunu yapmadılarsa ben de bir şey bilmiyorum.

Kadınlar kulübüne üye olduğumdan beri evlilikten, erkeklerden, erkeklerin anasindan ve bacisindan tüm akrabalarından tiksindim.
Çalıya çırpıya surterim de bir erkekle aynı ortamda nefes bile almam artık.
Of ben de yaa.Bazen dışarıda,hastanede ya da markette mesela gördüğüm erkekleri ya da kadinları şu gözle görmeye başladım,acaba bu da o okuduğum konudaki hanzolardan biri mi,ya da o sevimsiz bık bık kaynanalardan biri.Burda okuduklarımızın hepsi bir o kadar hayatın içinden bir o kadar da değil gibi🤭

Lafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba
Ben sizin yerinize burdan çok sinirlendim ve kırıldım.Ne demek al götür rahat konuşamıyorum?Belli ki dedikodu yapacaklar.Birkac saat dayanamamislar mi?Te Allah'ım ya.

Bunları ben olsam hepsine sorardım, rahat rahat konuşabildiniz mi diye.
Ahlaksızlar. Bu evliliği de bence sürdürmeyinz zaten eşiniz hakkında yazdıklarınız da bunun gerekli olduğunu gösteriyor.

Hic umurumda olmaz valla.

Ben olsam memnun olurdum durumdan 😀 hic canimi sikacagim bir mesele degil. Sizin tabi kocanizla da araniz iyi degilmis. Belki o yuzden uzuldunuz.

Lafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba
Bence o adamı kapıya koy.Seninle rahat değilim de🤬

2 yıldır evliyiz çocuğumuz yok. Severek evlendik önceden görümcemle hiç anlaşamazlardi bana anlatırdı. Evlendikten sonra bacım bacım demeye başladı. Beni salak yerine koymuşsunuz dedim büyütüyorsun dedi. Seni ilgilendirmeyen bir şey konusacaklardi vs diyo. Çok kırıldım çoook. Zaten sogumusfum iyice midem bulandı
seni ilgilendirmeyen konudan abla ve teyze olarak adamın haberi var. o nerden biliyo?

seni ilgilendirmeyen konudan abla ve teyze olarak adamın haberi var. o nerden biliyo?
Diyorum ya onlar kendi aralarında her şeyi konuşuyorlar. Buna eşim de dahil. Aile içi her şeyi benden gizlerler. Küs oldukları bir teyzeleri var. Onun dedikodusunu yapacaklarmış. Beni dışarı yolluyorlar o yüzden. Ben neden küs olduklarını falan bilmem sormam da. Yani boş beleş konuşmak için yolluyorlar beni dışarı.

Hic umurumda olmaz valla.

Ben olsam memnun olurdum durumdan 😀 hic canimi sikacagim bir mesele degil. Sizin tabi kocanizla da araniz iyi degilmis. Belki o yuzden uzuldunuz.

Değişen bir durum yok. O hatasını kabul etmiyor. Ben de onunla konuşmuyorum. Ayrı uyuyorum. Yaklaşmak istedi uzaklastirdim. Bu erkekler niye böyle ya🤢 gorumcenin hiçbir şeyden haberi yok ama yeri ve zamanı geldiğinde ben çıkiyorum siz rahat konuşun vb demeyi düşünüyorum
Bu arada ben bu olayları kendi evime dönünce öğrendim yani onların yanında öğrenmedim

Ben sizin yerinize burdan çok sinirlendim ve kırıldım.Ne demek al götür rahat konuşamıyorum?Belli ki dedikodu yapacaklar.Birkac saat dayanamamislar mi?Te Allah'ım ya.
Aynen ya bazıları yazmış ki özel konusacaktir vb öyle bir durum değil. Önemli önemsiz her şeyi benden gizliyorlar. Babası falan yanlışlıkla bir şey derse dürtüyorlar. Normal mi bu durum

Aynen ya bazıları yazmış ki özel konusacaktir vb öyle bir durum değil. Önemli önemsiz her şeyi benden gizliyorlar. Babası falan yanlışlıkla bir şey derse dürtüyorlar. Normal mi bu durum
Elbette normal değil,duyurmak istemedikleri bir şey varsa sizin olmadiginiz anları beklesinler.Ne demek al götür ya? Sonra bir şey olsa sizden gelinlik beklerler,kardeşlik beklerler.Ne veriyorsun ki ne isteyeceksin derler insana? Çok çok ayıp gerçekten.

Diyorum ya onlar kendi aralarında her şeyi konuşuyorlar. Buna eşim de dahil. Aile içi her şeyi benden gizlerler. Küs oldukları bir teyzeleri var. Onun dedikodusunu yapacaklarmış. Beni dışarı yolluyorlar o yüzden. Ben neden küs olduklarını falan bilmem sormam da. Yani boş beleş konuşmak için yolluyorlar beni dışarı.
Adına üzüldüm gerçekten herkes kendine yakışanı yapar.

Sanırım bir tek bana garip gelmez böyle şeyler. Çünkü gerçekten gelinin/damadın yanında özel şeyler veya sadece aileyi ilgilendiren şeyler konuşulmaz bana göre. Bunun için de dışarı çıkmanız uygun. Bayramda bir araya gelmiş insanlar,sizin yanınızda rahat edemeyebilirler bana gayet normal geliyor.

Görümcenize niye yumuşak yumuşak laf dokunduracaksınız ki?
Mesaj atın, benim evde bulunmamdan rahatsız olup eşimden beni dışarı çıkarmamı isteyip gülüşmüşsünüz. Şöyle ki zaten ben de senin muhabbetine zor tahammül ediyodum nefes almış oldum sayende. Tamam huyundur gizli iş karıştırmak ama gerek yoktu zira açık açık söyleseydin bu kadar yorulmana gerek yoktu gerçekten yaz.
Bu arada kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi bana yaparsan karşılığını da alırsın misliyle diye de yazardım. Kocam da bana ağzını açıp bir şey dese koyardım onu da kapı önüne. Hatasını anlarsa ne ala. Anlamazsa salardım ipini. Çocuk da yokmuş. Bu öküzlerle ömür mü geçer bilemiyorum.

Bana normal geldi nedense. Aile arası konuşulacak bir şey vardı belki ve hazir bayramda herkes bir aradayken konuşmak istemiş olabilirler. Ayrıca eşin neye gülecek kendisi de sizinle birlikte disarida zaten. Hani sizi yollayıp arkanızdan gülüyor durumu da yok. 🙄

Ha eşim olsa bana söylerdi bir durum var 1-2 biraz çıkalım konuşsunlar vs diye. Ama böyle söylese yine alınırdiniz siz bence, o yüzden de söylememiş olabilir.
Her şeyin içinde olmak zorunda değilsiniz.

Konu başında eşinizle mutlu olmadığınızı yazmışsınız, esinizle araniz kötü oldugu için negatif bir durum oluşturdu bu hareket sizin için.🙄
Ben bayramı kv geçirip ailemin evine geldim. Şimdi annemle kardeşimle konuşup çene çaldığım saatleri düşününce görümcemin annesiyle hiç başbaşa kalamadığını fark ediyorum mesela. Görümcem de bayram için başka şehirden gelmişti.

Back
X