Kocam ve görümcem arkamdan iş çevirmiş

Aynen ya bazıları yazmış ki özel konusacaktir vb öyle bir durum değil. Önemli önemsiz her şeyi benden gizliyorlar. Babası falan yanlışlıkla bir şey derse dürtüyorlar. Normal mi bu durum
benim böyle bir yengem var kimae yanında konuşmaz çünkü duyduğu her şeyi sonradan eşine bak şöyleler böyleler diye anlatır adamı yer ya da her gittiği yerde dedikodusunu yapar o yüzden aile olaylarını yanınd konuşmazlar sizin yanınızda da böyle bir sebeble mi konuşmuyorlar acaba

Acıkcası benim esimin ailesi artık benide kendi ailelerinden gordukleri için bebim önümde saklamazlar beni ilgilendirmeyen bir konu da olsa esime(en büyğk cocukları)olan saygılarından ve ondan dolayıda bana olan saygılarından bu tarz seyler yapamazlar ama ben yine de bakıyorum öyle cok cok ailevi bişeyse zaten dinlemiyorum mutfaga gidiyorum ya da cocugu alıp diger odaya gidiyorum özellerine saygım vrdır yani dinlemem orda takılıyoruz . Bunu hep yaptıgım için en son bayramda yine böyle aile buyukleriyke ilgili bir konu vardı onu konuşuyorlardı bi karar falan verilecekti yani konj o kişilere dogru geliyordu ben de yine muhim konular heralde diyp mutfaga gittim orayla ugrasayım dedm esim geldi arkamdan niye kalkıyosun ki gerek yok her seferinde gitmene kimsesenden rahatsız olmuyor dedi olsun yine de rahst rahat konusun siz der girmem yani. Siz de özel bir durum varsa baska odaya gecin ki ozellikle bayram zamanı hazır toplanmısken surekli böyle aile toplantıları olur . sürekli yanlarında durmayın ki böyle bişey deme geregi duymasınlar ama uzuldum yani gorumce kac yasında? Esiniz de diyememiş biz niye gidiyoruz al teyzemi baska odada konus karımda esek degil ya basbasa konustugunuzu gorunce girmez zaten deseymiş . Simdi siz bu aileyle mesafeli olsanız bu sefer esiniz size carlar benim ailemle senn derdin ne niye messfelisin fslan filan diye ama kendi ailesinin yaptıgınj gormes tabi

Lafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba
Ben olsam bir daha ailene gelmiyorum,madem rahatsız oluyorlar bayram bile olsa telefonla arar kutlarım,sen istiyorsan git der bunu da uygulardım.
Hakettikleri bu zira.

2 yıldır evliyiz çocuğumuz yok. Severek evlendik önceden görümcemle hiç anlaşamazlardi bana anlatırdı. Evlendikten sonra bacım bacım demeye başladı. Beni salak yerine koymuşsunuz dedim büyütüyorsun dedi. Seni ilgilendirmeyen bir şey konusacaklardi vs diyo. Çok kırıldım çoook. Zaten sogumusfum iyice midem bulandı
cok önemli birsey konusacaklarsa kendi aralarinda konussunlar teyzesiyle görümce gizliysede duyurmaya ne gerek saga sola duymus oldunuz istemdisi seni degersiz göstermekse idi ise amaci göstermis neyse esinizi seviyorsaniz uzatmayin artik yerinizi biliyorsunuz seni kirmadan diyebilirdi konsacaklari varmis kalk gidelim biz diye sanki zafer kazanmis gibi aralarinda yazismalari cok basitce

Aile arası bişey olabilir ama eşiniz size diyebilir böyle böyle binduruum var biz çıkalım onlar konuşsun sonra geliriz yada gorumceniz diyebilir böyle böyle durum var siz dışarıya çıkın hem gezmiş olursunuz hemde biz bu konuyu daha rahat konuşabiliriz ayrıca sizi ailenden biri görseler zaten dışarıya çıkın demezler ki yanınızda konuşurlar teyze falan baya baya dışarda kalıyor siz evin bingelini bı kızı olmuşsunuz sizin yanınızda daha rahat konuşulabilir ortada net bişey var sizi aileden biri görmüyorlar eşinde buna fırsat vermiş gizli bişey yapmışsa bence eşin seni benimseyememis arkanızdan gizli işde çevirebilir ortada net yani sizi salak yerine koyuyorlar eşinizin ailesi ve eşinizde bunlara yardimci olmuş bu evlilik sonuna kadar böyle gider yada bir şekilde kurtulursun bu evlilikten
ayni durumu yasamistim göz göre göre yasadim o ani tekrar kendim aileden biri gibi hissettirmediler bu gercekten cok üzücü

Back
X