- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi eslem_beyda
Ne yalan soyliyeyim , Banada tatli geliyo
Geçen helallik isteyerek bir konuda birinin yaşını sordum valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yalan soyliyeyim , Banada tatli geliyo
kayinvalidem Hasta bu yüzden Başka Eve gidemiyor . Kayinvalidem kayınBabam kaynım eşi çocukları görümcelerimle hep Beraber kalmaktansa Annemlerde kalmayı tercih Ettim . Zaten ertesi gün evimize gidecektik.
Gerçekten Nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum . Yaptırım uyguladım bu defa da şiddetli kavgalarla sonuçlandı . Abisiyle yaşadığımiz bunca güvensiz olaydan sonra Ne kadar zor şeyle yasacağımizi Biliyorum . Bunu Bile bile yapmasına katlanamiyorum
senin bu mesajlarını gördüğüm her yerde kib'liyorum
Bu modelle ortak is yapmasini hic dogru bulmadim, basiniz dertten kurtulmazmerhaba arkadaşlar. evleneli 7 ay oldu .kaynım ne istemeye ne nişana ne düğüne ne de işi düştüğü halde evimize filan geldi .düğünün hemen ardından eşim beni alıp başbaşa vakit geçirebileceğimiz bi yere gittik .evimiz başka şehirde olduğu için ve ertesi gün yola çıkacağımız için ben annemle kalmak istedim , kaldım da . kaynım o gece eşime annemde kalmamın yanlış olduğunu,anneme bu kadar izin verirse tepelerine çıkacağımı filan söylemiş.ertesi gün ben kayınvalidemi görüp yola çıkmak istedim evimiz çok uzak bi şehirde çünkü .kaynım gelip düğüne gelemedim kusura bakmayın deyip düğün hediyesi olarak size 2000 tl takıyorum ama üstümde yok dedi.bizde eşimle birbirimize bakıp gülümsedik.çünkü kaynımın düğünden önce de yaptığı bir sürü saçmalık vardı verdiği tek bi sözü bile tutmadı ve bu yüzden düğünümüzü bile bayağı eksik şeylerle tamamladık .neyse aradan 3 ay geçti ve biraz paraya ihtiyacımız oldu altın bozdurmak istemedik abine söyle düğünümüzde taktığı parayı verse ya dedim ben de. abisi ne derse beğenirsiniz ... ben öyle birşey demedim siz yanlış anlamışsınız benim bakmam gereken bi ailem var değil 2000 20tl bile veremem filan .şok oldum sanki zorla taktırmışız gibi konuştu.eşim abisin huyunu bildiği için takmadı ama ben çok sinirlendim. kaynımın bunca olumsuzluklarına rağmen eşim şimdi bütün altınlarımızı ve arabamızı satıp abisi ile ortak iş yapmak istiyor .üstelik abisine güvenmediğini defalarca söylüyor .abisi çok para göz .ben de ev alalım istiyorum.eşim abimle ortak iş yapmak istiyorum yoksa onunla bağlarımız kopacak diyor.. bu adam kârı içn herşeyi yapar ve ben de tüm birikimimi buna yatırmak istemiyorum eşimi de üzmek istemiyorum ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım ailemin huzuru bozuldu kavgadan bıktım...
Kendine ait olani verme sakin. Esinin niyeti belli seni bezdirmek.Aekadaslar gercekten kararli olup rest cekmek dayanilmaz oluyor artik .hem duygusal bi kadinim cogu soylem ve tartismalarin altindan kalkamiyorum .mideme yumruk oturuyo sanki. Bana maddiyat senin maneviyatinin onune gecmis dedi dun gece resmen para göz olmak ile itham edildim . cunku bana ait olan kisma hic dokunma kendinin tasarrufunda olanlar icin sana musaade ediyorum dedim . ailesi ile arasina giriyomusum boyle yaparak . verip kurtulmak istiyorum artik o raddeye geldim bunaldim