Kocam ve sigara tartışmamız.

En başta dediyseniz eşiniz haklı.Tuvalette ben de izin vermezdim eşime kızardım yine de içerdi.Her taraf çok pis kokardı, eşimden tiksinmeye başlamıştım o Zaman'lar kokusundan.Şimdi bıraktı sigarayı evde güzel kokuyor.Eşimde kötü kokmuyor öyle.Evde de yaktığı koltuklar
ve benim maruz kaldığım zehir de cabası.O yüzden bıraksanız sizin için de daha iyi olur.

Bir süre nikotin bandı kullanın. Sonra başka motivasyonlar bulun.
Sağlığınız ve aile huzurunuz için bırakmaya çalışın. Az şey mi??

Bırakıcam diye söz vermissiniz, adamın da bu sözünüzü tutmanızı talep etmesi en doğal hakkı.

Kaldı ki gercekten sigara içenler ne yaparlarsa yapsınlar kötü bir koku oluyor icmeyenler için. Ve lavabodaki sigara kokusu da cok sinir bozucu gercekten.

Adam sizin sözünüze güvenmis evlenmis simdi siz sözünüzden cayıyorsunuz. Ben esinizin yerinde olsam ben de sorun çıkartırdım, hatta benim hassasiyetimi unursamıyo diye işler baska bir boyuta da gelirdi.

Tıbbi destek alın sigarayı bırakmak için. Sandığınızdan cok daha fazla vücuda zararı var akcigerlerinden tut kalin bagirsagina kadar her türlü kanserde risk faktörüdür sigara.

adam size evlenmeden sigara içemezsin evde diye uyardıysa
adam haklı
ama normalde bile bile aldığı kadın gizliden ortaya çıkarmadın onun yaptığı şımarıklık

Kızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
Bu sorunu aşamıyoruz ve ben tam anlamıyla sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum.ne yapıcam bu sekilde çok zor
sigara saglıga zararlı olabılır ama kısılık haklarına saygısızlık olarak algılarım ben inatla içme demeyi, benim eşimde tiryaki aç gezer sigarasız gezmez ve kaliteli sigara içer maddi külfetine var ama karışmam sadece arabada içmesinden hoşlanmıyorum çünkü kışın camlarda kapalı olunca tüm koku üstüme siniyor yoksa sorun yok...

benim esimde sigara iciyo bazen labobada icer cok kotu koku siniyo bende cok git balkonda ic diyorum adam -10 derece olan sogukta dayanip sigarasini iciyo ins birakirsiniz hem sagliginiz icin

Günaydın.
Ben onu bunu bilmem de tuvalette sigara içmeyin bence.
Hem içen hem de içmeyen için gerçekten korkunç mide bulantısı.
Ya balkonda için ya da mutfakta 5 dakikalık camı açıp için.

Sigara icen biriyle icmeyen birinin ayni evi paylasmasi zor gercekten, tuvalette hele daha beter kokar, balkonda icme sansiniz yok mu? Benim esim balkonda icer veya kapinin onune cikar hep. Tuvalette icse kapinin onune koyabilirim cunku kendisini ;) ama bu kisisel bir tercih. Zevklere saygi duyulmali evet ama bir yere kadar, bir digerini rahatsiz edip de bu benim zevkim denmiyor iste

Tuvalette içilen sigara her şeyden daha kötü kokuyor. Annem sabah kalkınca tuvalete girdiğinde içerdi, havluya bile sinerdi onun kokusu. Hem tuvalet kokusu, hem sigara kokusu mide bulandırıcı yapmayın.

Ayrıca siz elinizi yüzünüzü yıkadığınızda o kokunun gittiğine inanmışsınız ama öyle bir şey yok. İsterseniz girin kırklanın hamamda yine de leş gibi kokuyorsunuz. En azından ağzınızdan o koku asla çıkmıyor. Annem 2 hafta önce sigarayı bıraktı, hala ağzı sigara kokuyor. Gerisini siz düşünün.

Eşiniz çok haklı, leş gibi sigara kokan biriyle aynı yatağa bile girmek istemezdim.

Senin çektiğini 6 yıl çektim ama ben evde içmedim o evdeyken sigara içmediğim her dakikayı tikinarak geçirdiğim için şiştim hamile kalınca tiksindim çok şükür ve diyorum ki adamcağız ne çekmiş be inan berbat kokuyor

Sigara icen biriyle icmeyen birinin ayni evi paylasmasi zor gercekten, tuvalette hele daha beter kokar, balkonda icme sansiniz yok mu? Benim esim balkonda icer veya kapinin onune cikar hep. Tuvalette icse kapinin onune koyabilirim cunku kendisini :KK66: ama bu kisisel bir tercih. Zevklere saygi duyulmali evet ama bir yere kadar, bir digerini rahatsiz edip de bu benim zevkim denmiyor iste
Icmeyenle cok zor gerçekten. hatta esimden önce benimle evliligi düşünen birisi vardi sigara açıyordu tiryayakiydi yani.bende evlendikten sonra sigarayı birakirmisin dedim cok zor ama es desteği olursa olur ama oda belkii dedi durust oldu yani zor dedi.ben herşeyden once esim olacak insanın bile bile kendisini zehirlenmesine müsade edemem dedim evlilik teklifini reddettim.bastan dürüst açık konuşulmali

bende siğaraya karşıyım 10 yıl sonunda çok şükür şu elektronık siğaraya başladı en azından oku gitti , ve artık diğer siğara gibi bağımlı değil 1,5 ay falan oluyor , bunda şükür ,

ama şuda bir gerçek asla ve asla yatak odamda siğara içirmem , pencere önunde bile içilmesine tahammul edemem,

Wc'de çok kötü kokmaz mı küçük yer sonuçta. Balkonda iç hem üstün başın kokmaz. İçiyosam içerim kime ne,beğenmiyorsan almasaydın desene.

evde sigara içilmesi bence de çok kötü ve yanlış. sigara içmeyen birini çok rahatsız eder bu ve siz de bırakacağım diye söz vermişsiniz hata siz de bence

Eşiniz çok haklı, leş gibi sigara kokan biriyle aynı yatağa bile girmek istemezdim.

1+
Bende tanisma donemindeyken herife dedim valla oyle les kokan adamla ne evlenirim ne operim ne ayni yatakta yatarim ya ben ya sigara. :KK14:oda beni tercih etti sagolsun. :oops::KK22:

bene bırakalı 1 ay oldu. evlendiğimden beri gizli içiyordum ama evde asla içmedim eşim anlar ya da rahatsız olur diye. isterseniz evde hiç içmeyin çalışıyorsanız dışarda için? eşiniz biraz abartmış ama...

İstediğini yap o midenizden gelen kokusu yokmu konuşurken yüzüne yüzune konuşma eşinin ben diyeyim çok kötü kokuyor ağzınız

yok artık ya kendimden soğudum.
Zaten evlendiği için birşey diyemem ama konu sahibide söz vermiş yoksa belki zamanında kestirip atıcaktı adam :KK51:
Birde zamanında güzelliklede çok söylemiştir eminim eşi, değişen birşey olmayınca patlaması normal yani ben böyle düşünüyorum :110:

sen bize düşman mısın. sigaramıza laf söylemeyin ya. bir o lüksümüz var bırak olsun. :D

Sağlığa zararlı vs. gibi konulara girmiyorum.
Herkes yetişkin kendi kararlarını alabilecek kapasitede.
O yüzden direk ne yapardım konusuna değiniyorum...

Tamam içmiyordur ama senin içtiğini biliyormuş.
Tamam bırakırım demiş olabilirsin, ama malesef lafta olduğu kadar kolay değil sigara bırakmak.
Ben hamileliklerimde ve emzirme dönemlerimde bırakabiliyorum, sonrasında yine devam.

Benim eşim de sigara çok kullanmaz, ben içiyorum diye içiyor açıkçası.
Bazen vıdı vıdı eder "bırakalım artık, bak çocuklarımızdan çalıyoruz aslında, ömür gidiyor" falan diye.
Vicdan yapar kısaca, ama hiç bir zaman "vay efendim bu ne şımarıklık" demez.

Eşinizin yaptığı hoş bir davranış değil, ben olsam herhalde katlanamazdım böyle davranışa.
Sebebine gelince, o ev onun olduğu kadar senin de evin ve o nasıl özgür hareket ediyorsa sende edebilmelisin.
Tabii ki evin içinde sigara içmeni tasvip etmem çok kokuyor, ama tuvalete tıkılmak nedir ya?
Balkonda içebilirsin ki en doğru davranış olur bence.
Çok fazla kafana takma derim. Fakat sınırlarını belli etmelisin bence.

Back
X