kocam yalan mı söylüyor ?

Valla gökçe bu kadar kolay göndermesine sasırmistım hatta demiştim ğidersen sorunlar çok olur adamı boş bırakma die. Demistm demeyi sevmem gerci bana çok dendiğinden. Cevabı ne oldu acaba. Ben olsam dönmezdim iyice deşeler biriktirir en son dönüste hal çaresine bakardım. Tl dökümane bi baksan aslnda sık görüstüğü birileri varmı.
Güven olmadanda olkuyo arkadasım...

Gökçe gelme bırak kal orda kursunu bitir geldiğinde de eşinin yalanlarını sırala ve bas tekmeyi

Ya bildiğin gibi değil zaten çok zorlanıyorum ,hayvan herif aldı bir haftamı daha ..Düşünür düşünürüm artık ..Konsantre mi bırakıyor insanda

Kaybol gözüm görmesin, hadi kalk gel bakayım nasıl geliyormuşsun, açık verme bulmayalım... Bu cevapları sırala sen de ona. Eşek herif, ben bile kızdım...

Dökümana nasıl bakayım şifre onun tele gelecek ..Ya ben artık şaşırdım ne yapacağımı artık deşmeye korkuyorum ,ne kadar deşersem o kadar pislik çıkacak gibi geliyor ...

Valla gökçecim sen daha gitmeden burada sana gitme diyenler oldu o kadar ayrı kalmak iyi değil nasıl güveneceksin diyenler oldu...

İşte bu yaşanacaklar önceden tahmin edilebilir şeylerdi hayata dair planlarını evli olmandan mütevellit eşinin de dahil olduğu şekilde yapmalıydın..

Olmuşla ölmüşe çare yok.. Eğer dönmeye karar verirsen ve gerçeği öğrenme umudun varsa bundan asla ne eşine ne ailene bahsetme sessiz sedasız dön ve izlemeye al. Eşinin bişeyler karıştırdığı kesin.

Ya bildiğin gibi değil zaten çok zorlanıyorum ,hayvan herif aldı bir haftamı daha ..Düşünür düşünürüm artık ..Konsantre mi bırakıyor insanda

eşinizin patronunun karısıyla aranız nasıl,kadını severmisiniz yoksa gıcık mı olursunuz?hani sevmediğiniz biriyse eşinizde tiyatroya davet edildi de gittiyse saklamış olabilir mi bu durumu, aklıma en iyi ihtimalle bu olasılık geldi.

ne yazıcak ne tepki vericek bekle ben olsam donmek yerine bir sure onunla iletisimimi keserdim daha once yaptınmı bilmem ama gercekten artık birseylerin sende bitmeye basladıgını hissetmesi lazım

3 hafta kestim iletişimi ,işlerimi baltalamakla tehdit etti ..Ama bu sefer ne yapacağımı bilmiyorum ..Toptan kapatayım teli diyorum ulaşamasın ama o da çözüm değil annem,babam,kardeşim var ..İşlerim var telde görüştüğüm ...O da sessize alıyor kendini o zaman sinirimin geçmesini bekliyor ..Muhtacım ya ona maddi anlamda Allah var ya bildiğigibi etsin ne diyim ...

Ya ben çok yoğun çalışıyordum bazı akşamlar 12 yi buluyordu gelmem .canım benim o zaman yapmadığından nasıl emin olayım ..Ben bu adama çip mi taktırayım ne yapayım bilemedim ki ..Her daim peşinden mi gezeyim ...Hep hissettim ama hayvanı tam olarak kıstıramadım ...

yok yok kadınla bir kere bile karşılaşmadık ,ne alıp veremediğim olsun ...Ama patronunu severim iyi insandır ..Yok yaa adam basbayağı kv sine sarılmış ,karısı yanında ,küs olduğu birinin karısı da olsa tiyatrosuna gider mi ?

bu kadar mutsuzsan, bazi seyleri iyice sorgulamak lazim arkadasim..

Lanet olsun ki elalem ne derci bir ailem var ..Lanet olsun ki sen istedin katlan diyen bir annem var o yüzden bırakamıyorum ..Hadi ehhh yeter diye bıraktım diyelim o zaman hepsi başıma üşüşecekler ,kendi başına ev tutamazsın,kendi başına yaşayamazsın..Şu elalem kimse bir geberip gitse de bende kurtulsam artık

Ama hayatım sonuçta aynı yatağa giriyordunuz geceyi birbirinizin kokusunu duyarak paylaşıyordunuz şimdi önünüzde uzakta geçirmeniz gereken uzun bir dönem var aynı şey değil..

Tabiki yapacak olan adama herşey bahane olur sen yanındayken de yapar ama böyle de biraz başı boş bırakmak gibi geliyor bana

tehditler falan aranızdaki ilişkide cok saglıklı degil aslında madem iletişimi kesmek cozum degil ilgisiz rolu yap artık umursama yaptıklarını sorgulama ne yapıyorsun nerdesin falan filan hic oralara girme alısmıs nede olsa senin bu tavrına hep aynı sekilde işler bu durum diye dusunuyordur tam tersi davranıp onun merak etmesini ondan uzaklastıgını hissetmesini sagla..baska bir secenek goremiyorum tartısıp ustune gitsen aynı seyler yasanıcak seni azarlıycak daha cok uzuleceksin suan yanına gitmeninde cozum olucagını sanmıyorum kendini hic doldurma kafanı rahatlat yarına birsey dersede tamam de gec sakin davran anlasın artık bıktıgını

e bu sekilde de ayni baski var zihninde.. cok mu ferahsin sanki?

Başı kopsun onun ...Başka bir şey demicem

Anlar mı ki ? Sorgulayan bir tip değilim ki ben zaten ,hiç adetim değildir gitme ,yapma etme demek ...Hani burdayım daha demedim ki aç 3 g ni bakıcam nerdesin ...Sorgulamadığım için bir şey değişmez ...

Neden ayrılmıyorsun? Yalan tedavisiz bi hastalıktır..seni de ruh hastası eder..can cıkar huy cıkmaz..niye cekiyorsun ki?

Dedim ya elalem ne derci bir ailem var ..Annemler benim buraya geldiğimi bile herkesten saklıyor evli barklı kadın ne işi varmış orda derler diye ...Şimdi boşansam annemin hitlerden farkı kalmayacak ..Offf kafam karışın med aynı şeyler hep aynı şeyler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…