kocam yalan mı söylüyor ?

Anlar mı ki ? Sorgulayan bir tip değilim ki ben zaten ,hiç adetim değildir gitme ,yapma etme demek ...Hani burdayım daha demedim ki aç 3 g ni bakıcam nerdesin ...Sorgulamadığım için bir şey değişmez ...
facebooktan baktıgı seyleri yakalamıs olmanız ustune bu resim olayı daha oncesinde de benzer durumlar yasanmıstır mutlakao yuzden sorgulamayın dedim yani bir nevi yaptıklarını arastırmayın arastırsanız bile ona soylemeyin en azından br sure..onun size karsı boyle davranısları varmı kıskanclık ne yaptın nereye gittin facebookta kimi ekledin bu kim vs gibi

Niye yalan söylemek ihtiyacı duymuş kı sankı sana tiyatroya gıdecegız patronla dese sen hayır gidemezsin mi diyeceksın

yok kıskançlığı yok ..Ya o ne istiyor bilmiyorum ,hem bırakmayacak hem beni sinir hastası edecek ..Adamı bir fiil biriyle yakalamadım,bir mesaj ,arama görmedim ,ama işte böyle absürd şeyler oluyor ...

Sakın dönme Türkiye'ye. Eğitimini tamamla, onun için değmez.

Eğitim bitince, bakarsın evliliğine. Olursa olur, terapiye falan gidin bir süre. Ben gerçekten inanıyorum evlilik terapilerinin faydalı olduğuna, yeter ki insanlar biraz açık fikirli olsun. Yine olmazsa, yol verirsin.

Niye yalan söylemek ihtiyacı duymuş kı sankı sana tiyatroya gıdecegız patronla dese sen hayır gidemezsin mi diyeceksın

Yok be canım niye diyeyim cehennemin dibine gitsin ..Ben taaa burdan nasıl engel olayım ona ,ki gitmeyeceksin ,yapmayacaksın diyen biri de değilim ...Ne diye yalan söylüyor bu angut bilmiyorum ..Her seferinde paçasına dolanıyor ama bir türlü izini belli etmemeyi beceremedi ...

Terapi bi şey yapmaz ona kurban bayramında bir sığırdan beyin nakli yaptırıcam kısmetse Dur bakalım ne yumurtlayacak ...O adam zaten tiyatroya gitçek olur ,o aslında o saatlerde evde olur .İnanmazsan ara,bilmem ne benden çok bağırır uyuz

Bir erkek boş yere yalan söylemez yalan söylüyorsa da arkası gelir..

Muhtemelen bir seyler ceviriyor..dönüp boşamayacaksan egitimini tamamla gidişatta bak.

Ne çeviriyor acaba ..O çevirdikleri dolansın inşallah ..Ama hiç sesini de yükseltimyor bu adam ya ,hep aşkım,hep cicim ,ne paradan kısıyor ,ne ben ordayken şiddeti kötü sözü oluyor ..Ne çevirirse ya da çevirmeye çalışıyorsa anlamıyorum ...

yok kıskançlığı yok ..Ya o ne istiyor bilmiyorum ,hem bırakmayacak hem beni sinir hastası edecek ..Adamı bir fiil biriyle yakalamadım,bir mesaj ,arama görmedim ,ama işte böyle absürd şeyler oluyor ...
kıskanclıgı yok cunku sen ona fırsat vermiyorsun bir dusun surekli seni kıskanan birini kıskanma ihtiyacı duyarmısın hayır cunku ilgi hep onun ustunde ..bence ona bu durumlarını belli etme o bu konuda hep bir adım onde olmus artık erkekler gercektende kıskanılmak istemez sıkıldım yeter kafandan uyduruyosun vs vs der ama kıskanmamaya basladınmı noldu sen kıskanmıyosun hayrola demeye baslar biraz geriye cekilme taktigini uygula ben defalarca denedim herseferinde ise yaradı:)..birde nezaman donuceksin egitimin ne zaman bitiyor

önce kafasını kırıcam ,büyük bir zevkle Ama ya sonra ??

Kafasini kirsan ne olacak ki sekerim, yedigi haltlari degistirmeyecek ki bu.

Uzulmeni istemem ama benim dusuncem bu heriften sana bir yol olmaz. Bu herif icin de, bu evlilik icin de elindeki firsati berbat etme derim.

Temmuzda ...Tabii eğer bugün bavulu toplayıp havaalanında almazsam soluğu ..

Dökümana nasıl bakayım şifre onun tele gelecek ..Ya ben artık şaşırdım ne yapacağımı artık deşmeye korkuyorum ,ne kadar deşersem o kadar pislik çıkacak gibi geliyor ...
O zaman safı oynayacaksn. Giderken hesaba katmadınmı diycem ama çok düsündün... bilyrm. Evet sifrede var ya...dönüste des biraz

Tabi ki bir seyler ceviriyor olmasi sadece aldatmaya baglayamayiz ama yalan söylemeye meyili bir eş tehlike dogurur çunku bence mecbur degilse bir insan gereksiz yalan söylememeli

Kafasini kirsan ne olacak ki sekerim, yedigi haltlari degistirmeyecek ki bu.

Uzulmeni istemem ama benim dusuncem bu heriften sana bir yol olmaz. Bu herif icin de, bu evlilik icin de elindeki firsati berbat etme derim.

eee napim ben buna cherry ..İçimden bir şey de yapmak gelmiyo aslında biliyor musun ..S... git ne .ok yersen ye diyecem de maddi olarak o boyutta değilim ..Boşanamıyorum da .Çünkü elle tutulur bir şey yok etrafa göre ..Dövmüyo ,sövmüyo ya belamı mı arıyorum ben olur ..

Kuzum boşver ya.. Bak cidden deli gibi sorunlar yaşamışsınız, adam problemli zaten, yalan söylüyor, güven vermiyor.

Ailen ne kadar saçmalarsa saçmalasın, sen hayatını bu adamla devam ettirebileceğine gerçekten inanıyor musun? Ben inanmıyorum şahsen. Bu evliliği bitirmek zorunda kalabilirsin ve bu durumda boşu boşuna eğitimini bırakmış olacaksın.

Bırak ne hali varsa görsün, açık arama Allah aşkına. Umursama, kavga etme, işine bak. Yerinde olsam gözden çıkarmıştım ben çoktan böyle bir adamı.

Ayrıca ailene laf düşmez kusura bakma. Biraz baskın ol, kaç yaşında kadınsın, mesleğin var. Boşanacak olsan hesap mı vereceksin? Kendi evini de tutarsın, düzenini de kurarsın. Elalem sen mutsuzken yanında olmayacak. Aileni hiç önemseme bu konuda.

Tabi ki bir seyler ceviriyor olmasi sadece aldatmaya baglayamayiz ama yalan söylemeye meyili bir eş tehlike dogurur çunku bence mecbur degilse bir insan gereksiz yalan söylememeli

Sürekli saçma sapan yalanlar ,çocuk gibi ..Niye söylemedin diyorum unuttum diyor ,ya da üste çıkıyor bilmem ne offff çok uzun az da değil ki 8 yıl ...

Ama bu sekilde de yasayamazsın..cidden paranoyak ve hasta eder seni boyle bi insan. Ruhun yıpranır..

tiyatro dün akşam 8.00 de başlamış bana konuşucaz dediği saat 9.00 suları adam nal gibi resimde yahu Nasıl diyecek ki delille karşısına çıkıyorum ...
Yani o zaman yalan söylediği kesin, önceki konularınızı bilmiyorum gerçi ama yalandan nefret ederim öyle bir adama güven olmaz. Kesin emin olmadan da bir şey yap diyemem ama oğrenmenin bir yolunu bulmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…