- 1 Şubat 2013
- 1.812
- 1.268
- 83
- Konu Sahibi witch hunt
-
Kalsik suclu erkek modeli . . Rabbim icine ferahlik versin ...bence de ...Ama üste çıkacak manyak gibi bağıracak beni ruh hastası ilan edecek ,güvenmiyon zart zurt diyecek
Bence Hemen alevlenmeyin ama boşta bırakmayın.once onu suçlamak yerine oturup bi dinleyin.sonra karar verirsiniz
benim yontemi deneme sakin :)önce kafasını kırıcam ,büyük bir zevkleAma ya sonra ??
Fotoğrafı görünce ne açıklama yaptı peki?
benim yontemi deneme sakin :)
o gün çekildi dimi...?eminmisin?
daha once benzer vukuatlarıda olmus Allah insanın bir sekilde karsına cıkarıyor bu tarz seyleri sende daha once yakalamıssın yalanlarını hep bir supheyle nereye kadar yasayabilirsin zor
Tek ayak üstünde bazen 9 yalan söylüyor ,hani bazı tipler vardır bilirsin yalan söylediğini ,hissedersin ama ispatlayamazsın,,bir de üstüne üstlük sen hatalı olursun bu onlardan canımNapim ben kavga etsem ara öğren bakalım nerdeymişim diyecek ordakileri de örgütleyecek ,ardını aramasam yalanlar ardı arkası kesilmiyor ben ne yapayım
Kaç yıllık evlisiniz? Birde yaşlarınız kaç?Şu an öküz gibi uyuduğunu farzediyorum ,ya da yalan düşünüyor bilemiyorum sabah çıkar kokusu
önce kafasını kırıcam ,büyük bir zevkleAma ya sonra ??
Yani evet mantıklı bir seçim olmuş ama gosterinin tarihini ve saatini bulma şansınız var ise eğer ordan da anlayabilirsiniz durumu, adamın hangi saatlerde orda olduğunu..
Gökçe gelme bırak kal orda kursunu bitir geldiğinde de eşinin yalanlarını sırala ve bas tekmeyi
Bilemedim ki canım ya. Can sıkıcı şeyler yaptığı kesin. Ne diyor peki zat'ı muhterem?Neler çeviriyor sence ? Yani bir yere gitse ,biriyle görüşse niye bana şununlayım diyor ,zaten öğrenemem ki kimle diye ?
Sen bir insani degistiremezsin... Sen varsın diye rol yapacak adam icin isini gucunu birakma. Mantikli ol az.
Ayaklarinin ustunde dur...basina daha cok is acacak senin o yuzden ugruna bir sey yapmadan bin kez dusun.
Sabret canım adamın gerçek yüzünü görüyorsun işte senden çekiniyor demek ki koca adam yalan söylüyor oda yatsıya kadar işte bak çıktı ortayaKafayı yicem yemin ediyorum yicem artık ..Hayır ne halt ediceksen ette ne diye yalan söylüyorsun ...
Bilemedim ki canım ya. Can sıkıcı şeyler yaptığı kesin. Ne diyor peki zat'ı muhterem?
ne yazıcak ne tepki vericek bekle ben olsam donmek yerine bir sure onunla iletisimimi keserdim daha once yaptınmı bilmem ama gercekten artık birseylerin sende bitmeye basladıgını hissetmesi lazımAlıp bileti döneyim mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?