kocam yalan mı söylüyor ?

Gökçe seninle çalışan çalışmayan bayanlar konusunda epey takışmıştık. Ve konularını okudukça anlıyorum ki iyi ki çalışıyorsun ve güçlüsün savunduğun gibisin iyi ki böyle bir adamla evliysen. E insan sormadan duramıyor bu adamı niye hala boşamıyorsun bacım neye yaradı güçlü kadınlığın. Ne güzel kendine birşeyler katıyorsun keyfine bak tadını çıkart. Sakın dönme.

Eşiniz belkide arkadaşlarıyla falan dışarıda vakit geçirmek kafa dağıtmak istemiştir.. bu tarz şeylere karşı çıkan birimisiniz. bazen erkekler karım kafa şişirmesin diye yapıyorlar çünkü yalan söylüyorlar. kendilerince basit birşey bu yaptıkları saçmalıklar..birde siz zaten uzun bir süre yurt dışında kalacak mışsınız.. bu da karı koca için çok ta iyi birşey değil. 1.5 yıl boyunca da tek başına evde oturacak değil. mutlaka birşeyler yapacak.aranızda sorun olmaması için söylemiyor takıldığı ortamları bence. benim başıma hç gelmedi allah sabır versin canım.. umarım mantıklı bi açıklaması vardır herşeyin..

Konularinizi biliyorum ben olsam hiiiiicc don mez din yapa biliyorsan turkiyeye donmeden bosa gitsin iflah olmaz sende de güven kalmamisir zaten

Erkeğin masasında kadın donu yakala de ki "Bu kimin donu?"
"Hangi don yaaaa" der ve suratına öyle bir ifade takınır ki sanki donun icadından haberi yok.
"Hangi dooon yaa şuuu içimize giyilen miiiii ?" Cem Yılmaz geldi aklımaa

hiiçç sallama.....eğitime devam...ve üstüne düşme...
km.ler öteden takip etmeye çalışma..hayatına bak...biraz özlesin seni..
benim eşimle en uzun ayrılığım 15 gündü..
ve o sürede doğru düzgün aramadım..ama kasıtlı gibi davranmadım..
işim gereği gibi meşgule yattım..ve okadar düştü ki üstüme...
kaçan kovalanır...biraz da eşin kovalasın..
gurbette bi de onun naneleriyle uğraşıp moralini bozma..
tadını çıkar çin'in..

Ben seni oraya gittiğinden beri takıp ediyorum konularını.eşinle ayrısın adamı uzaktan yönetmeye çalışıyosun oda halîyle yalnlara başvuruyo.şahsen ben bu evlilikte bi gelecek görmüyorum.sen bence ufaktan kendi hayatını kurmaya bak.eğitimîni al iyi bi işe başla böyle evlilik olmaz yani yoksa çok acı çekersin.sürekli eşim ne yapıyo ne ediyo düşünceleri insanı bitirir.

Okuluna odaklan, yurt dışındasın gez toz oraların kültürüne aşina ol hatta girebiliyorsan bir işe gir, ayaklarının üsütünde dur, eşine minnet etme kendi düşünsün olmadı orda bir hayat kurarsın. ama sakın gelme böyle bir adam için eğitimini yarı da kesme.

Hic duzenini bozmamalisin... Sana guven vermeyen bi. Adam icin hedeflerini erteleme bile... Sen kendi hayatina bak.. Donunce canina okursun.. :) umursama.. Telefonlarinida acma bir sure... Meraktan catkasin kudursun..:)

Ee ne cevap verdi cok mrak ettim

Ben dün gece hiç uyumadığım için bugünü uyuyrak geçirdim ,bana attığı mesaj aynen şu ; Ne yalanı ,evet annesi ,karısı ,kv syle tiyatroda ..İki kere de aramış ...Bende uyandığımda ;adam hem tiyatro da hem senin yanında nasıl oluyor dedim ...

Hic duzenini bozmamalisin... Sana guven vermeyen bi. Adam icin hedeflerini erteleme bile... Sen kendi hayatina bak.. Donunce canina okursun.. :) umursama.. Telefonlarinida acma bir sure... Meraktan catkasin kudursun..:)

Başladı gene ara öğren ,sor bakalım dün nerdeymiş diyo.. Bende ben hiç kimseyi arayamam kusura bakma ,sordum öğrendim adam dün karısının tiyatrosundaymış sana hayırlı işler dedim ...Hayır benleydi diyo :) Allah ım aklıma mukayet ol ,bu adamı klonladılar mı acaba :)

Gokce kocan seni kizDirip geri getirme derdinde malum son vakanizi hatirla.

Hiç sanmıyorum parkbyull o beni ayakta uyutma derdinde ,başladı yine üstüste mesaj atmaya ,ona sor buna sor ben nerdeymişim ,sen bana güvenmiyosun ayakları yapmaya ,cevap vermiyorum ...

duygusala bağladı yine ,herkes şahidimdir falan demeye başladı ..Cevap vermiyorum ,umrumda değil ne yapmak istiyorsa yapsın ..İyi ki bir an delilik yapıp soluğu uçakta almadım ..Madem beni buraya kadar gönderdi ,eşşek gibi karşılayacak masraflarımı ,beni şimdilik sadece bu ilgilendiriyor ..Yazar yazar susar ...

O zaman merakina yenik dusmeyeceksin, arastirmayacaksin, eşinle de konuşurken söylediklerine guvenecek sin ama nasıl yaparsın bilemem, zor..Yoksa kendini cinceye de veremezsin, öğrenemez sen de yazık olur o kadar çabaya. .Sen istedikten sonra basarirsin.Madem oöyle kararının arkasında dur kendine, diline odaklan.

Ne yalanı herkese sor biz beraberdik oldu ..Bir de böyle güvenir kendisine sağolsun ..Fotoğrafla karşısına çıkacağımı hiç düşünmüyordu eminim ...

Hiç kabul etmiyor ama son ana kadar inkar peşinde ..Ben diyorum ki adamla beraber olduğun saatlerde adam tiyatro da o diyor ki herkese sor bu nasıl iğrençlik yaa ..Aklımla oynuyor benim ,kimseye bir şey sormayacağım ,onunla da hiç ilgilenmeyeceğim ne hali varsa görsün ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…