Kocam yalan söyledi içinden çıkamıyorum

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Kızlar selam..
4yıllık evlıyım cok ugraslar sonucu tupbebekle hamıleyım 5aylıkAra kanamalarım dan dolayı evdeyım hep.eşim haftada ıkı belkı uc arkdslarıyla cıkar alkollu eglenceli mekanlara..budurumdan hiç hoşlanmıyorum ama engelde olamıyorum cok buyuk kavgalarımızda oldu fakat vazgecmedi.. gıttıgı arkdsları aılecek gorustgmz evlı ınsanlar vs vs..asıl konuya gelıyorum eşimin tlfnuna ıphonubul yapmıstm ..konumunu ara ara goruyordum acıp ,cnku nedense erkek mılletı guvenılmez onyargım var .. herneyse dün oglen uc ile gece 11 mesai saatlerıydi işdeyım dedı aradgımda..ben de yıne konumuna bakıyım bı dedım ..bi baktım şilede denize gitmiş yakın arkadasıyla 3de mesj gelmıs bgn calısmıyosunuz dıye buda bı denıze gıdıp ıkı yuzup gelelım demış arkadaşına.tabı ben konumu gorunce delırdım cıldırdım aradım agzıma ne gelıyosa saydım o sınırle neler neler..hrneyse okdr rhtki konusurken ne var bunda bukdr buyutucek, ben sana solemedım cnku sen denızı cok sevıyosun aklın kalıyo üzülüyorsun dıe söylemedim..evet cok uzuluyrm o denıze gıdınce dogru ama nolursa olsun yalan soylenırmı ?herneyse okdr uzuldum ki snr benden kan geldı .bebegıme bsy oldu dıe bunu aradım yıne agzıma ne gelıosa soledım benı strese soktun die doktora gıttım annemle oda kostr kostr gelmıs yuzune bakmadım..cok sukur bebek ıyıydı hıc sknt yoktu esımden suan nefrt edıyrm nerdeyse ve hıc guvenmıyorum onu takıp ettgmı de ogremdı bana hastasın sen ,benım her attgım adımı takıp edıyosun beni boyle sevme dedı..dedım benı sen bu hale getırdın guvenımı sarstın ..bana birkere yalan soylersn ben senın on kere dogrunu sorgularım dedım..oda pembe bu sen uzulme diye soyledım vs vs anlattı ama içim suan huc rht dgl uykularım kacıyo düşünmekden..bebegim cok etkılenıo kanamam oluyo uzuntuden napıcm bılmıyorum... Aşırı kıskanc bıriyim ,kuskucuyum hamılelıkden dolayı da arttı. bıde yalan soledıgı ıcın hepden guvensızlestım ayrılamam da bebegım var artık bana bı akıl verırmısiniz?

Son düzenleme:
Çocuğunuzu düşünün sadece

Aslında kıskanç değilsin kocan bu ortamı sana hazırlamış.. Eşin evden işe işten eve giden bşr yere giderken muhakkak haber veren biri olsa asla kıskanmazsın ki.. Sorun kesinlikle eşinde.. Seni delirtip delirtip karşına geçip deli bu diyor

Aynı şey o sen yapsan ne yapardı acaba. Tabi ama o erkek yapar

1.Eşiniz suçlu ama sizdede var bırakın naparsa yapsın sizi kaybetmeyi göze aliyosa.
2.Böyle güven sorunuz vardı neden çocuk yaptınız?
3.Ve önemlisi artık bebeğinizi düşünün..

Adam en baştan beri geceleri dışarı çıkarmış ve bu size uygun değilmiş. Kavgalar etmişsiniz. Buna rağmen tüp bebekle çocuk yapmışsınız. Bahaneniz hazır olmuş. Evet artık ayrılamazsınız. Tebrikler. Olan yine çocuğa olacak buna üzülüyorum ben artık.

Eşinizin ilk yalanı neydi ben onu kaçırdım sanırım? Denize gitmek o kadar da delirilecek bi şey gibi gelmedi bana. Denize delireceğime gece alkollü mekana delirirdim yani. Kendinizi yormaktan bebeğinize zarar vermekten başka bi işe de yaramıyor üstelik. Eşiniz hiç takmıyor. Alışmış sanırım kıskançlıklara. Madem olan oldu bebeğinizi düşünüp eşinizi boşuna takip etmeyin.

Benim esim de boyleydi, gittigi yerler konusunda durust davranmaz, ortaya cikinca veya sahsim bir sekilde ortaya cikarinca da turlu bahaneyle sana dogruyu soylesem soyle olurdu boyle olurdu diye kendini hakli cikartmaya calisirdi. Boyle insana kesinlikle guven olmuyor. Kaldi ki yakalamadigim pek cok yere de gittigini tahmin edebiliyorum. Guven duygusu olmadan insan boyle surekli diken ustunde sinir harbi yasiyor. Acaba kiminle, nerede, ne yapiyor vs. dusunmek hic hos degil. Kendime deger verdigim, ruh sagligim da cok cok onemli oldugu icin bosaniyorum.

Ne ayrılması ya bundan ayrılınır mı? Bide kendiniz diyorsunuz evet denize girince üzülüyorum diye. Siz üzülmeyin diye söylememiş besbelli. Çok büyütmeyin ya böyle küçük şeyleri. Adamı da kendinizi de en önemlisi de doğacak çocuğunuzu da yıpratmayın. Zar zor hamile kalmışsınız onu düşünün şimdi. Kendinizi rahatlatacak uğraşlar edinin.

Önceden de kıskançlığınız kuşkuculuğuunz varmış daha da dozu artırmışsınız siz dışarı çıkamıyorsunuz ama o arkadaşlarıyla görüşüyor alkollü eğlence mekanları illa kötü diye birşey yok eve de alkollü gelmiyormuş. Hem yanına hiçbirşey almadan mayo falan nasıl gidiyor denize gizli? sürekli birini takip etmek konumunba bakmak sağlıklı değil bebeğinizi düşünün sizi sürekli eşiniz takip etse hoşunuza gider mi dediği yerlere gidiyormuş zaten yalan değil yani ayrıca her cümlenin sonuna emoji koymanız çok göz yorucu

Öncelikle sakin olun, hamilelik esnasında duygular daha yoğun ve daha keskin olabiliyor yaşadığınız bu aşırı stres hormonlardan. Yalan söylemesi çok yanlış olmuş yani bunun bence de bi açıklaması olamaz,size tavsiyem çok bahsedip olayı normalleştirmeden aşırı yüzgöz olmadan(ki erkekler bu konuda hemen yüzsüzleşir sonra ne var bunda der der daha fazla yapar, bi de üstüne beni darlıyor der kendine haklı kılıfta bulur) tepkinizi koyun darlamadan, bu kadar abartmadan ama sessizce gözünüz üzerinde de olsun.

Yakalayınca bebeğim var boşanamam diyenlerdenseniz, adamı dedektif gibi takip etmek neden ben onu anlamıyorum . Misal eşinizin oraya bir kadınla gittiğini öğrendiniz, eee bebek var boşanmayacaksınız, bağırıp çağırıp evliliğe devam edince bu sizi eşinizin gözünde ne yapsanda senden boşanmam diyen bir kadın durumuna düşürmekten ve sizi gurursuz göstermekten başka ne işe yarayacak. Hamile halinizle kaldıramayacağınızı ve dik duramayacağınız durumların peşine düşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…