Kocam yalan söyledi içinden çıkamıyorum

Haftada 2-3 kez bir de alkollü mekanlara gitmesi kabul edilemez.Evlenmeden öncede mi böyleydi ? Ben bu erkekleri anlayamıyorum,bekar hayatı yaşamak istiyorlarsa niye evleniyor bunlar,anlam veremiyorum.Eşinizle ciddi bir şekilde konuşun.Özellikle Bebek doğunca geceleri böyle yanlız kalmak istemediğinizi,o dışarıda gezerken sizin evde tek başınıza çocuk bakmak istemediğinizi tek kişilik bir evlilik sürdürmektense boşanmayı tercih edeceğinizi net bir şekilde anlatın

İyi de hamileyken başlamamışki. Bu konuşma için geç değil mi?

Niye takip ediyosun? Demek ki güvenmiyosun. Güvenmediğin adamdan hem de tüp bebekle çocuk yapıyosun. Hamile kalsam düzelir diye mi bekledin yoksa? Bu arada yalan söyleyip denize gitmesi bana hiçte seni düşünmüşmüşte ondan söylememişmiş gibi gelmedi. Bence mızmızlık etme diye gizli saklı yapıyor

İyi de hamileyken başlamamışki. Bu konuşma için geç değil mi?
Evet geç bir konuşma ama bir şekilde bu işin çözümlenmesi lazım.Yoksa evde oturup tek başına çocuk bakacak.Gerçi konu sahibinin böyle bir konuşmayı yapacağını düşünmüyorum,hayatı bu şekilde geçecek muhtemelen

Kas seferdir konu açıyorsunuz eşinizle ilgili, sizi ailesi için evden kovan, üzerinize yürüyen, şiddet de uygulayan, sizde evde otururken hafta iki üç gece dışarı çıkan, bunlarla ilgili size yalan söyleyen adam. Sadakatsizlik eşinizin profiline uygun. Güvensizlik varsa yakalamissinizdir birşeyler.

Bunca şeye rağmen bu adamdan tüp bebekle hamile kalmışsınız. Ne olacaktı ,ne bekliyordunuz ki?
Takip falan etmeyin, sanki sizi dinleyecek, üzülmenize önem verecek. Madem illa anne olmak istediniz, takmayın eşinizi , yaptıklarını, çocuğunuza odaklanın. Adam baştan beri belli zaten.

Bu kadar güvenmiyordunuz da neden hamile kalmak için bu kadar çaba gösterdiniz?? Kk daki bazı kadınları hiç anlamıycam.

Böyle saçma sapan , güvensiz, takıntılı evliliği olanların ısrarla ve zorla çocuk yapıp sonra pireyi deve yaparak saçma sapan ortamlar yaratarak çocuğa bir şey olursa diye takıntı yapıp hayatı kendilerine ve daha doğmamış çocuğa zehir etmeleri saçmalığı.. Yanı hamile kaldığınızda bütün sıkıntıyı sizin çekeceğinizi biliyordunuz, insan eşini tanır baştan belliymiş zaten keyfinden geri kalmayacağı, en azından 9 ay sabredin takip etmeyin , moralinizi bozmayın.

Evlilik demek iki insanın birbirine kelepçelenmesi demek değildir ki. Ben bu konumdan takip etmeleri falan hiç anlamıyorum. Takip edip ne yapacaksın? Bi yayı eline al bastır bastır sonra azcık rahat bıraktığında fırlar değil mi? Eşinin yalan söylemesini haklı bulmuyorum. Ama biz denize gidiyoruz dediğinde sen muhtemelen "ben gidemiyorum sen neden gidiyosun?" tepkisi alacaktı. Kıskancim dediğin için çıkarıyorum bunu. Yapmayın. Etmeyin. Güzel canınıza yazık. Güvenmiyorsan neden devam ediyorsun? Eşlerin de kendilerine göre bir alanı olmalı. Yalan söylemesi ne kadar yanlış ve sıkıntı verici bi durumsa kadın olsun erken olsun böyle adım adım takip etmek de o kadar yanlış bence. Büyük söylemiyorum da benim eşim böyle beni takip etse veririm eline telefonu hadi bay bay şimdi de takip et derim.

Psikolojik destek alın

Konuyu nerden tutsak elde kalıyor. Bu kadar kuşkucu, güvensiz, kıskanç yapınız varsa neden evlendiniz? Bu sadece sizin değil böyle bir hayat yaşayacağını bile bile evlenen eşinizin de suçu gerçi.

Eşinizin denize girince ne oluyor da üzülüyorsunuz bu kadar gerçekten anlamadım. Hayır bir anda da gebe kalmamışsınız, planlı istekli bir hamilelik.

Eşiniz zaten haftada 2-3 dışarı çıkıyormuş, adam değişmemiş ki. Bu durumu kabullenmek sizin yararınıza olur.

Bu yaşanan sizin güvensizliğinize bulduğunuz kılıf, her adımını takip etmekte haklıyım demek için arkasına saklanacağınzı bir sebep bulmuşsunuz kendinize.

Bebeğiniz etkileniyorsa, üzüntüden kanamanız varsa çok basit bir çözümü var bakmazsanız görmezsiniz. Boşanmayı düşünmüyorsanız niye açık arıyorsunuz, biraz mantıklı davranın artık anne olacaksınız

Yavrunuzu sağlıkla alın kucağınıza, umarım ona hak ettiği yuvayı verirsiniz. Şimdi bunu bir kenara koyalım...

Hödük hödük heriflerden ısrarla hamile kalmaya çalışırken ne düşünüyor bu kadınlar, biri bana açıklasın. Cehalet mi, bencillik mi, umarsızlık mı, düzelen bir tane bile örnek yokken düzelir diye kendini kandırma mı, nedir bu? Zerre kadar güvenmediğiniz adamdan, tüp bebekle hamile kalmışsınız yav. Adam gerçekten güvenilmez mi, yoksa siz mi kısıtlayıcı ve kuruntulusunuz bilmiyorum ama sonuçta ilişkiniz yolunda değil belli. Eee bebek yapmadan önce bu sorunları halletseydiniz ya. Bu aile ortamını bir bebeğe layık mı gördünüz de, hamile kalmak için o kadar uğraştınız? En azından şimdi olgun davranmaya başlayın, ailenizin yararına gidin bir uzmandan destek alın eşinizle birlikte.

Güvenilmez, öfke kontrolü olmayan, karısını evden kovan, döven tam baba olacak! potansiyelde bir adam. Çocuğu da konu sahibi istemiş bu kadar zaten.

Ruhum sıkıldı. Yani telefondan konum takip edecek kadar güvenmiyorsanız neden çocuk yaptınız? Çocuk bu, bağlama büyüsü sanki. Biri beni bu kadar darlasa yarınlar yokmuş gibi kaçarım. Hamilesiniz tamam, o zaman kocayı değil çocuğu düşünün.

Güvenilmez, öfke kontrolü olmayan, karısını evden kovan, döven tam baba olacak! potansiyelde bir adam. Çocuğu da konu sahibi istemiş bu kadar zaten.
Off eski konularının ayrıntıları mı bunlar? İşte kimisi hak ettiğini yaşıyor gerçekten. Bir tane akıllı adım atma, sonra da anca şikayet et. Ya ciddi söylüyorum, bebek sahibi olmanın bir ehliyeti olmalı. Bebek sahibi olacak çiftler bir dizi eğitimden, testten filan geçmeli. Sadece sevişmek yeterli olmamalı masum bir yavruyu kendi tuhaf hayatlarına ortak etmek için. Tası tarağı toplayıp farklı bir gezegene gidesim var Yaban. Toplanıp gidek.

Esın bıldıgın senı eve kapatmıs kendı hayat yasıyor keske cocuk yapmasaydın. Hayat nasıl yasanıyormus gosterırdın. Sende gez toz eglence kulplerıne gıt denıze gıt arkadaslarınla onuda takma

Bencede artık cocuk sahıbı olmak ısteyenlerı bır pıskolok bır evlılık terapıstı falan ıncelemelı onay vermelı. Yoksa daha cok masum cocuga olan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…