bir deyim vardir "alan memnun satan memnun".. siz birbirinizi begenip evlenmissiniz, aileler olur demis. simdi birilerinin yorumlari seni neden üzüyor anlamadim. Sen üzülecegine, onlar madem senden kücük durdugunu düsünüyorlarsa, onlar dert edip üzülsünler
ömür boyu mutluluklar dilerim canim
haklısınız ama belkide asıl mesele kendimi büyük hissetmem oluyo halbuki yaşımda gözüküyorum. kocam açıkcası yanımda biraz sönük duruyo ve bunu bizden başka herkes mesele ediyor, çok sıkıldım bunları duymaktan....
haklısınız ama belkide asıl mesele kendimi büyük hissetmem oluyo halbuki yaşımda gözüküyorum. kocam açıkcası yanımda biraz sönük duruyo ve bunu bizden başka herkes mesele ediyor, çok sıkıldım bunları duymaktan....
amaaan elaleme bakarsanız neler neler söyler milletrahat olun boşverin yahu onlara neymiş sizden böyle düşünün...Allah mesut etsin sizi.
Amannn millet de yani...İşleri güçleri yok da senin kocandan büyük durduğunu söylüyor.Bırak söylesinler daha yaşınız küçük eşin zaten olgunlaşır zamanla.Tek derdin bu olsun tatlım.
Tepkini gösterirsen sinir etmek için daha da üstüne gelirler . Doğrudur olabilir de gül geç daha da bişi demezler. Malesef insanlar başkalarının hayatlarını parmaklamaya bayılıyorlar .Herkez kendi hayatıyla ilgilense mutsuzluk kalkacak ortadan.. Arkadaşım veya şöyle söyle 'Nasıl yani ben 40 eşim 12 yaşında mı gösteriyor hem böyle olsa ne olur ki birbirimize bayılıyoruz gerisi boş..' :) Sakın üzülme ne varki bunda yani olabilir sen kapını kapattığında evde başbaşayken yaşadıklarına bak milleti düşünme :)
çok Teşekkürler =)) ya bide ben üni son sınıftayım ve bizim dönemden 3 arkadaş evliyiz ve geri kalan kızların tek malzemeside biz oluyoruz( evlenince anlar onlarda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?