Kocam yanımda küçük duruyor

zynbche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
646
6
68
İstanbul
benm ve eşimin yaşı normale göre küçük ve bazıları eşimin benden küçük durduğunu söylüyorlar bende bundan çok rahatsız oluyorum ama ben subjektif bakamadığım için farkedemiyorum ki :/ ozamanda iyice bunalıyorum.....

bir deyim vardir "alan memnun satan memnun".. siz birbirinizi begenip evlenmissiniz, aileler olur demis. simdi birilerinin yorumlari seni neden üzüyor anlamadim. Sen üzülecegine, onlar madem senden kücük durdugunu düsünüyorlarsa, onlar dert edip üzülsünler
ömür boyu mutluluklar dilerim canim

KK'ya yeni üyeyim ve resim koymaktan çekiniyorum şuan.

evet çok mutluyuz şükür Alllah bozmasın.

aramızda da 2buçuk yaş var ben 21 o 23 daha...

haklısınız ama belkide asıl mesele kendimi büyük hissetmem oluyo halbuki yaşımda gözüküyorum. kocam açıkcası yanımda biraz sönük duruyo ve bunu bizden başka herkes mesele ediyor, çok sıkıldım bunları duymaktan....

amaaan elaleme bakarsanız neler neler söyler millet rahat olun boşverin yahu onlara neymiş sizden böyle düşünün...Allah mesut etsin sizi.

Kilolu bir bayansanız böyle düşünüyor olabilirsiniz. Hiç takmayın üzülmeyin bence. Siz mutluysanız ve aranızda bu problem değilse üzülmeye değmez. Kim ne derse desin. Ne düşünürse düşünsün. Canınızı başkalarının saçma eleştirileri için sıkmaya değmez.

Amannn millet de yani...İşleri güçleri yok da senin kocandan büyük durduğunu söylüyor.Bırak söylesinler daha yaşınız küçük eşin zaten olgunlaşır zamanla.Tek derdin bu olsun tatlım.

amaaan elaleme bakarsanız neler neler söyler millet rahat olun boşverin yahu onlara neymiş sizden böyle düşünün...Allah mesut etsin sizi.

toplum olarak elalemi dert ediyoruz kendimize işte, birazda böyle yorumlar duyup rahatlamak istiyorum bende....

Amannn millet de yani...İşleri güçleri yok da senin kocandan büyük durduğunu söylüyor.Bırak söylesinler daha yaşınız küçük eşin zaten olgunlaşır zamanla.Tek derdin bu olsun tatlım.

gerçektende tek derdim bu aslında, tek olduğu için mi bu kadar üzerine düşüyorum acep =)

Tepkini gösterirsen sinir etmek için daha da üstüne gelirler . Doğrudur olabilir de gül geç daha da bişi demezler. Malesef insanlar başkalarının hayatlarını parmaklamaya bayılıyorlar .Herkez kendi hayatıyla ilgilense mutsuzluk kalkacak ortadan.. Arkadaşım veya şöyle söyle 'Nasıl yani ben 40 eşim 12 yaşında mı gösteriyor hem böyle olsa ne olur ki birbirimize bayılıyoruz gerisi boş..' :) Sakın üzülme ne varki bunda yani olabilir sen kapını kapattığında evde başbaşayken yaşadıklarına bak milleti düşünme :)

Bazı insanlar vardır hiçbirşeyden memnun olmayan,sürekli eleştiren.. Size de onlardan denk gelmiş.Siz mutluluğunuza bakın,Allah mesut etsin

çok Teşekkürler =)) ya bide ben üni son sınıftayım ve bizim dönemden 3 arkadaş evliyiz ve geri kalan kızların tek malzemeside biz oluyoruz ( evlenince anlar onlarda....

ikiniz birbirinizi seviyorsaniz gerisi bos önemli olan sizin birbirinizle anlasa bilmeniz ve sevmeniz saymaniz dert edilecek sey degil hayatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…