Ben de eşimden 6cm uzunum.ama hiç sorun etmiyoruz.Nedense bizim derdimiz elalemi geriyor,arada laf söyleyenler oluyor.ikimizdende gereken cevabı olıp oturuyorlar.
öyle arkadaş olmaz olsunsenin yerinde olsam arkadaşlığımı keserdim kesemiyorsam da arada bir mesafe bırakırdım bence çok yüz vermişsin arkadaşlık böyle birşey değil
öyle arkadaş olmaz olsunsenin yerinde olsam arkadaşlığımı keserdim kesemiyorsam da arada bir mesafe bırakırdım bence çok yüz vermişsin arkadaşlık böyle birşey değil
biliyorum bende de hata var ama şurda mezun olmamıza 2 ay kaldı, ağızlarımızın tadı kaçmasın dedim. bide genelde üzmektense üzülmeyi yeğlerim ondan bişey diyemiyorum :/
biliyorum bende de hata var ama şurda mezun olmamıza 2 ay kaldı, ağızlarımızın tadı kaçmasın dedim. bide genelde üzmektense üzülmeyi yeğlerim ondan bişey diyemiyorum :/
bu kadar iyi niyetli olmak herzaman iyi değilbeni üzeni bende üzerim hiç sevmem böyle arkadaş diye geçinenleribir gerçek varsa gelsin bana söylesin ama dalga konusu ne demek siz de ozaman 2 ay sıkın dişinizi yapacak pek birşey yok madem :44:bundan sonra arkadaş seçimleriniz de daha dikkatli olursunuz:97:kendinizi de pek üzmeyin dert edecek bi konu değil giyim tarzınızı değiştirin yada eşinizin size uyum sağlamasını sağlayın