• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam yeğeni ve benim ezik kalmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bayanlar uzun olacak ama belki de saçma gelecek size bi konu da sizden akıl isteyeceğim. Ben 1 yıllık evliyim henüz . Eşimin abisinin 14 yaşında bir kızı var , çok seviyorum onu , ama bi sorun var benimle ilgili oda . Kız sessiz sakin duruyor ama asla öyle değil, inanılmaz bilmiş konuşkan uyanık bi kız benden laf almaya çalışıyor o kadar yani ben saf kalırım yanında , neyse .Ben kızın yanında çok suskun ezik sinmiş kalıyorum, kız eşimle yani amcasıyla öyle bilmiş tatlı konuşuyor ki ben mal gibş kalıyorum hem kızın hemde eşimin yanında , eşime karşı da yeğenine karşı da ezik kalıyorum karakter olarak, kız da hafiften bu durumu sezmiş gibi geldi , ben o kızla aynı ortama geldim mi nasıl olayım?yani bacak bacak üstüne atamıyorum bide genelde kaynanamın evine geliyor bizde orda görüşüyoruz . E malum insan kaynana yanındayken rahat olamıyor çok uzattım , ben nasıl bilmiş konuşkan olurum , mesela kıza konuşurken yengecim tatlım canım mı diyim , kısaca benim de ezik olmadığımı kocam da yeğeni de görsün , mesela bana deyin kş şöyle davran böyle yap deyin lütfen de linclemeyin
Bu konuya yapılan yorumları ayrıca okuyacağım.
14 yaşında bir çocuk anladığım kadarıyla öz güveni olan , kendisini ifade edebilen biri.Ben size gerçekten çok şaşırdım.Kendinizi çocuk üzerinden ispatlamaya çalışıyorsunuz.Evli olduğunuza göre yetişkin birisiniz ve bu durum maaleef sağlıklı değil.Sizin genel kültür , sosyal ortamlarda oturup kalkma, adabı muaşeret gibi konularda eksikleriniz olabilir.Yetişme şartlarınız vs bilemiyorum yalnız bu küçük kızı boşverin.Bir şeyler okuyun, gündemi takip edin, bir fikriniz olsun, yakın tarih uzak tarih,dünyada ne oluyor bi haber olmayın.Bunu kendiniz için yapın.Benim eşimin de 14 yaşında bir yeğeni var Hatta eşim en küçük çocuk olduğu için 14 ten başlayıp 40 yaşına kadar yeğenleri var . Kızı erkeği çok Cook, eğitimli tatlı çocuklar.40 yaşındaki adımla hitap ediyor mesela.Çok garip geldi bana bu durumunuz

İstediğiniz yorum meğer kıza tatlım de, çay doldurt, üstten bak filanmış biz bilemedik affedin. Biz de terapi merapi bilimsel bilimsel konuşuyoruz işte peh. Küçücük çocuğu kıskanıyorsunuz ağzınız o kadar bile laf yapmadığı için. Güya kırmamak için söylemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X