• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam yeğeni ve benim ezik kalmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dimi doğru ya , eşimle kötü olduktan sonra kız hakkımda melek demiş ne faydası var valla artık. Öyle düşüncem bende ❤️
Tabi ki de.
Her zaman eşimle aramın iyi olmasını önemsemişimdir onun bunun dediğini yaptığını hiç kafaya takamam valla 😄
Önemli olan evinizde baş başa kaldığınızdaki huzur mutluluk gerisi boş…

Bu çok iyi fikir bence , sanki sinir olmamış gibi davranıcam doğru :)
Tabiki zaten sinir olma oluyorsan da asla belli etme belli ki konuşkan girişken bir kız yapısı gereği sizde baya içe kapanıksiniz galiba yengecm hadi bana yardım et çayları koyalım veya çocuk varsa sen yeğenine baksan biraz kuzum falan diyebilirsin muhabbet kurmak için okuldan dersten arkadaşlardan konusun eşimin yeğenleri bana bayılır her dertlerini anlatırlar sinir olmam açıkçası 🥰

Linc etmeyin dedim bahane arıyorsunuz , ben kızı kıskanmıyorum çok seviyorum ben kendime kızıyorum ezik kalıyorum kız benim hakkımda 30 yaşında yengem ne ezik kalıyor demesin , kızla konuşacak muhabbet bile aklıma gelmiyor , elimi kolumu koycak yer bulamıyorum
Ya kusura bakmayın ama hal böyleyse siz gerçekten iflah olmaz bir eziksiniz. Bence buradan taktik almak yerine bir psikoloğa danışın, terapi iyi gelecektir size.

Tabiki zaten sinir olma oluyorsan da asla belli etme belli ki konuşkan girişken bir kız yapısı gereği sizde baya içe kapanıksiniz galiba yengecm hadi bana yardım et çayları koyalım veya çocuk varsa sen yeğenine baksan biraz kuzum falan diyebilirsin muhabbet kurmak için okuldan dersten arkadaşlardan konusun eşimin yeğenleri bana bayılır her dertlerini anlatırlar sinir olmam açıkçası 🥰
14 yaşında çocuğa toplumsal cinsiyet rollerini ezberletin hemen aman geç kalmayın. Siz tavsiye vermeyin kimseye bence.

Linc etmeyin dedim bahane arıyorsunuz , ben kızı kıskanmıyorum çok seviyorum ben kendime kızıyorum ezik kalıyorum kız benim hakkımda 30 yaşında yengem ne ezik kalıyor demesin , kızla konuşacak muhabbet bile aklıma gelmiyor , elimi kolumu koycak yer bulamıyorum
Zaten 30 yaşında biri 14 yaşındakiyle pek sohbet edemez sıkılır ortak nokta bulunmaz ki hayat görüşü olmaz o yaşlarda. Kendiniz olun herkes farklıdır sizi seven öyle sevsin.

14 yaşında çocuğa toplumsal cinsiyet rollerini ezberletin hemen aman geç kalmayın. Siz tavsiye vermeyin kimseye bence.
Size mi sorcam tavsiye verip veremicemi çay koymakla cinsiyetin ne alakası var benim erkek yeğenlerim erkek kardeşim ev temizler bulaşık yikar çay da koyar kızı erkeği yok konuda ki kişi bir kız olabilir ama erkekte olsa aynı tavsiyeyi verirdm.

Sizde kendini ifade etme sorunu var bence. Burada da şimdi aynı şeyi yaşadınız. Derdinizi anlatamadığınız için haklı olarak hepimiz kendinizi 14 yaşındaki çocukla yarıştırdığınızı düşündük.

Şimdi herkesin bir fıtratı vardır. Ben sosyal ortamlarda girişkenimdir, konuşkanımdır ama en fazla 2-3 saat sosyalleşebilirim. Sonra sosyal pilim biter, bir kenarda stand by moduna geçerim. Kimi insan az konuşur, kimi insan çok konuşur, kimisi ortamı domine eder, kimisi ne denirse ona uyar. Siz de anladığım kadarıyla sessiz sakin kendi köşenizde oturmayı seviyorsunuz. Yanlış mı düşünüyorum?

Ya o kadar kötüsünüz ki bir çoğunuz ya kadın adam insan gibi bir soru sormuş geçmediginiz dalga kalmadı belli ki kendini yetersiz hissetmiş ağzınıza geleni söylediniz brovo.hepiniz aşırı öz güvenlisiniz yazık kadın düşmani olmaya gerek yok herkes bir ağızdan dalga dalga Mune Mune lütfen konuyu kapatın yazamasinlar

Bu dediklerini uygulicam:)ben genelde yengecim sen otur ben yaparım diyorum ama bundan sonra senin dediğin gibi derim :)

Canım buradakiler linc etmeye meraklı ne zaman konu açsam kavga çıkıyor haha mutsuzluklarını böyle atıyor onlar da en iyisi hiç cevap verme daha çok uzar konuşsunlar kendi kendine sen bana direk mesaj atabiliyorsan at :)

Profilinize 24 yazmışsınız; 30 yaşında mısınız ?:KK57:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X