• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam yeğeni ve benim ezik kalmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linc etmeyin dedim bahane arıyorsunuz , ben kızı kıskanmıyorum çok seviyorum ben kendime kızıyorum ezik kalıyorum kız benim hakkımda 30 yaşında yengem ne ezik kalıyor demesin , kızla konuşacak muhabbet bile aklıma gelmiyor , elimi kolumu koycak yer bulamıyorum
Siz kendiniz olun kendinizi sevin de varsın ergen kız da desin.. zaten değer yargıları bi acayip daha oturmamış bile. Seneler önce böyle tavsiye istemiştim bi ablamdan, küçüktüm daha dedim bu böyle mi doğranacak yanlış mı doğruyorum; bir tane doğru yok senn nasıl yaparsan o doğrudur boşver istediğin gibi yap, demişti. Bu arada ergenler cidden çekinen insanı gözünden tanıyıp üstüne gidiyorlar; belletmeblik yapmıştım bi lisede. Böyle bi kız vardı baktı dalga geçmeye çalıştığı konular o kadar önemsiz ki benm için (ne sorunlarım vardı o dönemler ama olmasa ben de bi çocupu ciddiye alır mıydım bilmem) bıraktı üstelemeyi. Kendiniz olun, rahat olun, varsın herkes uyanık olsun sizi de seven böyle sevsin

Merhaba bayanlar uzun olacak ama belki de saçma gelecek size bi konu da sizden akıl isteyeceğim. Ben 1 yıllık evliyim henüz . Eşimin abisinin 14 yaşında bir kızı var , çok seviyorum onu , ama bi sorun var benimle ilgili oda . Kız sessiz sakin duruyor ama asla öyle değil, inanılmaz bilmiş konuşkan uyanık bi kız benden laf almaya çalışıyor o kadar yani ben saf kalırım yanında , neyse .Ben kızın yanında çok suskun ezik sinmiş kalıyorum, kız eşimle yani amcasıyla öyle bilmiş tatlı konuşuyor ki ben mal gibş kalıyorum hem kızın hemde eşimin yanında , eşime karşı da yeğenine karşı da ezik kalıyorum karakter olarak, kız da hafiften bu durumu sezmiş gibi geldi , ben o kızla aynı ortama geldim mi nasıl olayım?yani bacak bacak üstüne atamıyorum bide genelde kaynanamın evine geliyor bizde orda görüşüyoruz . E malum insan kaynana yanındayken rahat olamıyor çok uzattım , ben nasıl bilmiş konuşkan olurum , mesela kıza konuşurken yengecim tatlım canım mı diyim , kısaca benim de ezik olmadığımı kocam da yeğeni de görsün , mesela bana deyin kş şöyle davran böyle yap deyin lütfen de linclemeyin
Çocukla çocuk olmayın 😬

Siz kendiniz olun kendinizi sevin de varsın ergen kız da desin.. zaten değer yargıları bi acayip daha oturmamış bile. Seneler önce böyle tavsiye istemiştim bi ablamdan, küçüktüm daha dedim bu böyle mi doğranacak yanlış mı doğruyorum; bir tane doğru yok senn nasıl yaparsan o doğrudur boşver istediğin gibi yap, demişti. Bu arada ergenler cidden çekinen insanı gözünden tanıyıp üstüne gidiyorlar; belletmeblik yapmıştım bi lisede. Böyle bi kız vardı baktı dalga geçmeye çalıştığı konular o kadar önemsiz ki benm için (ne sorunlarım vardı o dönemler ama olmasa ben de bi çocupu ciddiye alır mıydım bilmem) bıraktı üstelemeyi. Kendiniz olun, rahat olun, varsın herkes uyanık olsun sizi de seven böyle sevsin
Doğru diyorsunuz ben rahat davranayım

Yarış değil hanfendi , kız benim yengesinin 30 yaşında daha konuşmayı beceremeyen bi kadın olduğumu düşünmesin istiyorum
Laf yarışı, beni ezik görmesin yarışı gibi geldi bana daha çok.
Bakın linç etmek istemem asla. Ama girişken, hazır cevap, lafı gediğine koyan vb. gibi özellikler uğraşarak gelmez insana. Bu yaşınıza kadar olmadıysa bundan sonra olması zor diye düşünüyorum. Kaldı ki herkes böyle olmak zorunda değil. Siz olduğunuz gibi de değerli bir insansınız. Ergenler bazen insanları saçma sapan şekilde etiketleyebiliyorlar. 16 yaşında kız kardeşim var benim de.
Yapmanız gereken ona göre şekil alamya çalışmak değil, aman çocuk işte saçmalıyor diyip olgunluğunuzu korumak.
Ha onunla muhabbet kurmak istiyorsanız o bambaşka bir mesele. İlgi alanlarıyla yönelik şeylerden bir iki internette gezinirseniz muhabbet/yakınlık kuracak malzemeye ulaşırsınız.

Benim anladığım kız özgüvenli ve sosyal bir çocuk. Siz değilsiniz. Bunun çözümü de kıza tatlım canım filan demek değil, zaten nalaka yani. Bence terapiye gidin. Özgüven inşaa etmelisiniz. Ve sosyalleşin. 30 yaşındaymışsınız bu yaşa kadar hiç muhabbet etmediniz mi?

Asosyallik var bunu inkar etmem sosyal ortamlarda çok bulunmadım eşimle internetten yazıştık hep:KK43:
Sıkıntının temeli anlaşıldı. Biraz popüler kültür takip edin. Konuşacak çok konu bulursunuz. Rahat hissedin kendinizi ne olacak. Yavaş yavaş açılırsınız.

Merhaba bayanlar uzun olacak ama belki de saçma gelecek size bi konu da sizden akıl isteyeceğim. Ben 1 yıllık evliyim henüz . Eşimin abisinin 14 yaşında bir kızı var , çok seviyorum onu , ama bi sorun var benimle ilgili oda . Kız sessiz sakin duruyor ama asla öyle değil, inanılmaz bilmiş konuşkan uyanık bi kız benden laf almaya çalışıyor o kadar yani ben saf kalırım yanında , neyse .Ben kızın yanında çok suskun ezik sinmiş kalıyorum, kız eşimle yani amcasıyla öyle bilmiş tatlı konuşuyor ki ben mal gibş kalıyorum hem kızın hemde eşimin yanında , eşime karşı da yeğenine karşı da ezik kalıyorum karakter olarak, kız da hafiften bu durumu sezmiş gibi geldi , ben o kızla aynı ortama geldim mi nasıl olayım?yani bacak bacak üstüne atamıyorum bide genelde kaynanamın evine geliyor bizde orda görüşüyoruz . E malum insan kaynana yanındayken rahat olamıyor çok uzattım , ben nasıl bilmiş konuşkan olurum , mesela kıza konuşurken yengecim tatlım canım mı diyim , kısaca benim de ezik olmadığımı kocam da yeğeni de görsün , mesela bana deyin kş şöyle davran böyle yap deyin lütfen de linclemeyin
Karakter meselesi içinde yoksa olamazsın.

mesela rahat otursam sanki bana bişi diyecekler gibi geliyor
Bunu siz uyduruyorsunuz. Kimse sizin oturma şeklinize bir şey dememişken siz ya derlerse diye kendinizi kasıyorsunuz. O küçük kızın da olduğu gibi davranmasını kıskanmışsınız belli ama kıskanılacak bir şey yok. Siz daha kimse bir şey demeden ezik göründüğünüze inanmışsınız ama hala taktik istiyorsunuz sanıyorsunuz ki tatlım falan deyince ezik görünmeyeceksiniz. Ben bana tatlım denilmesinden nefret ederim,hatta tatlım diyen insanlar da bana itici gelir. Önce bi olduğunuz gibi davranın sonrasına sonra bakarsınız.

Sorun cocukla alakali degil. Eski eşimin her yaş grubundan toplam 7 yeğeni vardi. Bir abla nasil davranirsa bende oyle davraniyordum. Bu kadar kastiginiza göre iletisim sorununuz var

Yarış değil hanfendi , kız benim yengesinin 30 yaşında daha konuşmayı beceremeyen bi kadın olduğumu düşünmesin istiyorum
Banane 14 yaşındaki bi kızın benim hakkımda ne düşündüğünden 🤦🏼‍♀️
Önemli olan eşimle aram iyi mi iyi banane 14 yaşındaki kızdan ayol
ne düşünürse düşünsün işim gücüm yok onu kafama takıcam
Boşver gitsin

Mesela o konusurken kuzum ya nasıl bilmiş bilmiş konuşuyor çok tatlı falan veya o konuşurken eşine bakıp göz kırparak kızı göste bilirsin hani ne sevimli falan dermiş gibi ters tepki yapacaktır:) ayrıca bu kadar takmayın ya rahatsız oluyorsan sürekli bir araya gelmeyin piskolijkmen iyi olmadığını hissettim

Mesela o konusurken kuzum ya nasıl bilmiş bilmiş konuşuyor çok tatlı falan veya o konuşurken eşine bakıp göz kırparak kızı göste bilirsin hani ne sevimli falan dermiş gibi ters tepki yapacaktır:) ayrıca bu kadar takmayın ya rahatsız oluyorsan sürekli bir araya gelmeyin piskolijkmen iyi olmadığını hissettim
Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Ters tepki yapacaktır derken?

Banane 14 yaşındaki bi kızın benim hakkımda ne düşündüğünden 🤦🏼‍♀️
Önemli olan eşimle aram iyi mi iyi banane 14 yaşındaki kızdan ayol
ne düşünürse düşünsün işim gücüm yok onu kafama takıcam
Boşver gitsin
Dimi doğru ya , eşimle kötü olduktan sonra kız hakkımda melek demiş ne faydası var valla artık. Öyle düşüncem bende ❤️

Eziklik bir karakter meselesidir. Kendinizi 14 yasinda bir cocukla kiyasladiginiza gore kendinize koyduğunuz teshiste haklisiniz. Yapacak pek bisey yok. Bununla yasamayi öğrenin.

Bu çok iyi fikir bence , sanki sinir olmamış gibi davranıcam doğru :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X