- Konu Sahibi sevcanvildo
-
O zaman malzemededir farkKaynanam yemek yapmayi bilmiyor ki bizi cagriyor kizim sen yap elin lezzetli diyor orda yaptigimi begeniyor evimde begenmiyor...
mevlam açlıkla imtihan etmesin, huysuz insanı memnun etmek zor ,dünyanın en iyi aşçısı olsanız da bir eksik söyler,kendinizi üzmeyin boşuna...Ben yeni evliyim zaten bide kotu yemek yapmiyorum ki herkez begeniyor ailesi bayiliyor yemeklerime ama dusunun annesinin evinde peynir zeytin kalvaltida yermis ben zeytin yedigini gormedim gecen dedi sen zeytinden soguttun dedi ustune bi maydonoZ koydum goruntusu degisti yedi ya boyle bi koca 2 kisiyiz sofrayi 10 kisi doyacak sekilde hazirliyorum... zaten calisiyorum bide bu saatde gelip 10 kisilik hazirlik yapiyorum
Böyle kocaya mutfak kapısını kitlerim, ortaya da bir dilim kuru ekmek bırakırım bak ertesi gün nasıl yiyor tüm yemekleri, onun yediklerini bulamayanlar var, yemeğe burun kıvrılmaz.Canim keske yaptirabilsem kalvaltidan cok sikayetciydi bi kez hazirladi ondada daha iyisini senden istiyorum dedi boyle bir koca
Hemen bir kapı yaptırırım sizin yerinizde olsam veya yemekleri az yapar gece acıktığında tek lokma yiyecek bulamamasını sağlarım ciddiyim ben, eşinizin yaptığı gereksiz bir kapristen başka birşey değil.Mutfagim kapisiz :)
Ben de yemek konusunda çok yetenekli değilim. Eşim daha iyi yıllarca yalnız yaşamış. İkimiz de çalışıyorduk yemekleri bazen o bazen ben yapardım. Haftasonları ise herşey ondan. Temizlik bende. Şimdi 2 senedir evdeyim kızımıza bakıyorum. Hala yemekleri arada o arada ben şeklinde devam ettiriyoruz. Yemekleri sırayla yapın.
Kiz oyle deme yarin bi gun bu adamdan cocugun oldumu oda. Sofraya oturmaz sen tek basina yemegimi seviyorsun yoksaKeşke benimki de beğenmese yapmazdım işte ohhh misss
Taze zıkkım yesin o zaman kendileriOlmaz hayatim dedi simdi hemenn...
Kiz oyle deme yarin bi gun bu adamdan cocugun oldumu oda. Sofraya oturmaz sen tek basina yemegimi seviyorsun yoksa
Kiz ben kendim yemek yemegi cok seven bir insanim :) begenmezsede o dayanamam benBen birlikte yemek yemeyelim demiyorum ki,sevmezse benim yaptığım yemeği yemeyelim diyorumbeğenmiyorsa yapma diyorum,kapiş
Neden olmazmış? Kendisi evle ilgili herhangi bir iş yapıyor mu?Olmaz hayatim dedi simdi hemenn...
Kiz ben kendim yemek yemegi cok seven bir insanim :) begenmezsede o dayanamam ben
Olmaz hayatim dedi simdi hemenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?