- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
Nicin kiz hepsini okutmadim baktirmadim kendim okudum onada ... niye hepsini okutmim ne olur kiokudumu! hepsini mi? okutma yorumların bence hepsini :)))))
He he deyin siz yemekleri bildiğiniz gibi yapmaya devam edin, eninde sonunda ya yer ya da kendi kolları sıvayıp mutfağa girer
Hem aşçıların çoğu erkek, canı köfte çekse köfteci Ramiz, tatlı çekse antepli bilmem kim usta, hiç kadın ismi var mı? Yok, yapsın bir yemek hünerlerini göstersin
Buradaki kadınlara sorun onları da okusun kaç tanesinin kocası mutfakta ne güzel yemekler yapıyor, temizliğe yardım eden eşlerde var
Yakmayı da kurmayı da öğrenmeyin zaten hiiiiiiç tavsiye etmem, bu arada siz farklı şehirlerden olduğunuz için yemekleri beğenmiyor diye düşünüyorsunuz ama evlenirken memleketinizi biliyordu zaten, nikah masasında öğrenmedi hoş, ki herkes kendi memleketlisiyle evlenmiyor, sizin eş tripçiBenimkide bazen temizlige yardim eder ben soba kurmayi yakmayi bilmem yeni yeni ogremiyorum hep o yapar sagolsun okonuda hkkini yiyemem :)
Bundan sonra diyecem tripkolik esim benim hahah :)Yakmayı da kurmayı da öğrenmeyin zaten hiiiiiiç tavsiye etmem, bu arada siz farklı şehirlerden olduğunuz için yemekleri beğenmiyor diye düşünüyorsunuz ama evlenirken memleketinizi biliyordu zaten, nikah masasında öğrenmedi hoş, ki herkes kendi memleketlisiyle evlenmiyor, sizin eş tripçi
Gül gibi karın var kocacığım, sen pilava trip yapıyorsun bu kaş göze bakılır da o laflar edilir mi tripli yârim, ben senin yerinde olsam benim elimden zehir olsa yerim deyin daha da pilav kötü demeye kalkarsa geçirin kafasına tahta kaşığı hahahahahaBundan sonra diyecem tripkolik esim benim hahah :)
Bu mesaja bayildim resmenGül gibi karın var kocacığım, sen pilava trip yapıyorsun bu kaş göze bakılır da o laflar edilir mi tripli yârim, ben senin yerinde olsam benim elimden zehir olsa yerim deyin daha da pilav kötü demeye kalkarsa geçirin kafasına tahta kaşığı hahahahaha
Allahım ya annemde aynı sizin gibi çok beceremez yemek yapmayı şimdi 50 yıllık olmasına rağmen hala aynı bize gelince eşim rica eder bana26 yıllık evliyim. Müthiş kötü yemek yaparım. Başta benimkinde söylendi ben de begenmiyosan sen yap dedim. Hala kötü yemek yaparım evdekiler de ac kalmamak için yerler giklari çıkmaz yoksa beğenmedikleri o yemeği bile bulamazlar.
Tavrinizi koyun begenmiyorsa ya yemez yada dışarıdan söyler.
Anneciğim anlatırdı:Kocam hic bir yemegimi begenmiyor ac birakiyorum artik ama olmuyorda boyle napacam bilmiyorum ya
Zikkimin kokunu yesin..Kocam hic bir yemegimi begenmiyor ac birakiyorum artik ama olmuyorda boyle napacam bilmiyorum ya
Helal olsun size hem çok güldüm, hem tebrik ettim.26 yıllık evliyim. Müthiş kötü yemek yaparım. Başta benimkinde söylendi ben de begenmiyosan sen yap dedim. Hala kötü yemek yaparım evdekiler de ac kalmamak için yerler giklari çıkmaz yoksa beğenmedikleri o yemeği bile bulamazlar.
Tavrinizi koyun begenmiyorsa ya yemez yada dışarıdan söyler.
Ben yeni evliyim zaten bide kotu yemek yapmiyorum ki herkez begeniyor ailesi bayiliyor yemeklerime ama dusunun annesinin evinde peynir zeytin kalvaltida yermis ben zeytin yedigini gormedim gecen dedi sen zeytinden soguttun dedi ustune bi maydonoZ koydum goruntusu degisti yedi ya boyle bi koca 2 kisiyiz sofrayi 10 kisi doyacak sekilde hazirliyorum... zaten calisiyorum bide bu saatde gelip 10 kisilik hazirlik yapiyorum
Pilavi tereyagla yapiyorum hemde hakiki trabzon tereyagiyla sut kokuyormus...ya bi suru ornek verebilirim fasulye bile sut kokuyor adama... yok salcasi cok cok salcasi az yoksa konserve domatesmi kullandin kullandiysan sevmem... eve girmeden basliyor yemek kavgamiz sen yap elinden yiyelim diyorum yok yemiyorum yapma yemek o zaman nasil bas edeecm bilmiyorum... cok yoruluyorum cok
Olmaz hayatim dedi simdi hemenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?