- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
Kafasına geçirmeni bekliyorsa demekPilavi tereyagla yapiyorum hemde hakiki trabzon tereyagiyla sut kokuyormus...ya bi suru ornek verebilirim fasulye bile sut kokuyor adama... yok salcasi cok cok salcasi az yoksa konserve domatesmi kullandin kullandiysan sevmem... eve girmeden basliyor yemek kavgamiz sen yap elinden yiyelim diyorum yok yemiyorum yapma yemek o zaman nasil bas edeecm bilmiyorum... cok yoruluyorum cok
Normalde iyi yemek yaparım ama bazen nasıl oluyorsa kötü oluyor ben yemeyelim bırak diyorum eşime afiyetle yiyor ben yiyemesem de nimet bu ne kadar uyuz bir adam zeytin beğenmemesinden belli aslındaBen evde bazen yemekleri kendim yaparım, birkaç kez de yağlı oldu kabul ettim yemeyin dedim ev halkına. Babam hiç oralı olmadı. Yemek kotu olsa dahi hiç çaktırmazdı. Yer kalkardı. Evdeki herkes dahil, kötü olsa da herkes bir tabak yer olsun olur oyle der kalkar. Biz böyle gördük. Zeytinden bile soğuttun diyen bir adam yola gelmez. Zeytin kötüyse git iyisini al, kadının sucu ne? Aileden hiç nezaket, iyi niyet almamış bu konuda..
Aynen arada bir dalgınlıkla kaçıyor sanırım, bizimkiler de gayet yiyor hic soylenmiyorlarNormalde iyi yemek yaparım ama bazen nasıl oluyorsa kötü oluyor ben yemeyelim bırak diyorum eşime afiyetle yiyor ben yiyemesem de nimet bu ne kadar uyuz bir adam zeytin beğenmemesinden belli aslında
Aynen arada bir dalgınlıkla kaçıyor sanırım, bizimkiler de gayet yiyor hic soylenmiyorlar
Zeytin beğenmemek nedir ya. Ben de beğenmiyorum zeytini bazen gidip tadarak alıyorumZannedersin zeytini kendi yapıyor kadın. adam uçmuş
Bazen bayanların el lezzeti yoktur diye yakınılır o zaman böyle bir lezzetsizlik varsa salçalı ve etli yemekte salçayı güzelce kavurun sonra yarım çay bardağı suyla 2 kaynatacaksın salçayı eti atıp salçanın içene koyduğun su çekilmeye kadar karıştırıp pişireceksin hiç bir zaman yemeğe soğuk su koymayacaksın et yemeklerine baharatı zengin kullan ve bir diş sarımsak at et yemeklerine üç tanede küp şeker bunları da yapıp beğenmezse fırın yemeği yap elin lezzetsizde olsa beceriksizde olsa fırın yemeği her zaman lezzetli olur.Kocam hic bir yemegimi begenmiyor ac birakiyorum artik ama olmuyorda boyle napacam bilmiyorum ya
26 yıllık evliyim. Müthiş kötü yemek yaparım. Başta benimkinde söylendi ben de begenmiyosan sen yap dedim. Hala kötü yemek yaparım evdekiler de ac kalmamak için yerler giklari çıkmaz yoksa beğenmedikleri o yemeği bile bulamazlar.
Tavrinizi koyun begenmiyorsa ya yemez yada dışarıdan söyler.
maşallahh:) 26 yıllık..:) hepimizin hayal ettiğimiz uzun evlilik..26 yıllık evliyim. Müthiş kötü yemek yaparım. Başta benimkinde söylendi ben de begenmiyosan sen yap dedim. Hala kötü yemek yaparım evdekiler de ac kalmamak için yerler giklari çıkmaz yoksa beğenmedikleri o yemeği bile bulamazlar.
Yetisemiyorsun demi canim bende yetisrmiyorum inankibenim eşim de öyle. güzel yemek yapiyosun der ama çok seçer. sebze yemeği sevmiyor sulu yemek sevmiyor. sarma, dolma, makarna, mantı sevmiyor. fırında tavuklu patates oturtma sevmiyor. börekli kavurmalı kahvaltı hazırlasam afiyetle yiyor. Ben de yesin diye hep kızartma börek kıymalı melemen falan yapıyorum. bu sefer yemek yemeyi özledim diyor.o öyle söyleyince et yemekleri yapıyorum etten bıktım diyor. eee sebze de yemeyen adama ben başka ne yapayım. çıldırıyorum.
Kuzum Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin de internetden kemdi bile yapar isterse ama iste artikinternet var artık ne kadar miktar nasıl yapılacagi gösteriyo. ben bilmediğim şeyleri internetten bakarak yapıyorum.
hamileyim dün pasta börek şeyleri izledim canim çekti yoo olmaz yemem dedim elimin avucumu yaladim kapattım
26 yıllık evliyim. Müthiş kötü yemek yaparım. Başta benimkinde söylendi ben de begenmiyosan sen yap dedim. Hala kötü yemek yaparım evdekiler de ac kalmamak için yerler giklari çıkmaz yoksa beğenmedikleri o yemeği bile bulamazlar.
benim eşim de öyle. güzel yemek yapiyosun der ama çok seçer. sebze yemeği sevmiyor sulu yemek sevmiyor. sarma, dolma, makarna, mantı sevmiyor. fırında tavuklu patates oturtma sevmiyor. börekli kavurmalı kahvaltı hazırlasam afiyetle yiyor. Ben de yesin diye hep kızartma börek kıymalı melemen falan yapıyorum. bu sefer yemek yemeyi özledim diyor.o öyle söyleyince et yemekleri yapıyorum etten bıktım diyor. eee sebze de yemeyen adama ben başka ne yapayım. çıldırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?