Kocam yemekleri begenmiyor

Bazıları gerçekten kötü yapıyor.Ailesindwn öyle öğrenmiş öyle yapıyor.Tatsız tuzsuz.Geleneksel kötü yemekler oluyor örnek ayran aşı vs.Veya sarma yapıyor hiç mi lezzetli olmaz.Kısır yapıyor hiç mi?.Seninki de onlardansa burda güzel bir konu vardı yemeğin lezzeti üzerineYemek tariflerine bak .Faceden sayfalar bile olur..Yanlışı kabul edip değiştirmek geliştirmek de bir erdemdir

Ben evde bazen yemekleri kendim yaparım, birkaç kez de yağlı oldu kabul ettim yemeyin dedim ev halkına. Babam hiç oralı olmadı. Yemek kotu olsa dahi hiç çaktırmazdı. Yer kalkardı. Evdeki herkes dahil, kötü olsa da herkes bir tabak yer olsun olur oyle der kalkar. Biz böyle gördük. Zeytinden bile soğuttun diyen bir adam yola gelmez. Zeytin kötüyse git iyisini al, kadının sucu ne? Aileden hiç nezaket, iyi niyet almamış bu konuda..

Kafasına geçirmeni bekliyorsa demek terbiyesiz adam

Normalde iyi yemek yaparım ama bazen nasıl oluyorsa kötü oluyor ben yemeyelim bırak diyorum eşime afiyetle yiyor ben yiyemesem de nimet bu ne kadar uyuz bir adam zeytin beğenmemesinden belli aslında

Normalde iyi yemek yaparım ama bazen nasıl oluyorsa kötü oluyor ben yemeyelim bırak diyorum eşime afiyetle yiyor ben yiyemesem de nimet bu ne kadar uyuz bir adam zeytin beğenmemesinden belli aslında
Aynen arada bir dalgınlıkla kaçıyor sanırım, bizimkiler de gayet yiyor hic soylenmiyorlar
Zeytin beğenmemek nedir ya. Ben de beğenmiyorum zeytini bazen gidip tadarak alıyorum Zannedersin zeytini kendi yapıyor kadın. adam uçmuş

Yeni evli erkekliğini konuşturuyor zeytini sen aldın tü kaka bana maydanoz koydun öküzmüyüm ben e yani biraz

Kv nasıl yemek yapardı belki onun lezzetine alışık yada size çektirmek istiyor yada tereyag hassas her şey süt kokuyor yada hasta

Kocam hic bir yemegimi begenmiyor ac birakiyorum artik ama olmuyorda boyle napacam bilmiyorum ya
Bazen bayanların el lezzeti yoktur diye yakınılır o zaman böyle bir lezzetsizlik varsa salçalı ve etli yemekte salçayı güzelce kavurun sonra yarım çay bardağı suyla 2 kaynatacaksın salçayı eti atıp salçanın içene koyduğun su çekilmeye kadar karıştırıp pişireceksin hiç bir zaman yemeğe soğuk su koymayacaksın et yemeklerine baharatı zengin kullan ve bir diş sarımsak at et yemeklerine üç tanede küp şeker bunları da yapıp beğenmezse fırın yemeği yap elin lezzetsizde olsa beceriksizde olsa fırın yemeği her zaman lezzetli olur.

Gerçek tereyağından bana inek kokusu gelir mesela yiyemem. Başka yağ ile karıştırarak tadının yoğunluğunu azaltabilirsiniz.
Ancak diğer konularda destek olacak, köstek değil! Ukalalık etmesin, gurmeliğe mi özeniyor artık nedir bilinmez..

Kotu yemek yaparım derken bilerek mi yapıyorsunuz

maşallahh:) 26 yıllık..:) hepimizin hayal ettiğimiz uzun evlilik..
beğenmiyosa kendi yapsin oldu biter o kadar.

internet var artık ne kadar miktar nasıl yapılacagi gösteriyo. ben bilmediğim şeyleri internetten bakarak yapıyorum.
hamileyim dün pasta börek şeyleri izledim canim çekti yoo olmaz yemem dedim elimin avucumu yaladim kapattım

Yetisemiyorsun demi canim bende yetisrmiyorum inanki

Kuzum Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin de internetden kemdi bile yapar isterse ama iste artik

26 yıldır neden hiç ögrenmediniz.

tv ler yemek programlarından yıkılıyor resmen ,

kocanı boşver çocuklara yazık

eee eşinin yemediklerini çıkarınca geriye bişey kalmadı zaten

ben de yemek yapmaktan nefret ediyorum valla, ev de herkes başka şey seviyor, tabii sevdikleride sağlıklı olmuyor

önce acaba oluru var mı diye düşündüm. yani güzelce konuşup yemek tarzını anlatacak biriyse yapılabilir diye düşündüm.
mesela benim eşim pirinç pilavı yerine bulgur ister. ama pirinci de yer. ben de bulgur yaparım. ya da sevmediği yemek varsa yanına sevdiği bulguru yaparım yani.
bir de ev hanımıysa biraz zorlasın kendini dedim ilk konuyu okurken. ama yorumlarda gördüm ki eşin çok bencil ve düşüncesiz. sen de çalışıyorsun akşam gelince o kadar uğraşıp 10 kişilik yemek yapıyorsun ama hepsine bahane. cidden sıkıntılı bir eşin varmış. aile büyüklerinde onu etkileyecek biri varsa annesi gibi onunla konuşun çeki düzen versin oğluna. normal de ev sorunlarının 3. kişilere anlatılmasına karşıyım ama anne evinde zeytin yiyen adamın kendi evinde yememesi bilinçli bir işkence yani.

Allah dan eşimin önüne toprakta koysam yer sağolsun ....internetten bak annene sor kv sor arkadaşa sor yemek yapmak kolay haaa el lezzetim yok dersen orası ayrı baharati bol koy al sana lezzet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…