- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
Canim bugun kalvalti hazirlamadim cay koy bari dedi hayir cezalisin dedim sana bugun bisey yok ac kal ki koymet bil dedim. Yane simarikliliginjn onune gecmeye calisiyorumönce acaba oluru var mı diye düşündüm. yani güzelce konuşup yemek tarzını anlatacak biriyse yapılabilir diye düşündüm.
mesela benim eşim pirinç pilavı yerine bulgur ister. ama pirinci de yer. ben de bulgur yaparım. ya da sevmediği yemek varsa yanına sevdiği bulguru yaparım yani.
bir de ev hanımıysa biraz zorlasın kendini dedim ilk konuyu okurken. ama yorumlarda gördüm ki eşin çok bencil ve düşüncesiz. sen de çalışıyorsun akşam gelince o kadar uğraşıp 10 kişilik yemek yapıyorsun ama hepsine bahane. cidden sıkıntılı bir eşin varmış. aile büyüklerinde onu etkileyecek biri varsa annesi gibi onunla konuşun çeki düzen versin oğluna. normal de ev sorunlarının 3. kişilere anlatılmasına karşıyım ama anne evinde zeytin yiyen adamın kendi evinde yememesi bilinçli bir işkence yani.
Canim bugun kalvalti hazirlamadim cay koy bari dedi hayir cezalisin dedim sana bugun bisey yok ac kal ki koymet bil dedim. Yane simarikliliginjn onune gecmeye calisiyorum
Ben safra kesesi ameliyati oldum canim cok yagli baharatli yiyecekler yasak olmasina ragmen yapiyorum faydasi yokAllah dan eşimin önüne toprakta koysam yer sağolsun ....internetten bak annene sor kv sor arkadaşa sor yemek yapmak kolay haaa el lezzetim yok dersen orası ayrı baharati bol koy al sana lezzet
Büyük geçmiş olsun yağlı ve baharatlı yasak sana.....sordunmu hiç nasıl seviyor yemeği ..yeni evlenen kadının biri sürekli yaptığı yemekleri kocası beğenmezmis kadın sürekli değişik şeyler tatlar baharatlar denemiş nafile bir türlü eşine yemekkerini begendirememis bir gün yemeği ocakta unutmuş ve yakmış zaten kocası yaptığı yemekleri begenmezken üstüne bide yakmadi kadını çok üzmüs akşam olmuş eşi gelmiş kadın cekine cekine yemeği indirmiş tam azar beklerken adam bir istahla yemeye başlamış. ..himmmm çok güzel olmuş tıpkı annemin yemegi gibi olmuş demiş. ...megerse adamın annesi yemekleri hep yaktığı için adam yanık yemeğe alışmış bu yüzden kadının yemeklerini begenmiyormus. .....eşinde yanık yemekmi seviyor acabaBen safra kesesi ameliyati oldum canim cok yagli baharatli yiyecekler yasak olmasina ragmen yapiyorum faydasi yok
Ayy . .Çok gıcık bir kocan var.Benim eşim böyle yapsam aç kalır aç...Pilavi tereyagla yapiyorum hemde hakiki trabzon tereyagiyla sut kokuyormus...ya bi suru ornek verebilirim fasulye bile sut kokuyor adama... yok salcasi cok cok salcasi az yoksa konserve domatesmi kullandin kullandiysan sevmem... eve girmeden basliyor yemek kavgamiz sen yap elinden yiyelim diyorum yok yemiyorum yapma yemek o zaman nasil bas edeecm bilmiyorum... cok yoruluyorum cok
Yanik kokusunu bile sevmezki :)Büyük geçmiş olsun yağlı ve baharatlı yasak sana.....sordunmu hiç nasıl seviyor yemeği ..yeni evlenen kadının biri sürekli yaptığı yemekleri kocası beğenmezmis kadın sürekli değişik şeyler tatlar baharatlar denemiş nafile bir türlü eşine yemekkerini begendirememis bir gün yemeği ocakta unutmuş ve yakmış zaten kocası yaptığı yemekleri begenmezken üstüne bide yakmadi kadını çok üzmüs akşam olmuş eşi gelmiş kadın cekine cekine yemeği indirmiş tam azar beklerken adam bir istahla yemeye başlamış. ..himmmm çok güzel olmuş tıpkı annemin yemegi gibi olmuş demiş. ...megerse adamın annesi yemekleri hep yaktığı için adam yanık yemeğe alışmış bu yüzden kadının yemeklerini begenmiyormus. .....eşinde yanık yemekmi seviyor acaba
Keske bende kiyabilsemde iste kiydim artik bugun bakalim hayrolaAyy . .Çok gıcık bir kocan var.Benim eşim böyle yapsam aç kalır aç...
Sizde adama çocuk gibi ceza vermişsiniz yaCanim bugun kalvalti hazirlamadim cay koy bari dedi hayir cezalisin dedim sana bugun bisey yok ac kal ki koymet bil dedim. Yane simarikliliginjn onune gecmeye calisiyorum
Baska fikrin varsa soyle cnm mantikli gelirse uygularimSizde adama çocuk gibi ceza vermişsiniz ya
Başımıza böyle bir durum gelmedi ama olsa senin gibi çaresiz kalırdım galiba.Aç bırakırdım dememe bakma tatlım.Keske bende kiyabilsemde iste kiydim artik bugun bakalim hayrola
Basa gelen cekilir hesabi inanki zorlaniyorum belki basit gibi gorunuyor ama basit degilBaşımıza böyle bir durum gelmedi ama olsa senin gibi çaresiz kalırdım galiba.Aç bırakırdım dememe bakma tatlım.
Gerçekten zor bir durum.
Bence sen güzel yemekler yapıyorsun onun dışında herkes yiyor ve beğeniyorsun sorun yok.Anladığım eşin detaylara takılıyor yok salçaymış , maydanoz vb gibi..Sende biraz kayınvalidenin sunumlarına baksan , baharat vb.az kullansan belki eşin sade tatlardan ve sunumlardan hoşlanıyor.ama canım siz çok yenisiniz inan ki eşin zamanla senin yemeklerine bayılacak çünkü sen çaba harcıyorsun boşvermiyorsun.Baska fikrin varsa soyle cnm mantikli gelirse uygularim
Kaynanam guzel yapmiyor ki gecen sarma yapmis bana yollamisti bi tencere benimki dedi aman ac kalacaz dedim guzel olmus bwn baktim tadina benim gibi yapmis oyle yine yedi yoksa kadininkinjde yemiyor ki kaynanamda takintili degil yane ben varsam bana yaptirir hep...Bence sen güzel yemekler yapıyorsun onun dışında herkes yiyor ve beğeniyorsun sorun yok.Anladığım eşin detaylara takılıyor yok salçaymış , maydanoz vb gibi..Sende biraz kayınvalidenin sunumlarına baksan , baharat vb.az kullansan belki eşin sade tatlardan ve sunumlardan hoşlanıyor.ama canım siz çok yenisiniz inan ki eşin zamanla senin yemeklerine bayılacak çünkü sen çaba harcıyorsun boşvermiyorsun.
Yok canım bilerek tabiki yapmıyorum. Allah vergisi müthiş bir beceriksizligim var.Kotu yemek yaparım derken bilerek mi yapıyorsunuz
Bizdede biri uğraşmış ise emek vermiş ise burun kıvırmak beğenmemek ayıptır kişiye saygısızlıktır
Haha nimet kizbizdede öyledir ama bizim dışımızda herkeste binbir bahane sofrada şunu şöyle yapsaydın keşke bunu böyle yapsaydın olmamışlar
ben onlarda yiyince hala daha ağzımı açmam nimettir diye ama bayılıyorum sanıyo kv yemeklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?