Kocam yemekleri begenmiyor

Canim bugun kalvalti hazirlamadim cay koy bari dedi hayir cezalisin dedim sana bugun bisey yok ac kal ki koymet bil dedim. Yane simarikliliginjn onune gecmeye calisiyorum

Canim bugun kalvalti hazirlamadim cay koy bari dedi hayir cezalisin dedim sana bugun bisey yok ac kal ki koymet bil dedim. Yane simarikliliginjn onune gecmeye calisiyorum

iyi yapmışsın. bir de nimet yani günah. evet bazı yemekleri yiyemeyebilir. tiksinti olabilir. ama herşeye burun da kıvrılmaz ki. bir parça ekmek için pencere de dolanan kuşlara baktıkça sürekli şükür geliyor dilime. zaten aç çocukları ağzıma almaya utanıyorum

Allah dan eşimin önüne toprakta koysam yer sağolsun ....internetten bak annene sor kv sor arkadaşa sor yemek yapmak kolay haaa el lezzetim yok dersen orası ayrı baharati bol koy al sana lezzet
Ben safra kesesi ameliyati oldum canim cok yagli baharatli yiyecekler yasak olmasina ragmen yapiyorum faydasi yok

Ben safra kesesi ameliyati oldum canim cok yagli baharatli yiyecekler yasak olmasina ragmen yapiyorum faydasi yok
Büyük geçmiş olsun yağlı ve baharatlı yasak sana.....sordunmu hiç nasıl seviyor yemeği ..yeni evlenen kadının biri sürekli yaptığı yemekleri kocası beğenmezmis kadın sürekli değişik şeyler tatlar baharatlar denemiş nafile bir türlü eşine yemekkerini begendirememis bir gün yemeği ocakta unutmuş ve yakmış zaten kocası yaptığı yemekleri begenmezken üstüne bide yakmadi kadını çok üzmüs akşam olmuş eşi gelmiş kadın cekine cekine yemeği indirmiş tam azar beklerken adam bir istahla yemeye başlamış. ..himmmm çok güzel olmuş tıpkı annemin yemegi gibi olmuş demiş. ...megerse adamın annesi yemekleri hep yaktığı için adam yanık yemeğe alışmış bu yüzden kadının yemeklerini begenmiyormus. .....eşinde yanık yemekmi seviyor acaba

Ayy . .Çok gıcık bir kocan var.Benim eşim böyle yapsam aç kalır aç...

Yanik kokusunu bile sevmezki :)

Baska fikrin varsa soyle cnm mantikli gelirse uygularim
Bence sen güzel yemekler yapıyorsun onun dışında herkes yiyor ve beğeniyorsun sorun yok.Anladığım eşin detaylara takılıyor yok salçaymış , maydanoz vb gibi..Sende biraz kayınvalidenin sunumlarına baksan , baharat vb.az kullansan belki eşin sade tatlardan ve sunumlardan hoşlanıyor.ama canım siz çok yenisiniz inan ki eşin zamanla senin yemeklerine bayılacak çünkü sen çaba harcıyorsun boşvermiyorsun.

Kaynanam guzel yapmiyor ki gecen sarma yapmis bana yollamisti bi tencere benimki dedi aman ac kalacaz dedim guzel olmus bwn baktim tadina benim gibi yapmis oyle yine yedi yoksa kadininkinjde yemiyor ki kaynanamda takintili degil yane ben varsam bana yaptirir hep...

Bizdede biri uğraşmış ise emek vermiş ise burun kıvırmak beğenmemek ayıptır kişiye saygısızlıktır

bizdede öyledir ama bizim dışımızda herkeste binbir bahane sofrada şunu şöyle yapsaydın keşke bunu böyle yapsaydın olmamışlar
ben onlarda yiyince hala daha ağzımı açmam nimettir diye ama bayılıyorum sanıyo kv yemeklerine

Yok tavrınızı koyun yok beğenmeyen dışarda yesin neden dışarda yensin hergün neden kendini geliştirmek bu kadar zor kusura bakmayın ama insan aptal değilse öğrenir internet herkesin elinin altında püf noktaları ne nasıl yapılır ayrıntılı anlatılıyor yapa yapada öğrenilir ben erkek olsam kusura bakmayın bende yemem herkes anasının karnında öğrenmiyor biraz özen gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…