- 3 Şubat 2009
- 10.136
- 17.792
- 823
- 45
- Konu Sahibi persephone__
-
Fukara sümüğü gibi adam. Mesele sevmemesi degil ki. Kendince herkes sevebilir. Karşındakinin hayatının içine etmeden sevebilmek önemli.
galiba anlatamadim...
allah korusun diyelim eşiniz / sevgilinizin başina bişey gelseydi napardin...
delirirmiydinnn....
onun için üzülmez miydin..
ona bişey olacak diye korkarmiydin...
Gerçek sevgiden bahsediyorum ben işte.. yaninda degilse umursamazsa sevgi mi bu??
valla gerçekten sevmiyosaniz Sevgi nin anlami kalmaz... ne diyim..
Aynen öyle ayrıca zaten kendisi beni sevmiyor sadece canı boşanmak istemiyor. Giderken zaten "seni de özlicem ama asıl bu kadar çok sevilmeyi özlicem" demişti. Şimdi o yüzden dönüyor neden düzenini bozsun ben salağım inanır dönerim diye düşünüyor. Bir de bana "sen bensi yapamazsın sürekli seni aldattığımdab şüphelebiyorsun ama aldatsaydım da benden ayrılamazdın çünkü sen bana aşıksın o yüzden bana muhtaçsın mecbursun" dedi ki asıl ayrılma sebebim bu. Diğer hareketlerini sineye çekebiliyordum ama bu sözlerin üzerine ondan ayrılmazsam olacak her şeyi kabul etmiş olacağım için artık onla bir dk bile aynı evde yaşayamam. Herkes siz boşanmazsınız diyor. Sadece eşimin bu hareketleri olsa muhtemelen dayanamaz barışırdım ama bu sözlerden sonra bu evliliğe devam edersem artık akıl sağlığımı kaybedeceğim için barışma ihtimalin sıfırın daha altındaiyide burda mevzu başına birşey gelmesi değil ki..
bu adam sürekli bu kızı utandırıyor..sevmek mi şimdi bu?
boşanmaya karar vermişler sürekli kızın peşinde sevmek mi bu ? yoksa taciz etmek mi?
sevgi bencillik içermez .. seviyorsan ve kız seni istemiyorsa adabınla çekilip nasıl mutlu oluyorsa olsun dersin..
Siz yoksa eşi misiniz konu sahibiningüneşi beklerken zeynep kerem çift gördüm burda didişmeler felan:)
adam çok seviyor seni... sevdiği için her konuda saçmalıklar yapabilir.. delirlebilir. sinir edebilir herşey yapar sevdiği için ben bunda gördüm kusura bakma:)
boşannica o adamin seni ne kadar çok sevdiği anliycaksin yarin bi gün...
başka biriyle evlenirsin o adamin seni sevdiği gibi olmaz.. asıl sen çildiracaksin yeni eşine..
Etme bulma dünyasi olduğu unutma..
herşey bir karşılıklı...
Aynen öyle ayrıca zaten kendisi beni sevmiyor sadece canı boşanmak istemiyor. Giderken zaten "seni de özlicem ama asıl bu kadar çok sevilmeyi özlicem" demişti. Şimdi o yüzden dönüyor neden düzenini bozsun ben salağım inanır dönerim diye düşünüyor. Bir de bana "sen bensi yapamazsın sürekli seni aldattığımdab şüphelebiyorsun ama aldatsaydım da benden ayrılamazdın çünkü sen bana aşıksın o yüzden bana muhtaçsın mecbursun" dedi ki asıl ayrılma sebebim bu. Diğer hareketlerini sineye çekebiliyordum ama bu sözlerin üzerine ondan ayrılmazsam olacak her şeyi kabul etmiş olacağım için artık onla bir dk bile aynı evde yaşayamam. Herkes siz boşanmazsınız diyor. Sadece eşimin bu hareketleri olsa muhtemelen dayanamaz barışırdım ama bu sözlerden sonra bu evliliğe devam edersem artık akıl sağlığımı kaybedeceğim için barışma ihtimalin sıfırın daha altında
Peki siz neden böylesiniz? Sevgiyi bildiğiniz için mi?siz gerçek sevgiyi bilmediği için bölesiniz...
rahat olabilir insanin karşısında..
kırılmak degil.. her konuda katlanir sevdiği insana..
ben sevdiğim adam için deliririm... onun için herşeyi yapacak güce sahibim..
sinir de ederim. yinede severim onu..
Evet ben Gerçek sevgi ile büyüdüm. insani sevdi mi tam severim be arkadaş...
konu sahibi de kocasi karısını gerçekten seviyor. onun için deliriyor.. ölüyor aşkından.. anlabildin mi...
Bu barzo barbarla hanzonun karışımı gibi bişey olmuş :)))Ben böyle barzolarla kimle evleniyor diyordum, artık öğrendim.
yanlış anlamiş herkes bende yorum yazmadim...Peki siz neden böylesiniz? Sevgiyi bildiğiniz için mi?
Sevdiğim insanlar için ben de her şeyi yaparım.
Ama onları hırpalamam, saygısızlık etmem.
Karşımdakinin birey olduğunu unutmam, ezmem kimseyi.
Bildiğiniz şey sevgi değil sizin.
Birini bile isteye üzmek, yıpratmak sevgisizlik sebeplidir.
Size çok yanlış öğretmişler.
Sevgi kadar saygıdan da bihabersiniz üstelik.
Bu kadar insan anlamamış değil.yanlış anlamiş herkes bende yorum yazmadim...
anlatamadim.... doğru düzgün...
kimse anlamadi....
yanlış öğretmiş diyosunuz.. HAYIR...
ben sevgi içinde büyüdüm... üzmek yıpratmakla degil...kırmak degil..
ne diyim valla en iyisi susayim.. Konu sahibi kendi bilir.ister boşansin mutlu olsun kurtulsun adamdan.... ben karışmıyorum bu yorumdan sonra..agzima fermuar çektim
EYVALLAH!!!
Çok gülmemle birlikte ne köy olur ne kasaba....kıro kıro "hayırdır beyamca mevzu ne ben kocasıyım"
o zaman duble sacmalikmis yaptiginiz. bu adam imza atinca mi boyle oldu sizce?Evlenmeden önce de birlikte yaşıyordum cinsel devrimle alakası yok
Sadece meraktan yaş kaç?ay siz sevgiyi bilmiyosunuz bi kere !!!!!!!!!!!!!!!!
Eşinin mesleği neHanımlar kocam bir süre önce evi terk etti ve ayrıldık. Babama söyledim dava açıyorduk o da boşanmak istiyordu zaten ama sonradan hamile olduğumu düşünüp vaz geçti. Sonra ben hamile olmadığımı söyleyince çok üzüldü bikaç gün sonra geldi dedi ki "ben çok havaya girmiştim hayallerim yıkıldı ama barışırsak bu sefer gerçek olabilir" vs ben barışmadım. Dün okulda sınavlarım vardı bir arkadaşımla sınavı bekliyorduk. Arkadaşım da hat sanatını seviyor bana o şekilde kağıda ismimi yazıp verdi . Ben de ders notlarımın arasına koydum kağıdı. Sınavdan sonra hocayla konuluyoduk baktım kocam geldi yanımıza direk kıro kıro "hayırdır beyamca mevzu ne ben kocasıyım" falan dedi. Neyse ben baktım rezil oluyorum güldüm falan sanki kocam şaka yapıyomuş gibi yaptım hoca da anlamadı güldü o da. Sonra ben içeri girdim kocam da peşimdn geldi boş bi sınıfta ben bağırdım falan buna napıyosun salak musın diye hala gülüyo karşımda "ama çok komikti l.vuk nasıl şaşırdı" falan dedi. Sonra barışalım falan dedi ben de "şu hareketlerine bak şu yaptıklarından sonra ne barışcam senle" dedim o da elimi falan tutmaya çalıştı ama asıl sinir bozucu olan bunlar olurken hep güldü hala işin ciddiyetini anlamıyor. Neyse o arada o arkadaşımın yaptığı yazı düştü notların arasından. Onu gördü delirdi kim yaptı bunu diye. Ben de arkadaşım dedim adını sordu kız ismi söyledim bi tane. Hiçbir kız bi kıza böyle yapmaz dedi inanmadı gelirim sınıfınıza olay çıkarırım söyle çabuk falan dedi ama yaklaşık bi saat zaptetmeye çalıştım sınavdan sonra bizim sınıf dağılmamış olsa kesin gelirdi. O kadr canım sıkkın ki okula gidesim gelmiyor. Sürekli okula geliyor kantine gidiyorum bi bakıyorum çay içiyor yıllık izin mi almış nedir okula giriyorum bahçede kedileri seviyor oluyor her gün okulda güvenlikçiyle bile kanka olmuş. Gerçi eşim hep kavga ettiği için polisten nezaretten korkmaz da bazen şikayet etmeyi düşünüyorum günlük stresini benle atıyor sonra da gülerek gidiyor. En kötüsü de yaptıklarının çok komik olduğunu zannediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?