Kocam yine saçma sapan davranıyor

iyide burda mevzu başına birşey gelmesi değil ki..
bu adam sürekli bu kızı utandırıyor..sevmek mi şimdi bu?
boşanmaya karar vermişler sürekli kızın peşinde sevmek mi bu ? yoksa taciz etmek mi?
sevgi bencillik içermez .. seviyorsan ve kız seni istemiyorsa adabınla çekilip nasıl mutlu oluyorsa olsun dersin..

Aynen öyle ayrıca zaten kendisi beni sevmiyor sadece canı boşanmak istemiyor. Giderken zaten "seni de özlicem ama asıl bu kadar çok sevilmeyi özlicem" demişti. Şimdi o yüzden dönüyor neden düzenini bozsun ben salağım inanır dönerim diye düşünüyor. Bir de bana "sen bensi yapamazsın sürekli seni aldattığımdab şüphelebiyorsun ama aldatsaydım da benden ayrılamazdın çünkü sen bana aşıksın o yüzden bana muhtaçsın mecbursun" dedi ki asıl ayrılma sebebim bu. Diğer hareketlerini sineye çekebiliyordum ama bu sözlerin üzerine ondan ayrılmazsam olacak her şeyi kabul etmiş olacağım için artık onla bir dk bile aynı evde yaşayamam. Herkes siz boşanmazsınız diyor. Sadece eşimin bu hareketleri olsa muhtemelen dayanamaz barışırdım ama bu sözlerden sonra bu evliliğe devam edersem artık akıl sağlığımı kaybedeceğim için barışma ihtimalin sıfırın daha altında

Siz yoksa eşi misiniz konu sahibinin
Gerçek sevgi diye kaynak gösterdiğiniz şeye bakın bir dizi...
Keşke sevgiyle ilgili romanlar, şiirler okusaydiniz, acmadiysa selvi boylum al yazmalimi izleseydiniz... Daha kaliteli bir sevgi anlayışınız olurdu...
seven kimse üzmez, yel degsin istemez yüzüne... Saygi duyar secimlerine...Hem üzerim hem severim derseniz bunun adı sevgi değil saplantıdir, sadistliktir, bencillik hatta narsistliktir...

işte bütün bunları ona hissettiren sendin..
haklısın adam deli mi düzenini bozsun ..
sen o kadar sevmiş o kadar hoşgörmüş sün ki adam kılını kıpırdatmaya gerek duymamış..
daha işin ciddiyetinin bile farkında değil o kadar emin senden..

Peki siz neden böylesiniz? Sevgiyi bildiğiniz için mi?
Sevdiğim insanlar için ben de her şeyi yaparım.
Ama onları hırpalamam, saygısızlık etmem.
Karşımdakinin birey olduğunu unutmam, ezmem kimseyi.
Bildiğiniz şey sevgi değil sizin.
Birini bile isteye üzmek, yıpratmak sevgisizlik sebeplidir.
Size çok yanlış öğretmişler.
Sevgi kadar saygıdan da bihabersiniz üstelik.

yanlış anlamiş herkes bende yorum yazmadim...
anlatamadim.... doğru düzgün...
kimse anlamadi....
yanlış öğretmiş diyosunuz.. HAYIR...
ben sevgi içinde büyüdüm... üzmek yıpratmakla degil...kırmak degil..
ne diyim valla en iyisi susayim.. Konu sahibi kendi bilir.ister boşansin mutlu olsun kurtulsun adamdan.... ben karışmıyorum bu yorumdan sonra..agzima fermuar çektim
EYVALLAH!!!

Bu kadar insan anlamamış değil.
Siz anlatamamış olmalısınız.
Çünkü sözlerinizin bir dayanağı yok.
Neyse, selametle.

Yaa adam bir tuhaf. Yani biraz ileri gitmiş olacağım belki ama bu kocanın ilerisini pek hayra alamet görmüyorum ben. Valla yarın bir gün bu kavga ede ede su testisi su yolunda kırılır olur. Toplum niye böyle adamları ıslah edemiyor ayrıca adalete kızıyorum. Ben hatırlıyorum senin kocayi kahvede adamlar sana laf etti diye musta mi ne öyle bişeyle dagitmişti yüzlerini adamların. Gerçi o zaman elleri dert görmesin diye düşündüm ama öf bilemiyorum. Ayrılman hayırlısı kur kendi hayatını. O da kurar alisirsiniz. Başka şehir başka ülke düşün bence. Öyle ayrılmak tek seferde kolay değil. Önce gidecek sonra gelecek sonra yine gidecek falan. İşin kötüsü şimdi sen hazirken kurtul. Sonra o kendi hazır olunca tam gider bir daha dönmezse işte o zaman senin için çok yıkıcı olur.

Eşinin mesleği ne

Bende de var boyle bi öküz kendini bilmez bos konuşan herseyi son derece abartan yalan soyleyen dedigim dedik bencil, hödügün teki.. iyi yanlari da var ama kotu yanlari da cok. Ben cok tanimadan evlendim bi de cocuk yaptım ustelik maddi olarakta ona muhtacim malesef. Canm benim sana tavsiyem kendi ayaklarinin uzerinde dur kimseye muhtac olma kac kurtar kendini bir an önce, benim gibi degilsin yaşında daha cok genç hic üzülme bile degmez kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…