Kocam yine saçma sapan davranıyor

asıl siz kimsniz nerden bilicem.. siz bana sevgiyi ne saniyosunuz diyosun bide.

soruyorum işte. adam kaba saba hanzonun teki. sen de diyorsin ki bu adam seni seviyo sen de onu seviyosun, boşanırsan çok ararsın. mantıksızlık yok mu burda? neye dayanarak bunu söylüyosun?

ay siz sevgiyi bilmiyosunuz bi kere !!!!!!!!!!!!!!!!

soruyorum işte. adam kaba saba hanzonun teki. sen de diyorsin ki bu adam seni seviyo sen de onu seviyosun, boşanırsan çok ararsın. mantıksızlık yok mu burda? neye dayanarak bunu söylüyosun?

Adam muşta ile adam dövüyor, gidiyor üniversite hocasına bi durum mu var beybaba diyor ve ne kadar sevimli bir aşık oluyor. Oturup sinirden ağlıcam. Ya bu dizileri toptan kaldırsınlar.

23 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Kocam siyasi bir teşkilatta çalışıyor. 28 yaşında.
bi halt var gibi okul bitmeden 21 yasinda evlenmissin. cooooook da iyi yapmissin. allahim su ulkemizde cinsel devrim olsa da millet rahatca sevisip hayatini yasasa da boyle cocuk yasta evlenmese artik ya. Hala cocuksunuz ve evlisiniz inanilmaz yani. sirf ayni evde yasamak icin girilir mi bu sorumlulugun altina.

Adam muşta ile adam dövüyor, gidiyor üniversite hocasına bi durum mu var beybaba diyor ve ne kadar sevimli bir aşık oluyor. Oturup sinirden ağlıcam. Ya bu dizileri toptan kaldırsınlar.

o kadar sevimli ki keşke gelip bizi de muştayla dövse diye geçiriyorum içimden. çünkü biz sevgi nedir bilmiyoruz, ancak o şekilde öğrenebiliriz.

He dünyada sevgiyi bilen 4 kişi var
Biri konu sahibi ve eşi
Biri de @orkidekaramel eşi ya da sevgilisidir
Biz nerden bilelim, sevgiden delirmeyi

evet ya biz de normal insanlar bulalım diye çabalıyoruz. ben çok yanlış anlamışım olayı. bundan sonra muştası olmayana yüz vermiycem.

bu ne sevgi ah bu ne ızdırap diyosunuz yani

anne bile yeri geliyor evladını koşulsuz sevemiyorken özellikle eşler birbirini el üstünde tutmalı ki sevgi yara almasın.
sevdiğin insanı yüceltirsin, onu zor duruma sokmazsın.

Aynen katılıyorum...o devrim kesinlikle olmalı...

Tek suç dizilerde değil bence
Ama neyse konu dağılmasın

Hah bunu yazacaktım ! Ruhumuz varoş bence milletçe. Şimdi linç edilicem ama şunu sevimli bulmayı ben dizilerle açıklayamıyorum sadece.

Yalnız unuttuğunuz bir şey var bu aşkından ölen erkekler bir süre sonra sapıtıp kadını da öldürüyor ya benimsin ya toprağın diyerek !

Ya tövbe estağfurullah
Film karakteri gibi adam resmen ahahahahah

Yaşınız kaç?

Evlenmeden önce de birlikte yaşıyordum cinsel devrimle alakası yok

Ben olmuş demiyorum zaten

He dünyada sevgiyi bilen 4 kişi var
Biri konu sahibi ve eşi
Biri de @orkidekaramel eşi ya da sevgilisidir
Biz nerden bilelim, sevgiden delirmeyi
Beni niye karıştırıyorsunuz ? Ben kocamın beni sevmediğini söylüyorım önceki konularımda da söyledim herkes o zaman da yüklendi

Beni niye karıştırıyorsunuz ? Ben kocamın beni sevmediğini söylüyorım önceki konularımda da söyledim herkes o zaman da yüklendi
Ben o kısmı kaçırmışım demek
Muşta konunda soruyordum da ama aşktan bitiyoruz diyodun
Ben ondan seni de karıştırdım yani aşk sevgi denince

Ben o kısmı kaçırmışım demek
Muşta konunda soruyordum da ama aşktan bitiyoruz diyodun
Ben ondan seni de karıştırdım yani aşk sevgi denince
Bu forumda hep kocamjn beni sevdiğini değil benim onu sevdiğimi söyledim hatta açıkça (aramız iyiyken de) kocamın sırf ben onu sevdiğim için benle birlikte olduğunu söyledim herkes de sen şımarıksın sevmeyen insan bunları yapmaz kapris yapıyorsun vs dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…