- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi persephone__
-
asıl siz kimsniz nerden bilicem.. siz bana sevgiyi ne saniyosunuz diyosun bide.
Sevgiyi dizilerden öğrenen biz değiliz
Eşimin yakın zamanda tansiyon hastası olduğunu öğrendim
Doktorun tavsiyelerini uyguluyoruz, tuzu çıkarmaya çalışıyoruz. Ha bi de dua ediyorum
Delirmedim şükür
Neler oluyor hayatta tansiyona şükür dedim
Niye delireyim, 1,5 yaşında kızım var ha deyince delirme lüksüm yok
Deliliğe verip ay hepsi sevgimden canımmm deseler de çekemem ben mesela, o yüzden eşime ya da sevdiklerime deliliğe varan duygular beslemiyorum
Akıllı uslu da sevmek mümkün
Dilini ısırıp kafasına bardak vuran Caner de Tülin'i seviyordu bir kesime göre
Bana göre psikopattı mesela, Tülin olsam kaçardım ondan
Şimdilerde zaten tv bile izlemediğim için o dediğiniz dizideki kahramanları bilmiyorum
Caner'le Tülin size daha açıklayıcı olur diye aklıma geldi
He dünyada sevgiyi bilen 4 kişi varay siz sevgiyi bilmiyosunuz bi kere !!!!!!!!!!!!!!!!
soruyorum işte. adam kaba saba hanzonun teki. sen de diyorsin ki bu adam seni seviyo sen de onu seviyosun, boşanırsan çok ararsın. mantıksızlık yok mu burda? neye dayanarak bunu söylüyosun?
bi halt var gibi okul bitmeden 21 yasinda evlenmissin. cooooook da iyi yapmissin. allahim su ulkemizde cinsel devrim olsa da millet rahatca sevisip hayatini yasasa da boyle cocuk yasta evlenmese artik ya. Hala cocuksunuz ve evlisiniz inanilmaz yani. sirf ayni evde yasamak icin girilir mi bu sorumlulugun altina.23 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Kocam siyasi bir teşkilatta çalışıyor. 28 yaşında.
Adam muşta ile adam dövüyor, gidiyor üniversite hocasına bi durum mu var beybaba diyor ve ne kadar sevimli bir aşık oluyor. Oturup sinirden ağlıcam. Ya bu dizileri toptan kaldırsınlar.
He dünyada sevgiyi bilen 4 kişi var
Biri konu sahibi ve eşi
Biri de @orkidekaramel eşi ya da sevgilisidir
Biz nerden bilelim, sevgiden delirmeyi
Tek suç dizilerde değil benceAdam muşta ile adam dövüyor, gidiyor üniversite hocasına bi durum mu var beybaba diyor ve ne kadar sevimli bir aşık oluyor. Oturup sinirden ağlıcam. Ya bu dizileri toptan kaldırsınlar.
Tek suç dizilerde değil bence
Ama neyse konu dağılmasın
siz gerçek sevgiyi bilmediği için bölesiniz...
rahat olabilir insanin karşısında..
kırılmak degil.. her konuda katlanir sevdiği insana..
ben sevdiğim adam için deliririm... onun için herşeyi yapacak güce sahibim..
sinir de ederim. yinede severim onu..
Evet ben Gerçek sevgi ile büyüdüm. insani sevdi mi tam severim be arkadaş...
konu sahibi de kocasi karısını gerçekten seviyor. onun için deliriyor.. ölüyor aşkından.. anlabildin mi...
bi halt var gibi okul bitmeden 21 yasinda evlenmissin. cooooook da iyi yapmissin. allahim su ulkemizde cinsel devrim olsa da millet rahatca sevisip hayatini yasasa da boyle cocuk yasta evlenmese artik ya. Hala cocuksunuz ve evlisiniz inanilmaz yani. sirf ayni evde yasamak icin girilir mi bu sorumlulugun altina.
Tek suç dizilerde değil bence
Ama neyse konu dağılmasın
siz gerçek sevgiyi bilmediği için bölesiniz...
rahat olabilir insanin karşısında..
kırılmak degil.. her konuda katlanir sevdiği insana..
ben sevdiğim adam için deliririm... onun için herşeyi yapacak güce sahibim..
sinir de ederim. yinede severim onu..
Evet ben Gerçek sevgi ile büyüdüm. insani sevdi mi tam severim be arkadaş...
konu sahibi de kocasi karısını gerçekten seviyor. onun için deliriyor.. ölüyor aşkından.. anlabildin mi...
Yok adam çok yaşlı zaten kıskanacağı bir şey yok da sırf kendince trollemek için yaptı hatta mevzu nedir mevzu varsa çağırayım bizim tayfayı çözelim falan dedi adam da şaşırdı tabi. Ama diğer konularda haklısınız kimseyi üstün görmemek lazım tabi.
Yaşınız kaç?güneşi beklerken zeynep kerem çift gördüm burda didişmeler felan:)
adam çok seviyor seni... sevdiği için her konuda saçmalıklar yapabilir.. delirlebilir. sinir edebilir herşey yapar sevdiği için ben bunda gördüm kusura bakma:)
boşannica o adamin seni ne kadar çok sevdiği anliycaksin yarin bi gün...
başka biriyle evlenirsin o adamin seni sevdiği gibi olmaz.. asıl sen çildiracaksin yeni eşine..
Etme bulma dünyasi olduğu unutma..
herşey bir karşılıklı...
Evlenmeden önce de birlikte yaşıyordum cinsel devrimle alakası yokbi halt var gibi okul bitmeden 21 yasinda evlenmissin. cooooook da iyi yapmissin. allahim su ulkemizde cinsel devrim olsa da millet rahatca sevisip hayatini yasasa da boyle cocuk yasta evlenmese artik ya. Hala cocuksunuz ve evlisiniz inanilmaz yani. sirf ayni evde yasamak icin girilir mi bu sorumlulugun altina.
Ben olmuş demiyorum zatenİş durumunu soranlardan biri benim
Kah kahvehane basıyor sen tayt giyince
Kah okul basıyor, ayrılma aşamasında olduğunuzu iddia ettiğin halde
Bende bu adam çalışmıyor mu yahu dedim, okul bekçisiyle kanka olup bahçede kedileri sevip seni bekliyormuş çünkü
Çalışıyor ama saatleri esnek de o zaman, dünyanın en büyük 2.teşkilatı bana da abartı geldi. Övdün demiyorum ama fazla büyüttün sanki
Aman isterse cumhurbaşkanı olsun 'adam' olmamış bu elle tutulur bi gerçek
kırılmak degil arkadaşim.. sizde sevgiyi bilmiyosunuz işte görmemişsinizz!!!
Beni niye karıştırıyorsunuz ? Ben kocamın beni sevmediğini söylüyorım önceki konularımda da söyledim herkes o zaman da yüklendiHe dünyada sevgiyi bilen 4 kişi var
Biri konu sahibi ve eşi
Biri de @orkidekaramel eşi ya da sevgilisidir
Biz nerden bilelim, sevgiden delirmeyi
Ben o kısmı kaçırmışım demekBeni niye karıştırıyorsunuz ? Ben kocamın beni sevmediğini söylüyorım önceki konularımda da söyledim herkes o zaman da yüklendi
Bu forumda hep kocamjn beni sevdiğini değil benim onu sevdiğimi söyledim hatta açıkça (aramız iyiyken de) kocamın sırf ben onu sevdiğim için benle birlikte olduğunu söyledim herkes de sen şımarıksın sevmeyen insan bunları yapmaz kapris yapıyorsun vs dediBen o kısmı kaçırmışım demek
Muşta konunda soruyordum da ama aşktan bitiyoruz diyodun
Ben ondan seni de karıştırdım yani aşk sevgi denince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?