Kocam yine saçma sapan davranıyor

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Hanımlar kocam bir süre önce evi terk etti ve ayrıldık. Babama söyledim dava açıyorduk o da boşanmak istiyordu zaten ama sonradan hamile olduğumu düşünüp vaz geçti. Sonra ben hamile olmadığımı söyleyince çok üzüldü bikaç gün sonra geldi dedi ki "ben çok havaya girmiştim hayallerim yıkıldı ama barışırsak bu sefer gerçek olabilir" vs ben barışmadım. Dün okulda sınavlarım vardı bir arkadaşımla sınavı bekliyorduk. Arkadaşım da hat sanatını seviyor bana o şekilde kağıda ismimi yazıp verdi . Ben de ders notlarımın arasına koydum kağıdı. Sınavdan sonra hocayla konuluyoduk baktım kocam geldi yanımıza direk kıro kıro "hayırdır beyamca mevzu ne ben kocasıyım" falan dedi. Neyse ben baktım rezil oluyorum güldüm falan sanki kocam şaka yapıyomuş gibi yaptım hoca da anlamadı güldü o da. Sonra ben içeri girdim kocam da peşimdn geldi boş bi sınıfta ben bağırdım falan buna napıyosun salak musın diye hala gülüyo karşımda "ama çok komikti l.vuk nasıl şaşırdı" falan dedi. Sonra barışalım falan dedi ben de "şu hareketlerine bak şu yaptıklarından sonra ne barışcam senle" dedim o da elimi falan tutmaya çalıştı ama asıl sinir bozucu olan bunlar olurken hep güldü hala işin ciddiyetini anlamıyor. Neyse o arada o arkadaşımın yaptığı yazı düştü notların arasından. Onu gördü delirdi kim yaptı bunu diye. Ben de arkadaşım dedim adını sordu kız ismi söyledim bi tane. Hiçbir kız bi kıza böyle yapmaz dedi inanmadı gelirim sınıfınıza olay çıkarırım söyle çabuk falan dedi ama yaklaşık bi saat zaptetmeye çalıştım sınavdan sonra bizim sınıf dağılmamış olsa kesin gelirdi. O kadr canım sıkkın ki okula gidesim gelmiyor. Sürekli okula geliyor kantine gidiyorum bi bakıyorum çay içiyor yıllık izin mi almış nedir okula giriyorum bahçede kedileri seviyor oluyor her gün okulda güvenlikçiyle bile kanka olmuş. Gerçi eşim hep kavga ettiği için polisten nezaretten korkmaz da bazen şikayet etmeyi düşünüyorum günlük stresini benle atıyor sonra da gülerek gidiyor. En kötüsü de yaptıklarının çok komik olduğunu zannediyor.

Canım ben senin şu eşinin karakolluk olduğu konunu okumuştum , bence ayrılık daha iyi değil mi ? Yarın çocuğun olsa baba karakolda nezarette
Bilmiyorum ama iyi düşün
Evlilik tabi ama böyle de yaşanır mı sana da yazık

Savcılık kararı mantıklı madem kararlısın ger adım atmazsın

klasik sorulara ben başlayım. kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin? sanırım üni.de okuyorsun.. eşin kaç yaşında ve ne iş yapar?
yeni üye değilsin onu biliorm da bunları bilmediğim için yanlış bir yorum yapmadan önce öğreneyim istedim.

Ne tuhaf adam.
Davanı aç yine de,gerekirse okul güvenliğine bilgi ver içeri alınmasın

canım bırak ne yapmaya çalışıyorsa yapsın..
sen aç davanı bir an önce özgürlüğüne ve benliğine kavuş..
okulunuda ihmal etme bu sürede ..
kendi hayatının iplerini eline al artık .. görme duyma umursama o da anlayacaktır elbet artık ondan vazgeçtiğini..

23 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Kocam siyasi bir teşkilatta çalışıyor. 28 yaşında.

Sen bi ara bosaniyoruz dedin sonra bi konuda boşanmıyoruz dedin öyle hatırlıyorum,son durum nedir yani dava falan açtın mı

Bana Göre Eşiniz Hala Sizi Seviyor , Kıskanıyor ve Bu Yüzden Böyle Şaçma Sapan Şeyler Yapıyor Yaptığı Doğru Değil Ama Sanırım Onun İçinde Hala Bir Umut Var Barışacağınıza Dair Böyle Olayların Yaşanmasını İstemiyorsanız Önce Kendinizden Emin Olun ve Boşanmak İstediğinizi Ona Kesin Bir Dille Anlatın Her Ne Yaparsa Yapsın Bittiğini Söyleyin Konuşmayın Her yerden Engelleyin Belki Anlar Böyle Aptalca Şeyler Yapmaz.
Not: Kişisel Düşüncem Sizde Seviyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…