• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam

Ben birinin olduğunu düşünmüyorum. Tamamen yalnız ve rahat olan adamın evine gelince sorumlulukların ağır gelmesi sendromu. Ee yaşta ilerliyor, evlilikte zaman almış , sizde gitmeyin etmeyin deyince , ehhh diyordur.

Hakkımı değil ancak biraz zaman verin ona. Gelince rahat olsun ki koşa koşa gelsin.

C.tesi o gezsin. Pazarda çocukları bırakın siz gidin. Bazen yalnız gezmek iyidir.
Aynen durum öyle gibi ...bu bekar geçen yıllarda böyle alıştı eve hep misafir gibi geldi sorumluluğu sadece maddi açıdan di...bu süreç 2 yıl sonra bitecek inşallah ...o zamana kadar da biraz sabır ve özveri ...yapacak başka bişey yok...

Aynen durum öyle gibi ...bu bekar geçen yıllarda böyle alıştı eve hep misafir gibi geldi sorumluluğu sadece maddi açıdan di...bu süreç 2 yıl sonra bitecek inşallah ...o zamana kadar da biraz sabır ve özveri ...yapacak başka bişey yok...
Siz tek başınıza sorumluluk almaktan yorulmuşsunuz gibi geldi bana, bunu da eşinizle paylaşınca kavga çıkıyor galiba. Çocuklarınız yaşça büyükse bence biraz kendinize vakit ayırın, komşularınıza gidip gelin, çevrenizde park spor merkezi varsa düzenli yürüyüşe başlayın havalar da ısındı, ne bileyim ücretsiz kurslara, yapamadığınız içinizde kalan şeylere başvurun emin olun hayat sadece eş ve çocuktan ibaret değil, bebek bekliyorum ve çocuklar biraz büyüyünce birçok hayalim var, kendi başımıza birşeyler yapmak biz kadınlara zor görünüyor ama inanın kaç yaşında komşularım takı tasarımı öğreniyor, işaret dili öğreniyor hem kendilerini faydalı hissediyorlar hem de günlük hayatın sıkıntısı stresi gidiyor. Örgü örüyorum akşamları mesela o bile büyük bir keyif benim için eşim tv izlerken de çok müdahale etmemiş oluyorum :) Kendimizi geliştirmek ve yenilemek yeni ortamlara bir cesaretle girmek, başkalarından bize destek olmalarını beklemekten daha iyi oluyor. Belki çok iyi arkadaşlar edinip onlarla dertleşebileceksiniz. Yani eşinden boşanan veya eşini kaybeden birçok kişi de hayata tutunuyor bir tarafından, olduğu kadar demek bazen daha iyi psikolojimiz için.

Back