• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam???

Bence sakin ol. bu olayı hafızana yaz. bir daha bu kadın hakkında bir hata yapacak mı diye gözünü ayırma. Boşanmak için neden olamaz hah işte geldi demek. Bu adamın manipülatif çenesini çekeceğine konuşma daha iyi.
Aynen yillardir hep o hakli.

Hah geldi derken nasıldı yüzü? Heyecanlı, mutlu, bıkkın? Belki diğerlerine şükür geldi ne saygisizmis bekletti gibi bir imayla söylemek istemiştir. Slm ben polyanna

Kahvaltıda kadının konusu geçmişse ; buna istinaden gördüğünde böyle bir tepki vermiş olabilir.
Yani beklenen biri var,ileriden gorunmus..
Senin safta çocukça, saçma sapan bir tepki vermiş.
Bana önemli bir şeymiş gibi gelmedi.
Yani o kadın kocanin aklında olsa ; böyle aptalca bir tavırla bütün okları kendisine çevirmezdi.
Ha kocan aşırı saf,sapsal bir şeyse o zaman haklısın.
Ama bu sanki konusu geçip beklenen kişi uzaktan görününce ona verilmiş bir tepki gibi.

Kahvaltıda kadının konusu geçmişse ; buna istinaden gördüğünde böyle bir tepki vermiş olabilir.
Yani beklenen biri var,ileriden gorunmus..
Senin safta çocukça, saçma sapan bir tepki vermiş.
Bana önemli bir şeymiş gibi gelmedi.
Yani o kadın kocanin aklında olsa ; böyle aptalca bir tavırla bütün okları kendisine çevirmezdi.
Ha kocan aşırı saf,sapsal bir şeyse o zaman haklısın.
Ama bu sanki konusu geçip beklenen kişi uzaktan görününce ona verilmiş bir tepki gibi.
AMA kahvalti bitti. Onu beklemedik. Onunki ayrildi. Onun gelip gelmemesi gidisati etkilemiyordu.

Hah geldi derken nasıldı yüzü? Heyecanlı, mutlu, bıkkın? Belki diğerlerine şükür geldi ne saygisizmis bekletti gibi bir imayla söylemek istemiştir. Slm ben polyanna
Soktan yuzune bakamadim. O tarafa bakiyordu. Ben de sinirlice Kim geldi dedim sadece.

• Beğen
Reactions: Kuf
Hangi dünya kız dunyanın ne sucu var kocan suclu. Ayrıca kadını önceden 2 kez görmüştük diyorsunuz demek ki eşinizn görsel hafızası daha kuvvetli benim esimde oyle ilk kez gitttigi yeri bile unutmaz yol olsun yön olsun insan olsun ben evin önündeki markete 50 kere de gitsem yine kocama soruyorum bu taraftamıydı diye.misal yani. Demek ki eşinizde daha önce gordugu için unutmamıs tanımıs yüzünü geliyor dems. Ama gelmesine cok hevesli gibi davranmış belki ortamdaki en yabancı kadın o diye sonucta yeni biiryle aynı ortamda duruvaksınız heyecan yapmıstır karsıcins diye. Bende esimle otururken bi arkadası arar mesela oda gelsenze x mekandayız der onlar geliyorlarsa ben de heyecan yaaprım kimler nasıllar nasıl davranıcam vs yeni tanıycam ve ilk kez birlkte vakit gecircez sonucta .

AMA kahvalti bitti. Onu beklemedik. Onunki ayrildi. Onun gelip gelmemesi gidisati etkilemiyordu.
Yahu konusu geçmiş işte.
Geleceği biliniyormus.Yani sizinle eş zamanlı kahvaltı yapmasına gerek yok.
Mekana geleceği belli.Bu şekilde düşün.
Seninki de görünce,geliyor demiş.
Bana öyle geldi.

Hangi dünya kız dunyanın ne sucu var kocan suclu. Ayrıca kadını önceden 2 kez görmüştük diyorsunuz demek ki eşinizn görsel hafızası daha kuvvetli benim esimde oyle ilk kez gitttigi yeri bile unutmaz yol olsun yön olsun insan olsun ben evin önündeki markete 50 kere de gitsem yine kocama soruyorum bu taraftamıydı diye.misal yani. Demek ki eşinizde daha önce gordugu için unutmamıs tanımıs yüzünü geliyor dems. Ama gelmesine cok hevesli gibi davranmış belki ortamdaki en yabancı kadın o diye sonucta yeni biiryle aynı ortamda duruvaksınız heyecan yapmıstır karsıcins diye. Bende esimle otururken bi arkadası arar mesela oda gelsenze x mekandayız der onlar geliyorlarsa ben de heyecan yaaprım kimler nasıllar nasıl davranıcam vs yeni tanıycam ve ilk kez birlkte vakit gecircez sonucta .
Hayir her gün yeni insanlar taniyabilir. Heyecan falan yapmaz. Niye heyecan yapsin.

Yahu konusu geçmiş işte.
Geleceği biliniyormus.Yani sizinle eş zamanlı kahvaltı yapmasına gerek yok.
Mekana geleceği belli.Bu şekilde düşün.
Seninki de görünce,geliyor demiş.
Bana öyle geldi.
Sizin dediklerinizin dogru olmasini o kadar cok isterim ki. Ins ben seytanlik yapmisimdir.

Back
X