• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam???

Bu. samimi olduğun kişi için verebileceğin bir tepki... Abartmıyorsun. Haklısın. Hayır yani kadın gelince ne olacak? Kadınla dedikodu matinesi mi kuracak? İlginç...
Evet, aynen öyle. Agirlik gerek biraz. Ben çok dikkatli bir insanimdir, densiz gereksiz çig isler yapmam sevmem. Ama iste.

Bu gün söyle bir olay yasandi. Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!! Ben bi ufak capli sok yasadim. Esim de anladi ve bana sacma sapan sorular soruyor, gözün mu kizardi askim, yok gidelim mi askim falan.
Arkadaslar ne anlarsiniz bu isten? Ben abartiyor muyum? Yoksa artik her seyin çivisi çikmis mi? Yani ben kadinin gelecegini gelmedigini bile unutmusum. Ise bak benim kocam ona konsantre olmus. Tadim tuzum kaçti, bir de büyük kavga ettik. En son suçlu ben oldum. Bu dünya bana hic uygun degil.

Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!!

Sizi davet eden komşunuz , eşiniz "hah işte geliyor" demeden önce ; kadından bahsedip , "kaç saat oldu , nerede kaldı vb" gibi bir şey mi söylüyordu ?

Sizi davet eden komşunuz , eşiniz "hah işte geliyor" demeden önce ; kadından bahsedip , "kaç saat oldu , nerede kaldı vb" gibi bir şey mi söylüyordu ?
Yoo hayir. Dedigim gibi kahvalti fasli bitmisti bile. Ayirdilar onun yemegini bi kenara.

Esimin dedigini ev sahibi duymadi bile sadece Ben duydum.

Evet biraz kiskancim ama yersiz harekete tahammulum yok. Illa ki bir sebep vardir.

AMA kahvalti bitti. Onu beklemedik. Onunki ayrildi. Onun gelip gelmemesi gidisati etkilemiyordu.

Esiniz bu kadini onceden taniyor muydu? Biraz kiskamcim demissiniz, esiniz bu gune kadar guveninizi zedeleyecek bir sey yapti mi? Yok yapmadiysa bu kiskanclik cok normal degil.

Ben konuyu ve yazdiklarinizi okuyunca kahvaltiya gelmesi gereken bir kisi daha varmis ve gecikmis ama gelecegi belli. Nihayetinde yemegi ayrilan birinin ortamda muhabbeti gecmistir. Esiniz de gorunce hah geliyor demis. Ben kotu niyet hissetmedim. Cok gereksiz olmus evet ama insaniz bazen dusundugumuzu soylerken nereye gidecegini hesaplayamayabilirz. Hemen kendinizi doldurmayin derim. Surekli boyle tepkiler veriyor olmalisiniz ki esinizle hos olmayan seyler yasanmis. Boyle yaparak hem kendinizi hem evliliginizi yipratirsiniz.

Baktiniz sizin hosunuza gitmeyecek bir durum oldu ornegin bu gunku gibi once bir sakin kalin ne olup bittigini bir anlayin ki olasi bir haklilik durumunuzda bos yere kendinizi haksiz cikarmazsiniz. Bu gunku olayda bos yere kendinizi doldurmusunuz gibi gorunuyor. Ha boyle seyler hic olmuyor mu tabi ki oluyor burda neler neler okuyoruz. Suphelendiginiz durum gercekten olsa esiniz evet sen haklisin demeyecektir zaten. Bunu ogrenmenin tek yolu sakin kalip olaylari oyle degerlendirmektir.

Kadin evli olsaydi yine boyle dusunurmuydunuz?
Ayrica sizin kahvaltiya davetli oldugunuz yer komusunuzun evi bu kadin ne alaka diye dusundum. Ev sahiplerinin birbirini tanimayan ve samimiyeti olmayan insanlarin kaynasmasi adina duzenledikleri bir kahvalti organizasyonu degilse alakasiz olmus.

Bu gün söyle bir olay yasandi. Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!! Ben bi ufak capli sok yasadim. Esim de anladi ve bana sacma sapan sorular soruyor, gözün mu kizardi askim, yok gidelim mi askim falan.
Arkadaslar ne anlarsiniz bu isten? Ben abartiyor muyum? Yoksa artik her seyin çivisi çikmis mi? Yani ben kadinin gelecegini gelmedigini bile unutmusum. Ise bak benim kocam ona konsantre olmus. Tadim tuzum kaçti, bir de büyük kavga ettik. En son suçlu ben oldum. Bu dünya bana hic uygun degil.
Yansize de yorumlara da şok oldum. Ne var ki bunda? Ben de gayri ihtiyari birini beklemesem de görünce aklıma gelip böyle diyebilirim. Kalp kırmayınboşa ❤️

Lüzumsuz ve çok sevimsiz olduğu konusunda size hak veriyorum. Ama büyük kavga edecek ya da acaba boşansam mı denecek kadar değil.

Kavga esnasında söyledikleri çok kırıcı. Ve manipüle ediyor sizi. Orda kendisine düşen "haklısın hayatım densizlik ettim bir an boş bulundum özür dilerim" demekti.

Kalkıp da size ruh hastası psikopat bir kiskanc gibi davranması olayın kendisinden daha kırıcı.

Biraz densiz ve hafif bir adam eşiniz sanırım. Sakın sizi manipüle etmesine kanmayın. Benzer şeyi siz yapsaydınız olay büyük skandala dönüşürdü.

Bana senle tanistigimiz gune lanes olsun dedi. Nasil bir deliyle yasiyorum dedi. Bir suru agir laflar etti. Kalbim paramparca. Nasil toparlanirim nasil duzelir her sey bilmiyorum. Sadece Anne babami dusunuyorum.
siz ne dediniz de adam bunu dedi kavga içeriği de önemli,
çok aşırı mı bağırdınız mesela hakaret küfür vs oldu mu
içeriği bilmediğimizden sizi tek taraflı dinliyoruz şuan
kıskanınca kontrolünüzü kaybeder misiniz?

ben olsam hayırdır falan yapar surat yaparım
sonra kavga eder miyim bilme ve bende çok kıskancım

Bana senle tanistigimiz gune lanes olsun dedi. Nasil bir deliyle yasiyorum dedi. Bir suru agir laflar etti. Kalbim paramparca. Nasil toparlanirim nasil duzelir her sey bilmiyorum. Sadece Anne babami dusunuyorum.
Şu laflar başlı başına zatrn boşanma nedeni zaten. Eşinizin oraya gitme nedeni kahvaltı değilmiş anladığım kadarı ile. Kadı n olsun erkek olsun bir kimsr eşine şu çümleri kuruyorsa ben onun sevgisinden şüphe ederim zaten.

Back
X