- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.287
- 78
- Konu Sahibi survivorben
Senin kıskanc oldugunu bılıyorsa ona gore hareket edecek o zaman (ben kıskanc olunca gözüm donuyor)Benim rutin kiskancliklarimi ornek vererek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kıskanc oldugunu bılıyorsa ona gore hareket edecek o zaman (ben kıskanc olunca gözüm donuyor)Benim rutin kiskancliklarimi ornek vererek.
Benim de dönüyor. Dusunmeden konustu demek. Cok iyi bilir neye ne tepki verecegimi.Senin kıskanc oldugunu bılıyorsa ona gore hareket edecek o zaman (ben kıskanc olunca gözüm donuyor)
Bu. samimi olduğun kişi için verebileceğin bir tepki... Abartmıyorsun. Haklısın. Hayır yani kadın gelince ne olacak? Kadınla dedikodu matinesi mi kuracak? İlginç...Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!!
Evet, aynen öyle. Agirlik gerek biraz. Ben çok dikkatli bir insanimdir, densiz gereksiz çig isler yapmam sevmem. Ama iste.Bu. samimi olduğun kişi için verebileceğin bir tepki... Abartmıyorsun. Haklısın. Hayır yani kadın gelince ne olacak? Kadınla dedikodu matinesi mi kuracak? İlginç...
Bu gün söyle bir olay yasandi. Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!! Ben bi ufak capli sok yasadim. Esim de anladi ve bana sacma sapan sorular soruyor, gözün mu kizardi askim, yok gidelim mi askim falan.
Arkadaslar ne anlarsiniz bu isten? Ben abartiyor muyum? Yoksa artik her seyin çivisi çikmis mi? Yani ben kadinin gelecegini gelmedigini bile unutmusum. Ise bak benim kocam ona konsantre olmus. Tadim tuzum kaçti, bir de büyük kavga ettik. En son suçlu ben oldum. Bu dünya bana hic uygun degil.
Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!!
Yoo hayir. Dedigim gibi kahvalti fasli bitmisti bile. Ayirdilar onun yemegini bi kenara.Sizi davet eden komşunuz , eşiniz "hah işte geliyor" demeden önce ; kadından bahsedip , "kaç saat oldu , nerede kaldı vb" gibi bir şey mi söylüyordu ?
Esimin dedigini ev sahibi duymadi bile sadece Ben duydum.Sizi davet eden komşunuz , eşiniz "hah işte geliyor" demeden önce ; kadından bahsedip , "kaç saat oldu , nerede kaldı vb" gibi bir şey mi söylüyordu ?
Evet biraz kiskancim ama yersiz harekete tahammulum yok. Illa ki bir sebep vardir.
AMA kahvalti bitti. Onu beklemedik. Onunki ayrildi. Onun gelip gelmemesi gidisati etkilemiyordu.
Yansize de yorumlara da şok oldum. Ne var ki bunda? Ben de gayri ihtiyari birini beklemesem de görünce aklıma gelip böyle diyebilirim. Kalp kırmayınboşaBu gün söyle bir olay yasandi. Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!! Ben bi ufak capli sok yasadim. Esim de anladi ve bana sacma sapan sorular soruyor, gözün mu kizardi askim, yok gidelim mi askim falan.
Arkadaslar ne anlarsiniz bu isten? Ben abartiyor muyum? Yoksa artik her seyin çivisi çikmis mi? Yani ben kadinin gelecegini gelmedigini bile unutmusum. Ise bak benim kocam ona konsantre olmus. Tadim tuzum kaçti, bir de büyük kavga ettik. En son suçlu ben oldum. Bu dünya bana hic uygun degil.
ben olsam bende huylanır kızardımYok hayir kahvaltilar bitti.
siz ne dediniz de adam bunu dedi kavga içeriği de önemli,Bana senle tanistigimiz gune lanes olsun dedi. Nasil bir deliyle yasiyorum dedi. Bir suru agir laflar etti. Kalbim paramparca. Nasil toparlanirim nasil duzelir her sey bilmiyorum. Sadece Anne babami dusunuyorum.
Şu laflar başlı başına zatrn boşanma nedeni zaten. Eşinizin oraya gitme nedeni kahvaltı değilmiş anladığım kadarı ile. Kadı n olsun erkek olsun bir kimsr eşine şu çümleri kuruyorsa ben onun sevgisinden şüphe ederim zaten.Bana senle tanistigimiz gune lanes olsun dedi. Nasil bir deliyle yasiyorum dedi. Bir suru agir laflar etti. Kalbim paramparca. Nasil toparlanirim nasil duzelir her sey bilmiyorum. Sadece Anne babami dusunuyorum.