• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam???

gittiğimiz bir yerde gelecek birinin yemeği ayrıldıysa, 2 kere gördüğümüz ortak bir erkek arkadaşımız geliyorken uzaktan gördüysem "heh geliyor bak" diyebilirim diye düşünüyorum ya.. hatta hiç görmediğim ama geleceğini bildiğim biri için de diyebilirim. ne bileyim, oturup düşününce çok abes bir şey gibi gelmedi. tabi orada olmadığımız için nasıl bir ses tonuyla söylediğini ya da eşini tanımadığımız için ne düşünceyle söylediğini bilemem. kavgada söylediği şeyler ağır onlar için diyecek bir şey yok ama çok mu bunalttınız, neler dediniz eve döndükten sonra?

Bana senle tanistigimiz gune lanes olsun dedi. Nasil bir deliyle yasiyorum dedi. Bir suru agir laflar etti. Kalbim paramparca. Nasil toparlanirim nasil duzelir her sey bilmiyorum. Sadece Anne babami dusunuyorum.
Önce kendinizi düşünün. Hah geliyor hiçde masum sıradan bir tepki değil. İnsan beklediğine görmek istediğine verir bu tepkiyi. Kızmakta sonuna kadar haklısınız. Utanmadan birde o lafları ediyor çünkü suç bastırıyor eşiniz.

Yanlış anlama ama hani sadece bunun için bosanmayi düşünmekte doğru değil. Ha başka yanlışları da vardır o ayrı ama sonuçta gelmesi bekleniyormus kadınin. Allah bilir o ara eşinin aklindan ne geçiyordu belki de gelse de gitsek dedi ya da konu cok sıkıcıydı onu konu değiştirmek için bir kurtarıcı gördü. Tamam can sıkıcı, yaptigi da patavatsizlik ama sen hiç yapmadın mı böyle patavatsizliklar benim cok var mesela 🤦‍♀️aklımdan geçeni söylesem olmaz ,insanların anladığı hiç olmaz derken öyle mal gibi kalmışlık bence herkes yaşamıştır bunu.

Bu gün söyle bir olay yasandi. Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!! Ben bi ufak capli sok yasadim. Esim de anladi ve bana sacma sapan sorular soruyor, gözün mu kizardi askim, yok gidelim mi askim falan.
Arkadaslar ne anlarsiniz bu isten? Ben abartiyor muyum? Yoksa artik her seyin çivisi çikmis mi? Yani ben kadinin gelecegini gelmedigini bile unutmusum. Ise bak benim kocam ona konsantre olmus. Tadim tuzum kaçti, bir de büyük kavga ettik. En son suçlu ben oldum. Bu dünya bana hic uygun degil.
Yani haklısın takip et eşini

Eşiniz pot kırmış.Hicbirsey olmamış gibi davranın normal moda geçin.
Sonra Esiniz farketmeden araştırın.Bunlar daha önceden tanışmış olabilirler mi? Yada dışarıda görüşüyor? Ev sahibini sorgulayin bu kadının bir ilişkisi sevgilisi var mi?
Eşinizin telefon whats app vs kontrol edin sifre yoksa.
Kadin hissederse vardir bisey diyorum ben.Ben hislerimi dinledim.yoksa da bişey( umarim yoktur?) içiniz rahat olur

Konudan esinlenerek sizi tenzih ederek söylüyorum dünyanın çivisi çıkmış, evli bekar demeden herkes gözünün tuttuğuna yürüyor tabiri caizse , Allah hepimize akıl fikir edep ahlak versin , çok ihtiyacımız var ..

Kadın hakkında eşiniz ile daha önce bir konuşma yapmış miydiniz,

Benim sevmediğim görmek istemediğim insanları eşim bilir, bazen gıcıklık da eder

Haah işte geliyor seninki diye ..

Böyle bir şey olabilir mi 🙈

Eşinizin ilk tepkisi gayri ihtiyari ve normal bir tepki gibi geldi bana. Ben de öyle anlık bir tepki verebilirim, eşim de verse garipsemem.
Kavgaya dönmesi, döndükten sonra söyledikleri ise klasik manipülatif erkek sözleri. Kıskançlığınızı sebep gösterip üzerinize geliyor. Sakinleştikten sonra konuşulması gereken konu bu tutumu olmalı.

Olayda bir şey olmadığı düşünen sadece ben miyim ? Yani aklında kalmış bir şekilde hah işte geldi demiş olabilir bir anlık dalgınlıkla sadece buradan anlam çıkartmayın benve
ben de bu olayda kıskançlık/çapkınlık eksenine çekilecek bir şey olmadığını düşünüyorum
ama adam biraz boş konuşmuş densizlik var bir nebze
fakat

daha sonraki kavgada "seninle tanıştığm güne lanet olsun, hastasın" filan. ohoooo yani.

ya konu sahibi adama her kadın için ona niye baktın buna niye selam verdin nefes aldırmıyor ya da adam büyük boş konuşan bir tip...veya ikisi birden :D

bilmiyorum
olayda bir şey yok normalde de ilişki çok da normal görünmüyor

Bana tuhaf gelmedi.
Geliyor demıs ne bılım
Ben olsam bırsey demem ama gozlemlerdım.
Kadın alımlı güzel galiba kıskandınız.

Bana çok abartmışsınız gibi geldi. Gayri ihtiyari demiş olabilir. Biri bahsetmiştir o da gelecek vs vs. O da aa geldi tarzı bir tepki vermiştir. Bunun için boşanmayı düşünmek vs tuhaf geldi. Bu kadar kıskanç biri asıl çok daha zor. Sürekli tüm hareketlerine dikkat etmek ağzından çıkanı bin kere düşünmek daha zor. Ben eşinizin yerinde olsam bunalırdım.

Bu gün söyle bir olay yasandi. Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!! Ben bi ufak capli sok yasadim. Esim de anladi ve bana sacma sapan sorular soruyor, gözün mu kizardi askim, yok gidelim mi askim falan.
Arkadaslar ne anlarsiniz bu isten? Ben abartiyor muyum? Yoksa artik her seyin çivisi çikmis mi? Yani ben kadinin gelecegini gelmedigini bile unutmusum. Ise bak benim kocam ona konsantre olmus. Tadim tuzum kaçti, bir de büyük kavga ettik. En son suçlu ben oldum. Bu dünya bana hic uygun degil.
Kadını kahvaltı için beklediyseniz olabilir de beklemediyseniz sıkıntı büyük

Mesela bahçede kahvaltı ediyoruzdur. X hanım da gelecektir.. konuşmalar geçer. Aa X hanım gelecekti neden gelmedi acaba gelecek mi? Çayı da soğudu. Dur tabağını ayıralım belki gelirse yer.. vb..
Sonra uzaktan kadin görünür. Kadını adam görür kadin da adamın gördüğünü görür. Diğerleri henüz görmemiştir arkalari dönüktür vb. O anda adam kafasını çevirip görmezlikten mi gelmeliydi? Yoksa diğerine haber mi vermeliydi? Bana tepkisi normal geldi bilmiyorum..

Ben bir sey oldugunu sanmiyorum ama onun kafasinin icinde bir yerde bu kadin yer etmis. Ve bir an sesli dusundu konustu. Ama bana bu kadarini yeter. Annem babam asiri üzülur bosansam. Ne yapicam ben?
Davranış beni de rahatsız ederdi ama böyle bir durumda da hemen boşanmak düşünülmez.
Bı sakinleşin. Duygularınızı çok uçlarda yaşıyorsunuz.

ben de bu olayda kıskançlık/çapkınlık eksenine çekilecek bir şey olmadığını düşünüyorum
ama adam biraz boş konuşmuş densizlik var bir nebze
fakat

daha sonraki kavgada "seninle tanıştığm güne lanet olsun, hastasın" filan. ohoooo yani.

ya konu sahibi adama her kadın için ona niye baktın buna niye selam verdin nefes aldırmıyor ya da adam büyük boş konuşan bir tip...veya ikisi birden :KK70:

bilmiyorum
olayda bir şey yok normalde de ilişki çok da normal görünmüyor
Aynen hoş olmamış ama kadın çok kıskanç adam çok kaba 😃😃

Zaten kendisi de yanlış bir şey söylediğini anlamış ki, sizin üstünüze düşmüş sonraki konuşmalarda aşkım aşkım diye sorular sorarak. Boşanma sebebi değil tabi ki, gereksiz hareket, empati yapmasını isteyin.

Back
X