• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam???

Bu gün söyle bir olay yasandi. Bir komsumuzun bahcesinde kahvaltiya davet edildik. Daha önce 2 kez gördümuz bir kadin var, davet edildigimiz kisi sayesinde tanistik. Neyse biz gittik oturduk aradan en az bir buçuk saat geçti. Bu kadin uzaktan göründü, geliyor.( kahvalti yaptigimiz yer evin bahçesi) Tam bu kadin gelirken esim hah iste geliyor dedi!! Ben bi ufak capli sok yasadim. Esim de anladi ve bana sacma sapan sorular soruyor, gözün mu kizardi askim, yok gidelim mi askim falan.
Arkadaslar ne anlarsiniz bu isten? Ben abartiyor muyum? Yoksa artik her seyin çivisi çikmis mi? Yani ben kadinin gelecegini gelmedigini bile unutmusum. Ise bak benim kocam ona konsantre olmus. Tadim tuzum kaçti, bir de büyük kavga ettik. En son suçlu ben oldum. Bu dünya bana hic uygun degil.
Bence birkaç kez konuşuldu nerde kaldı falan diye . 1.5 saat gecikmiş sonuçta . Ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim hah geldi diye çok normal bir nida bence

Back