Kocam :(

Sözlü olarak ilgi istemek işe yaramış mı hiç bilmem. Ben de çok yoğun çalışıyorum eşim de bana diyor ama çok itici geliyor. Hoş benim eşim eskiden ayırdığım kadar çok zaman ayırmamı istiyor ama mümkün değil, üstelik insan karşısında neşesiz kendine bağımlı birini görünce yük geliyor. İlgi göstericek ortamı siz yaratın kendinize yönelin dışarı çıkın kocanız dışında başka şeylere odaklanın adam bi merak edip gelsin. Siz ona doğru yoğunlaştıkça o da dayanamayıp kendini temelli kapatıyor olabilir.
Onu da farkindayim onu da demedim ama ondan da yoruldum merak etme kiskanma diye bir huyu yok kendine gore var bana gore yokmuş asidi mantikli

Yani tabiki başka şeylere odaklandigim zamanlar da oldu ama o bundan mutlu oluyor yani karismiyor napiyorum ne ediyorum sanki bana dokunmasin da naparsa yapsin gibi diye düşünüyorum o da yanlis anliyorsun sinirleniyor çok alingansin diyor ( ki oyleyim ) seni çok seviyorum sevmesem niye devam ediim ya da niye evlendim vs.. Böyle yaa

Gittim canim yaa bir suru de para döktüm 4000 TL bi seferde ve artik para dökmek istemiyorum cunkubbir ise de yaramdi ben de sasirdimnnapicagimi :KK43: telefondan yaziyorum düzgün olmuyor isteyim
Canim her işin iyisi var kötüsü var. Iyi psikologlar olduğu kadar kötüleri de var ama bu demek değildir ki kötü. Netten arastir, egitimlerine bak öyle git. Okb yaygın ama etkileri aza indirilebilen bir durum. Pes etme. Bunu önce kendin sonra esin için yap.

Psikologa gitmek isterdim ama dediğim gibi çok para harcadim pek bi ilerleme kaydedemedi m ise yaricagini bilsem yine giderim ama çok ilginç ki o gittiğim psikolog da evlilik durumları mi da anlattığı hep eşini hakli buldu beni haksiz buldu anlmadim ilimize de görüyordu benimbokb olmam vs.. O yüzden diye düşünüyorum :/

Canim her işin iyisi var kötüsü var. Iyi psikologlar olduğu kadar kötüleri de var ama bu demek değildir ki kötü. Netten arastir, egitimlerine bak öyle git. Okb yaygın ama etkileri aza indirilebilen bir durum. Pes etme. Bunu önce kendin sonra esin için yap.[/QUOTE . Haklisin cnm dediğim gibi ankaraya gidince baslicam hemen psikologa yaş aslında ben hic böyle bagimli biri diildim neden boyle oldum bilmiyorum :/ mesela KPSS calisirken bir ilişkin var di eski yani o zaman hic böyle ihtiyaclarim yoktu doğma olarak ve o zaman da erk arkadasim öyleydi beni biktiriyordu simdi nasil ayni durumabdustum anlamiyorum sanirim boşluktan...çok yorucu olmayan bir isim var memnunum tabi ama sikici biraz tabi..bir de bebeğim olsa çok iyi olurdu diye düşünüyorum ama olmuyor tabi bu kadar az yaklaşmakla ...sizce de normal diil dimi 2 ay yaklaşmasam yaklasmicak olması ?? Urolog fayda eder mi acaba ?

Haydaa o kadar yazdigim nereyer gitti yaa su KK ya da telden yazmak ne kadar zor ona güzel bi ayar yapsalar sevgili yöneticiler okuşa da

Arkadaşlar bir de diyorsunuz ya sen kendinle ilgilenen kendine bi amaç bul falan ben 4 sene KPSS yle ugrastim o zamanlar da kotu giden bi iliskim vardi evli diildim yani tabi ve çok asidi Yoruldum OKB de o zaman başladı zaten erkek gibi işsizlikten çok cektim ailem de anlayissizdi biraz o konuda

Yani :/ haklisin bir de yeribgelmisken soykim ben her ilişkiden sonra çarşaf degistirme ihtiyacı hissediyorum sizde de öyle mi arkadasima sordum o da ben de öyle yapiyrum dedi ben de deim iyi okbden diil o zaman dedim
hayır ben öyle yapmam ,sevişme kirli birşey değildir ki neden değiştireyim?belki de eşiniz bu durumlardan rahatsız oluyordur ,sevişmek istemiyordur..hele bir de cinsellik esnasında da takıntılarınız varsa...
öncelikle eşinizden önce kendiniz iyi olmalısınız..okb ile ilgili psikiyatriste gitmeli tedavi olmalısınız..eşinizle iligili sıkıntılar daha sonraki iş bence...
hep şuna inanıyorum ,insanın önce kendisi mutlu huzurlu olmalı ki çevresine de bunları verebilsin..vermeden almak olmaz;)

Gittim canim yaa bir suru de para döktüm 4000 TL bi seferde ve artik para dökmek istemiyorum cunkubbir ise de yaramdi ben de sasirdimnnapicagimi :KK43: telefondan yaziyorum düzgün olmuyor isteyim
4.000 tl bir seferde mi,nasıl yani,ne için verdiniz bu parayı anlamadım...
terapi ve ilaçla yapılıyor tedavisi ,hiçbir seans da bu para değildir.

Zor olsa gerek bu adamla nasıl bir ömür geçer canım süpriz yapmayı denesene öyle şeyleri sever erkekler

hayır ben öyle yapmam ,sevişme kirli birşey değildir ki neden değiştireyim?belki de eşiniz bu durumlardan rahatsız oluyordur ,sevişmek istemiyordur..hele bir de cinsellik esnasında da takıntılarınız varsa...
öncelikle eşinizden önce kendiniz iyi olmalısınız..okb ile ilgili psikiyatriste gitmeli tedavi olmalısınız..eşinizle iligili sıkıntılar daha sonraki iş bence...
hep şuna inanıyorum ,insanın önce kendisi mutlu huzurlu olmalı ki çevresine de bunları verebilsin..vermeden almak olmaz:KK66:
Yoo canim ilişki esnasinda takintim yok çok şükür ama ne bilimm bi ara ne güzel değiştirmiyordu m sonra arkadaşlara sordum degsitiyorim deyince ben de huylandim tekrar ama nebbikim hani bir şeyler damliyor vs..çok afedersiniz o nolucak :/

Back
X