Biz eşimle dört yıl flört ettik bir yıl nisanlı kalip evlendik çok sevdik birbirimizi 6 yıldır evliyiz iki oğlumuz var ama geçmişte aldatildim fiilen birşey olmadı ama face bi kızla arkadaş olmuştu cepten de konuşuyordu bunu öğrendim pişman oldu çok yalvardı affettim bi süre sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğrendim yine büyük tartışma sinir krizleri çok af diledi pişmanim dedi sadece sohbet ediyoruz hiç birşey yok dedi neyse onu da sineye çektim aradan 3 sene geçti aynı kadın mesaj atmış slm diye resmi var tanıdım hemen ben gördüm ilk mesajı aldım telefonu ağzıma geleni saydım kadın yanlış anlama düşündüğün gibi birşey yok arkadaşca konuşuyoruz falan neyse kadın özür diledi bir daha yazmam dedi ben deliye döndüm eşim geldi ona seni tanıdığım güne lanet olsun dedim yeminler etti bir ilgim yok takıntılı demek ki konuşmuyoruz o mesaj atmış bi ilgim yok diye inanıyorum ona gerçek olsa inkar edemiyo anlıyorum hemen ama geçmişte yaşadığım günlere geri döndüm sanki yine o kadını görünce deli oldum ağzıma geleni saydım haksızlik mi ettim sizce lanet olsun sana dedim ya çok ağırına gitmiş ilgim yok haketmiyorum dedi