kocama bakın seni kurnaz seni...

sene kızını al gezmeye git onun yaptığını yap bak bakalım ne olucak yani .ne kadar saçma yaptığı çocuk gibi söz vermiş sözünde durmuyor

hepsi aynı galiba.arkadaşlarla zaman geçirmeye bayılıyorlar ama eş ve çocuklarla zaman geçirmek sıkıcı geliyor onlarayine de pes etme canım surat yap kızdığını bilsin açıkça dile getir tek başına plan yapıp seni evde bırakmasına izin verme.erkek milletine söylemeyince anlamıyorlar hoş çoğu zaman konuşunca da anlamıyorlar ya neysesen yine de konuş plan yap onun keyfine bırakma

ben buna bayıldım ya.. hakkaten hevesi kursakta bırakmak tam da bu olsa gerek

şimdi bu adam bana vakit ayırdı şuan uyuyor terliği fırlatcam kafasına dışardan atmışlar diyip kaçıcam valla :))

süpersin

arkadaşlar şehir dışına çıkmam gerekti yeni döndüm takip edemedim hepinizin yorumlarını tek tek okudum asıl sizler süpersiniz içimden geçenleri yansıtmışsınız zaten şimdi size bir bomba daha anlatıyım bu sefer yaptım ama şakayla karışık ısırıverdim adamı :))) ohhh içimin yağlarıda eridi yani...
Eşimin hem işi hemde dost ziyareti adına aniden şehirdışına gittik ogün sabah attığım trip işe yaradı dedim sevindim bizide götürdü orada kafam dağılır dedim 2 gece kaldık muhabbete bak gündüz işlerini halletti akşamda biz arkadaşımla plan yapıyoruz çocukları 1 saat gezdiririz gelincede okey oynarız filan diye bizim adamlar napsın akşam tel açıyolar biz binanın önündeyiz akşam burdaki arkadaşlar çağırdı biraz sohbet edip okey oynucaz biz hönkk kalakaldık neyse dedik ertesi gün oldu yine gündüz işlerini hallettiler biz yine plan yaptık bu seferde işçilere kalacak yer ayarlıcaz diye bir gittiler saat 12 de 2 şer kadeh rakı içmiş halde geldiler sinirlendim belli etmedim uyuduk sabah kahvaltı yaptık çıktık eve geldik akşamüstü evdeydik birde bu yolun üstüne 1 saatliğine balığa gitti daha gelicek bakın görün napcam ben ona işte o rakı içtiklerinde geldilerde ozamanda kolunu bi ısırdım bağıramadı bile odada aşkım bu nasıl şaka canım acıdı dedi... bende yat uyu konuşma dedim bende ama bi gelsin bu sefer beynine çalışıcam belki dank eder ( yok ya bariz bu adam benimle vakit geçirmek istemiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…