kocama bakın seni kurnaz seni...

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
slm kızlar daha önceki konularımı takip edenler okumuştur çok nadir ama derin sorunlar atlattık eşimle şuan iyimiyim derseniz işte iyiyim tamamen kendi psikolojimden dolayı zaman zaman karamsarlığa düştüğüm oluyor...
gel gelelim sorunuma çok çok önemli değil gibi gözüküyor ama beni çıldırtmaya yetti...çok ilginç bir hafta sonu geçirdim eşim gece iş dolayısla biraz alkollü ve geç geldi nerde olduğunu naptığını biliyordum hiç aramadım uyumuşum kapı sesine uyandım geldi yattı uyudu... sabah işe gitmedi bugünümü kızımla sana ayırıcam dedi dünden bir vicdan muhasebeside var nekadar zorunlu katıldığı bir toplantı olsada geç gelişine tepki vericem sandı neyse güzel bir kahvaltı hazırladım yedik ,içtik, kızımızla oynadık ve tekrar uyudu öğle uykusu bize zaman ayıracakya neyse kalktı ben biraz dışarı çıkıyım dedi ben şok yüz düştü tabi, yok aşkım gelirim hemen biraz balık tutucam dedi aile dostumuzun küçük oğluyla gittiler balık yokmuş gitmiş tavla oynamaya birde beni arıyor şöyle böyle diye neyse gideli 2,5 saat oldu ses yok aradım taş sesi geliyor filancayla bir el okey oynuyoruz aşkım dedi ii dedim kapattım akşam 10 da geldi beyefendi bende binbir trip tabi yanaşıo tık yok yarında işe gitmiyorum senin için dedi ses etmedim sabah sınava gittim kızımıza baktı ben geldim bir aile dostumuza gidecektik bize biraz uzak orada kalıcaktık onlarında işi çıkmış kaldık o sırada tel geldi iş için gitti saat öğlen 1 gibi ve 6 da geldi ve hadi annemlere gidelim çocuğu bırakır dolaşırız dedi gittik çocuğu bıraktık kızımıza 2-3 parça kıyafet aldık kahve içmeye gittik tel iş görüşmeleri bitmedi tabi iki kelime edemedik içeceklerimiz bitti bişey içermisin dedi hayır dedim istersen kalkalım dedim hiç ikiletmedi sen bilirsin dedi ve çıktık geldik kızımızı alıp eve geçtik maç izlerken uyudu... şimdi bu adam bana vakit ayırdı şuan uyuyor terliği fırlatcam kafasına dışardan atmışlar diyip kaçıcam valla :))
hergün görüştüğümüz içinmi dışarıda vakit geçirmek cazip gelmiyor paşama anlamadımki arkadaşlarımızla çıkarsak çok keyifli vakit geçiriyoruz başbaşa çıktığımızdada yok şuam yok buram deyip yada hadi evde film keyfi yapalım deyip en fazla 1-2 saat sonra eve geliyoruz bugün sinirden başım ağrımış artık kavga etmedim ama ufak ufak trip namelerim var şimdi sabah kalktığında nasıl davranıyımki yüzünemi gülüyüm yoksa zehir olan haftasonumun hıncınımı alıyım...
yatırıyım dizime bateri deneyimi yapıyım diyorum akıllanırmıki.. :))

.. şimdi bu adam bana vakit ayırdı şuan uyuyor terliği fırlatcam kafasına dışardan atmışlar diyip kaçıcam valla :))

bu fıkrın cok hosuma gıttııyı fıkır gıbı benım esımde dıbımde uyuya kaldı sımdı terlık fıkrı hosuma gıttı ama cam pencerede kapalı dısardan atmıslar deme sansım yokgercı adamın sucuda yok ama sınırlendım ıste onunda bana senın esının gıbı ılgısız davrandıgı gunler geldı aklıma

offff er-kek-leeeeeeeeeeerr!! demek istiyorum sadece

balık tutun tavla oynayın bunlardan hoşlanıyo demekki:) ama çok güldüm hakikaten sana vakit ayırıcam diyip kafasına göre sıvışıyo:))sorsan, kadınlara yaranılmıyo arkadaş der:))

enişteler yaramazlık yaptıklarında elinize alın merdaneyi yinmi yimenmi- yinmi yimenmi, bak bidaha tövbe etmiyorlarmı.veya çok sevdiği bi tatlıyı sabahtan gözünün önünde yapmaya başlayın akşam gelince yiyeceğini sansın ama akşam gelince hepsini çocuklar yedi diyin heves kursakta nasıl kalır öğrensin.(ay çok mu fesatça oldu)

Üslubunuza bayıldım ben:)
Bu modellerden öyle çok var ki malesef,ne yapsanız değişeceğini sanmıyorum.
Yine de pes etmeyin,kabullenmeyin tabi.Mücadeleye devam
Hiçbir şey olmamış gibi davranmayın asla.Ne o öyle ödüllendirir gibi.
Tavır-trip artık Allah ne verdiyse
Acıtasyon olur,uzaklara dalıp sanki çok ciddi kararlar alacakmış gibi yapıp,size seslendiğinde çok derinlerden çıkmış gibi,
durgun,mutsuz,düşünceli bir bakış olur.
Boş boş pencereden dışarıya bakarak iç geçirmek olur.
Benden de iyi dizi senaristi olur
Şaka bir yana da şu çok ciddi ve düşünceli görünme kısmını deneyin.
Olmadı başka taktikler buluruz,hallederiz sıkıntı yok

- ne verelim abla?

- "Acıtasyon olur,uzaklara dalıp sanki çok ciddi kararlar alacakmış gibi yapıp,size seslendiğinde çok derinlerden çıkmış gibi,
durgun,mutsuz,düşünceli bir bakış olur.
Boş boş pencereden dışarıya bakarak iç geçirmek olur."

ahahahahahahaha sanki trip-shop a gitmiş de tavır satın alıyomuş gibi

çoğunluğumu aynı bu cinsin? Bende 2gündür çooooook sinirliyim çok! Ben çalışmıyorum malesef iş bulamadığım için Bu yüzden hafta içi evdeyim sıkılıyorum haliyle. Çık gez deseniz kiminle?Arkadaşlarım hep çalışıyor. Bende haftasonunu bekliyorum eşim evde olsunda bir plan yapalım, bi değişiklik olsun zaten sıkılıyorum diye. Şu aralar zaten aramız limoniyken birde ctesi günü bana sormadan arkadaşlarına söz vermiş! Hemde öğlen saati buluşmaya gitti ta akşam 9da geldi. Bide çocuk kandırır gibi giderken bilerek öğlen buluşalım dedimki akşam üstü gelebileyim senlede bişeyler yapalım diyor. Ne akşamüstüsü 9da zor gelmiş. Buluştuğu adamlar bekar, bekleyen yok arayan soran yok buda kendini öyle sanıyor herhalde! Ha birde geldiğinde bana sordunmu saat ayarlarken belki planım vardı diyorum: Ee 40yılda bir oluyor nolcak diyor. Ona da kendi karar veriyor:) Dedim sen buluşmaya akşam üstü gitseydinde istersen gece 12ye kadar gelmeseydin sonuçta gündüzde beraber bişeyler yapardık. Cevap ne biliyormusunuz: Ee o insanlarında ailesi var(anne-babası) ve akşam evlerinde olmak istiyorlar belki. Adama baaaaaaak onların planı istekleri önemli benimki hiiiiçç. Sorsan ee iyi pazarımız var dicek ama bugünde ben gitmedim,konuşmadım içimden gelmedi.

KONUNU SABOTE ETMEK İSTEMEM AMA BUNLARIN HEPSİ AYNI DESEM ABARTMIŞ OLURMUYUM?:)

Kendine getirmek,silkelemek uğruna her yol mübah
Tavır,trip,gider yelpazemiz çok geniştir,itinayla alternatif üretilir

Bana ne önerirsiniz elinizdeki trip menüsünden?

Sizin vâkâ da konu sahibinin durumuyla çok benzer olduğu için aynı prosedürü uygulayabilirsiniz
Ek olarak;bekar arkadaşlar mevzuunda şu cümlelerin de faydasını göreceğinize inanıyorum
''İnsanlar yalnızlıktan kırılıyor,bak arkadaşlarına kaç yaşına gelmişler evlenecek düzgün birini bulamıyorlar.
Ya sen?Onların sahip olamadığı bir hayata ve eşe sahipken medeni haline uymayan bu hayata özenti neden?
Bir tek pazarımız var,onu da sana benim kadar ihtiyacı olmayan arkadaşlarına harcıyorsun.
Ben de bilirim münferit plan yapmayı ama artık evliyiz.
Ne yapılacaksa beraber karar vermeliyiz.O arkadaşların evlensin de bak yüzlerini görebilecek misin?
Öncelikleri nasıl da eşleri olacak o vakit.Zamanla anlarsın da işte olan bizim boş geçen hafta sonlarımıza olur.
Neyse ya niye kendimi yoruyorum ki,nasıl olsa yine anlamayacaksın''

Zaten bu cümlelerden sonra adam hala fenalaşmadıysa ya da can havliyle diğer odaya kaçıp kendini kurtarmadıysa,
o adam da ışık vardır
Tahminim bir iki seansta düzene girer
Ama seanslarda ki dozları yavaş yavaş vermek gerekir.
Aralıkları sık olursa bu serzenişlerin geri de tepebilir gider planımız
Size güveniyorum,ha gayret bi iman gücüyle bu sorunun da üstesinden geleceksiniz
Evel Allah Uygulayacağımız tedavi yöntemiyle eşi ''bekar arkadaş düşmanı''yapacağımız kanaatindeyim

çok benzer prosedürleri uyguladığımda genelde sonu dediğiniz gibi başka odaya kaçma oluyor demekki ışık yok bizimkinde?:) Haa tabi diğer önemli bir sorunda hiç evli arkadaşı olmaması:) Yaş 25 olunca birde okul bitmeden evlendiğimiz için millet önce okulu bitiriyim derdindeydi bitti şimdi askerlik vs derken onun arkadaşlarının evlenmesini beklersem daha çoook işim var:) Ben birde kısasa kısas deneyeyim diyordum. Ben hiçbir planıma onu dahil etmeyeyim, ayrı takılalım baksın nasıl oluyormuş...

Ha birde konu sahibi senin durumun benimkinden hallice. En azından adam farkında hatasınında sonra yapmasa da günü size ayırayım diyor. Bizimkide kabullenmede yok. 40yılda bir nooolcak tavrı hakim. Benim önce kabullendirmem gerek, sizinki kendiliğinden kabullenmiş buda birşey:)

İyi bari kahve icmeye götürmüş :) Biz cumartesi cıktık önce kızımızı kontrole götürücez sonrada gezicez sözümona. Hastaneden cıktık kahvaltıya gittik ama ne kahvaltı arkamızdan atlı kovalıyor sanki Kalktık oradan hadi eve alısveris yapalım demezmi e hadi yapalım gezmemiz mutfak alısverisine döndü bir anda. Sonra cok yoruldum bir kahve icelim dedim hay demez olaydım. Yok kendi mutfagında belesmis ne gerek varmıs bana kahve pisirirmis oo kendisi cafeterya isletiyor yaa. Lafın bini bi para ay tamam icmiyorum dedim ic ic diye tutturdu. Sonuc yüzü asık bir kadın parasını karısının kahvesinden kurtarmıs mutlu bir adam dünyadan habersiz bir bebek olarak eve döndük bogucam benn bu adami ya

Yaklaşımınıza BA-YIL-DIM

sizinkine benzer bir eş de bende var gerçi benimkinin yaşı 30 a dayandı ama çevresinde hep bekar arkadaşlar. geçen bir ara artık patladım ''bıktım senin bu arkadaşlarından. hep onlarla mı zaman geçireceksin. evlendiğinin farkında değil misin. hayır, evlenselerde kurtulsam ama kim alır ki senin arkadaşlarını? yazık milletin başını yakacaklar '' şeklinde şaka ve öfkeyle karışık çıkıştım biraz.

uzun bekarlık dönemi geçiren erkeklerde evliliğe adapte olmak zor oluyor biraz. benim eşim 6 yıldır ailesinden uzak tek başına bir şehirde yaşamış. ee haliyle tutunduğu tek şey bu arkadaş çevresi olmuş. şimdi hayatının her safhasına beni dahil etmekte zorlanıyor bu yüzden. bende fazla üstüne gitmeyip sabırlı olmaya çalışıyorum ama bazen de dayanamıyorum.

en iyisi bu konularda baskı yapmadan yavaş yavaş alıştırmaya çalışmak. ben de daha tam olarak bunu nasıl yapacam bilmiyorum ama fazla da takmamaya çalışıyorum. kendime meşguliyetler buluyorum, onun uygunsuz davranışlarına da tepkisiz kalıyorum. bu daha fazla etki ediyor. eskiden kızıp öfkelenirdim bu defa daha çok savunmaya çekildiğini ve uzaklaştığını gördüm...o yüzden en iyi yöntemi uygulamaya çalışıyorum ''kendi haline bırak!''

Benim tavsiyem trip yapma. Eski konularina baktim, buyuk ihtimalle aldatilmissin (O benim mektup arkadasimdi aciklamasi bana mantikli gelmedi). Sen evde boguldugun icin esini de boguyorsun. Madem bebegi esinin ailesine birakma gibi bir opsiyonun var, birak ve kendine zaman ayir. Zaman zaman esine de birak haftasonlari (hatta sen de yarim saat diye birak 2.5 saat gelme :)) Sinemaya git, al bir kitap guzel bir cafede otur oku, araban var gez dolas vs. Sen planlarina onu dahil etmedikce o daha fazla birlikte olmak isteyecektir. Eglenmek icin ona mecbur musun?

hepsi aynı bunların benimki de güya vakit ayırır bizde arkadaş problemi yok ek iş muhabbetimiz var arıcılık yapıyor bugün işe gitmeyecem aşkım der işe gitmez sonra saat 3 gibi kıpırdanmaya başlar noldu ben bir arıya bakıp geliyim 1 kovan bakacam sadece sonra bir gider akşam ezanından sonra gelir 1 kovan bu kadar mı sürdü derim yok şuna da baktım buna da baktım öyle deyince kafasına ne kadar tencere tava varsa geçiresim gelir:)))))

Başlığı okuyunca sanki eşiniz bi kurnazlık yapacakmışta siz son anda fark etmişsiniz gibi birşey var sandım..

Aman da aman bir durum yok yani orta da, yorum yapılacak bi konu yok bana göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…