kocama başka bir kız aşık üstelik oda evli lütfen bi akıl verin

senin yerinde olsam sürekli kocamın çalıştıgı çevrede gezer
kadını beklerdim
valla bana denk gelirse
saçını yolar eline tutuşturur diger elinede bir bardak su verir gönderirdim

kadının koçasıda bir tuhaf duysa bile inanmazmış insanın içine bir kurt düşer en azından karı koca sorunlular demek ki...
ALLAH yardımcınız olsun...

hadi kendinin de adamın da evli olmasını geçtim 15 günde nasıl aşık olmuş, bide kocama söylesende inanmaz istersen deneyelim demiş ya demek ki bu kız yollu yani, daha öncedende vukuatları oldu hayata karşı tatminsiz başkalarınıda huzursuz etmeyi seven bi tip, Allah yarattı demeyeceksin iyi bi döveceksin yerinde olsam ağzıyla burnunun yerini değiştirirdim heralde öyle böyle bi dövmek değil ama hayatı boyunca bi daha kafasını yerden kaldıramazdı erkek cinsiyle göz göze gelmemek için, kevaşeye bak sen

Eşiniz durumu gidip polise anlatsın o bayandan ve eşinden şikayetçi olsun.
Ne de olsa şahitleriniz varmış.
Durum neden eşinize kalsın ki?
İt kopuksa o kocası, o kişi bir daha geldiğinde kameraya alsınlar konuştuklarını, polise ve kadının eşine göstersinler..
Zaten mağazada da vardır kamera, daha önce yaşananları da göstersinler adama.

senin yerinde olsam sürekli kocamın çalıştıgı çevrede gezer
kadını beklerdim
valla bana denk gelirse
saçını yolar eline tutuşturur diger elinede bir bardak su verir gönderirdim

bende çalışıyorum çalışmasam bile yapamam basitlik olur yani kendimide eşimide düşüremem o duruma sonuçta eşim işyerinde sevilen sayılan iyi itibarı olan birisi çocuk gibi güvenmiyormuş gibi peşini takip edemem normal bi işte çalışsa bi yetkisi olmasa yapardım

adam gene gelirim dmeişyaa hani bidaha gelirse kız ısrarla gelirse zaten başka çare yok öyle yapacağız nelerle uğraşıyoruz hiç işimiz yok gibi durduk yere glip buluyor insanı bela valla.eşimde bende üni okuyoruz açıktan kpss ye hazırlanıyoruz yükselme hedeflerimiz var amaçlarımız var böyle şeylerle uğraşacak vaktimizde niyetimizde yok ama kendi geliyor işte

kadının koçasıda bir tuhaf duysa bile inanmazmış insanın içine bir kurt düşer en azından karı koca sorunlular demek ki...
ALLAH yardımcınız olsun...

evet ikiside garip kızın yaptığı malum zaten adamda bi paspas için adam dövecek birisi ...zaten daha kız çalışırken birşey yokken işyerinin önünde kıza tokat atmış kocası elemanlar görmüş .ben anlamadım yani nasıl yeni evliliktir bu ...bence kızın niyeti kendisine birini bulmak kocadan kurtulmak baktı yanlış insanı seçmiş yanlış evlilik yapmış kendine sahip çıkacak birisine yamayı atıp kurtulmak istiyor gibi

Bir avm de yetkili olacağım.Elemanlarım olacak.Bir kızı işe alacağım.15 gün on-beş-gün de kız bana deli divane gözü hiçbirşey görmeyecek kadar kara sevdaya tutulacak.Hem de çok pislik belalı bir kocası olmasına rağmen bu kadar fütursuzca hareket edecek.Ben bu olayı kendim çok koay çözebilecekken,her ne hikmetse gideceğim bir de evime yansıtcağım,karımı da huzursuz edeceğim.Kocası karısının 15 günlük işyerine gelecek karıma paspas yaptırıyorsunuz diye tehditler savurup hesap soracak.:44:

eşim benden birşey saklayamazki bende ondan herzman söyler ben senden gizli birşey yapamam der içim rahat etmiyor huzursuz oluyorum sana söylemeden rahat edemiyorum der .çok kızsam bile genede söyler herşeyini

ben de senin gibi düşünüyorum kocana çok da aşık olduğundan değil eşinin karakteri hoşuna gitti tipi falan iyiyse birde kendi kocasının durumuda malum eşine o yüzden kafayı taktı...

ben de senin gibi düşünüyorum kocana çok da aşık olduğundan değil eşinin karakteri hoşuna gitti tipi falan iyiyse birde kendi kocasının durumuda malum eşine o yüzden kafayı taktı...

eşim yakışıklıdır allah için.işyerindede herkes sever sayar bana herzaman derler çok efendi bi eşin var diye.kendi ailem arkadaşlarım herkes söyler bunu kalbi çok temizdir çok saygılı efendidir.ee bunlar birleşince bakmıştır bi kendi kocasına bide eşime

Arkadaş biz yolda dışarıda iş ortamında başka adamlara bakmayız aman laf olur yanlış anlaşılır eşim var annem var babam var kaynanam var kaynatam var da vaaarken şu afedersin küçük o.. nun yaptığına bak.. canım benim böyleleri başa beladır kötü bir olay tabii aklıma şey geldi belki karı-koca böyle bu işlerden hayatlarını geçindiriyorlardır Allah bilir orasını yani bu zamanda herşey geliyor insanın . aklına..

ben anlamadım neden kadınla muhattap olup onu dikkate alıyormuş gibi davranasınız. eşiniz tepki vermiş, siz hiç devreye girmeyin. zaten kadın yüzsüz sen ne dersen olay daha da büyüyecek, hiç müdehil olma

avm de güvenlık kamerası yok mu? yaanı bunu bellgeleyıp polıse falan gıtsenız daha garantı olur yoksa ıftıra der yırtarlar Allah muhafaza kendısı bana asıldı bıle dıyebılır ıs nereye gelırse gelsın belgenızın olması bı adım onde olmanız demektır bence artık cep telefonlarında bıle var kayıt cıhazı esın onu kullanabılır.

var evet dediğim gibi kzın eşi bu olayı duymasın gelip başımıza dert olmasın diye bişi dememişler evet paspas yüzünden deyip savmışlar başından ama baktın adam arıza illede kavga edecek kızda gelip durursa kullanırız adamada herşeyi anlatırız elemanlar şahit kız diğer kızlara sürekli eşimden bahsediyormuş seviyorum diyormuş kızın birisiyle haber yollamış zaten ilk olarak cvp alamayınca kendisi çıkmış karşısına hepsi şahit olurlar .haber yolladığı kızdan tel nosunu istemiş eşimin önce kızda vermemiş muhammet abi önce beni sonra seni mahveder demiş keşke verseymiş kız mutlaka arardı mesaj atardı elimizde daha fazla kanıt olurdu

evet çok haklsıın çok iş değiştirdim ben bu yüzden kendime laf dedirtmiycem diye benden küçüklere abi yada bey diyorum o kadar dikkat ediyorum ki o yüzden anlayamıyorum böylelerini hiç mi utanma yok edep yok bi gıdımdamı kalmadı

bence bu kızın psikolojik bir problemi var. hepimiz evlendik. 1. ayımızda değil (hala bile) eşimizden başka erkekleri görmez ki gözümüz. karşımızda dursa bile , çook yakışıklı olsa bile, sanki hemcinsimizmiş gibi gelir.
bu normal bi kız değil. 15 günde ne aşkı olacakmış. İnşallah kızdan sorunsuz kazasız belasız kurtulursunuz. bence sen hiç bulaşma. seni tanımasın hiç. çocuğun varsa görmesin kesinlikle. kocan da çok dikkat etsin. bu kız iftirada atar.
eşine de söyle mutlaka, kızla tek başına aynı ortamda kalmasın, "bu kızın sorunu var bak sana iftira atar, işin yoksa gelde uğraş sonra"
arada hiçbişey yokken gider kocasına farklı anlatır, adam gelir eşine musallat olur filan.. ay çok korktum ben bu kızdan.

walla vız gelir o kız deil asılmak soyunup girse kocamın koynuna gene elini sürmez .aşkından değil kaşıntısından diye düşünüyorum zaten.başka zaman olsa elimden çekeceği vardı dua etsin eşiminde benimde saygın işlerimiz var artık geleceğe dair hedeflerimiz var onları tehlikeye atmamak için duruyorum böyle.eşim halledecek bu meseleyi artık halledemezse polise başvurucaz yapacak birşey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…