- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
bu olaydan tek korkum var arkadaşlar eşimin başına bi bela açılması elin ne olduğu belirsiz bi kızı yüzünden kızın ayağını nasıl kesebiliriz ordan onu düşünüyorum .normalde böyle sakin değilimdir başka zaman olsa canına okurdum ama olay büyüsün istemiyorum değmeyecek şeyler için eşime bişi olursa mahvolurum
senin yerinde olsam sürekli kocamın çalıştıgı çevrede gezer
kadını beklerdim
valla bana denk gelirse
saçını yolar eline tutuşturur diger elinede bir bardak su verir gönderirdim
♥gözyaşı♥;32843314 .!.:Eşiniz durumu gidip polise anlatsın o bayandan ve eşinden şikayetçi olsun.
Ne de olsa şahitleriniz varmış.
Durum neden eşinize kalsın ki?
İt kopuksa o kocası, o kişi bir daha geldiğinde kameraya alsınlar konuştuklarını, polise ve kadının eşine göstersinler..
Zaten mağazada da vardır kamera, daha önce yaşananları da göstersinler adama.
kadının koçasıda bir tuhaf duysa bile inanmazmış insanın içine bir kurt düşer en azından karı koca sorunlular demek ki...
ALLAH yardımcınız olsun...
Bir avm de yetkili olacağım.Elemanlarım olacak.Bir kızı işe alacağım.15 gün on-beş-gün de kız bana deli divane gözü hiçbirşey görmeyecek kadar kara sevdaya tutulacak.Hem de çok pislik belalı bir kocası olmasına rağmen bu kadar fütursuzca hareket edecek.Ben bu olayı kendim çok koay çözebilecekken,her ne hikmetse gideceğim bir de evime yansıtcağım,karımı da huzursuz edeceğim.Kocası karısının 15 günlük işyerine gelecek karıma paspas yaptırıyorsunuz diye tehditler savurup hesap soracak.:44:
evet ikiside garip kızın yaptığı malum zaten adamda bi paspas için adam dövecek birisi ...zaten daha kız çalışırken birşey yokken işyerinin önünde kıza tokat atmış kocası elemanlar görmüş .ben anlamadım yani nasıl yeni evliliktir bu ...bence kızın niyeti kendisine birini bulmak kocadan kurtulmak baktı yanlış insanı seçmiş yanlış evlilik yapmış kendine sahip çıkacak birisine yamayı atıp kurtulmak istiyor gibi
ben de senin gibi düşünüyorum kocana çok da aşık olduğundan değil eşinin karakteri hoşuna gitti tipi falan iyiyse birde kendi kocasının durumuda malum eşine o yüzden kafayı taktı...
avm de güvenlık kamerası yok mu? yaanı bunu bellgeleyıp polıse falan gıtsenız daha garantı olur yoksa ıftıra der yırtarlar Allah muhafaza kendısı bana asıldı bıle dıyebılır ıs nereye gelırse gelsın belgenızın olması bı adım onde olmanız demektır bence artık cep telefonlarında bıle var kayıt cıhazı esın onu kullanabılır.
Arkadaş biz yolda dışarıda iş ortamında başka adamlara bakmayız aman laf olur yanlış anlaşılır eşim var annem var babam var kaynanam var kaynatam var da vaaarken şu afedersin küçük o.. nun yaptığına bak.. canım benim böyleleri başa beladır kötü bir olay tabii aklıma şey geldi belki karı-koca böyle bu işlerden hayatlarını geçindiriyorlardır Allah bilir orasını yani bu zamanda herşey geliyor insanın . aklına..
bence bu kızın psikolojik bir problemi var. hepimiz evlendik. 1. ayımızda değil (hala bile) eşimizden başka erkekleri görmez ki gözümüz. karşımızda dursa bile , çook yakışıklı olsa bile, sanki hemcinsimizmiş gibi gelir.
bu normal bi kız değil. 15 günde ne aşkı olacakmış. İnşallah kızdan sorunsuz kazasız belasız kurtulursunuz. bence sen hiç bulaşma. seni tanımasın hiç. çocuğun varsa görmesin kesinlikle. kocan da çok dikkat etsin. bu kız iftirada atar.
eşine de söyle mutlaka, kızla tek başına aynı ortamda kalmasın, "bu kızın sorunu var bak sana iftira atar, işin yoksa gelde uğraş sonra"
arada hiçbişey yokken gider kocasına farklı anlatır, adam gelir eşine musallat olur filan.. ay çok korktum ben bu kızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?