kocama başka bir kız aşık üstelik oda evli lütfen bi akıl verin

İnsan bişey yapmasa bile bir şekilde bela gelip buluyor

Eşinize güvenin.. Kızı kafanıza takmayın hiç. Bir kere gelir, iki kere gelir.. Bakar iş çıkmıyor defolup gider.!

Yahu adamın başına ne gelmiş gelip anlatmış suçlu olmuş böle kadınlar var maglesef benimkininde başına çok geldi 15 günden bahsediyosunuz bikaç ay önce hastanede hemşirenin bi üstüne atlamadıgı kalmış benimkine gelip hemen anlattı neler oldunu ama şaşırmıyorum bikaç sefer kendim şahit oldum asıldıklarına Allah ıslah etsin ne diyelim

Konu Sahibi Seni Hatırlıyorum Başından Beri Evlilik Sürecin Sıkıntılıydı Eşinin Masum Olduğunu Düşünmüyorum Ben

15 Günde Hangi Bayan Hele de Evliyse Körkütük Aşık Olucak Belki de Daha Önceside Vardı Kızı İşe Aldı Sonradan Yanına

Elemanın Biri Geliyo Eşinize Diyo X Kişi Sizden Hoşlanıyomuş Nasıl Diyebiliyor Bunu?

Nasıl AVM Orası Yav Laubalilik Olmaz Öle Yerlerde

Bu hikayede eksik bi seyler var. Tamam diyelimki kiz bu kisacik zaman diliminde, 15 gunde esinize korkutuk asik oldu, peki ne cesaret daha yeni girdigi bir is yerinde mesai arkadasiyla esinize haber gonderebiliyor? Yani hakkimda ne dusunurler, is yerinde adim cikar, isimden olurum hatta dahada onemlisi kocamin kulagina gider demeden ... ve bu ne israr. Esinizin gunahini almak istemem ama belkide aralarinda bi seyler gecmis olabilir, uyanik olun derim ben. Her soyledigine koru korune inanmayin

aşık olmak suç değil evli bekar fark etmez nezdim de.istiyerek aşık olmadı evli beye herhalde duygulara kurşun bile işlemiyor hele her gün gördüğü bi yerdeyse allah o kızın kalbine göre versin..

Yok canim, eside neticede orada calisan bir eleman, milletin gozu kalacak kadar bir maas alacagini hic sanmiyorum.

Bence de kanit elde edin, calisanlardan yardim isteyin. Siz hic muhattap bile olmayin o bayanla ve direk gidin esine ve ailesine durumu haber verin. Zaten korkusu da yok. Kendi telasesine dussun biraz.

Allah sasirtmasin.

Acaba kadın hasta mı:44:
Var çünkü böyle rahatsız insanlar..

Eğer değilse hiç bir normal kadının böyle bir şeye cesaret edebileceğini düşünmüyorum ben. Edebiliyorsa karşı taraftan mutlaka bir enerji almıştır diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bana kalirsa kadinin psikolojik sorunlari var.Siz hic ugrasmayin derim, esiniz gerekeni yapmis zaten.Kadinin esi de onun gibi sorunlu anlasilan .En iyisi uzak durmaniz ve olaylar gelisirse de savciliga sikayet de bulunmaniz derim.

aşık olmak suç değil evli bekar fark etmez nezdim de.istiyerek aşık olmadı evli beye herhalde duygulara kurşun bile işlemiyor hele her gün gördüğü bi yerdeyse allah o kızın kalbine göre versin..

Madalya takmak da ister misiniz hanfendi malum sahsa?

Asik olmak suc degil ama evliyken evli bir adama asik olmak, bunu soylemek, karsilik bulamayinca taciz etmek suc. Hatta ahlaksizlik. Hatta ahlaksizligin alasi. Evliyken boyle bir sey yapmamali bence insan. Hadi hatalar insanlar icindir, asik olmus diyelim. Zaten gozu disarida olmasa asik olmaz, kocasindan baskasiyla olmak istemezdi.

Neyse bu konu uzar gider. Fakat ben inanilmaz sinirlendim bu yoruma. Hakaretvari gelebilir ama bence bu kadar anlayisli, bu kadar normal karsilayan bir insan tipki konuda bahsi gecen kadinin yaptigina meyillidir. Evliyseniz esiniz yerinde olmak istemezdim.

nedense ilk aklıma gelen eşinin bu bayanı yeni tanımış olamayacağı oldu..evet malesef kadınlar artık çok hadsizler ancak bu kdrına cesaret edebilmeside ilginç. senın bunları nsl öğrendıgın hakkında bır fıkrım yok fakat bunları sana anlatan kişi eğer ki eşinse; sen bunları olaki duyarsan kndisine tepkı gostermemen için bi anlamda kendısını garantıye almak için senınle bu şekılde paylaşmış olabılır.

15 gün önce işe alınmış,15 günde ne yaşayabilir ki o kadar cok ar damarı çatlayan kadın/erkek var ki herşeyi yapabilir

malesef ben artık o kadar olay gördüm ki; sizin gibi iyimser düşünemiyorum.
Bir de ister istemez kendi kendime madem bu kadar arsız neden benim eşim diye sorarım.
Sizin kayıtsız kaldığınız bir insan sizinle ne derece muhattap olabilir ki siz düşünün.

evet canım çok haklısın evliliğim başından beri çok sıkıntılıydı çok zor günler geçirdim çok zor zamanlar yaşadım ama bunların sebebi eşim değildi eşimin ailesiydi.evlendikten sonra askere gitmesiydi 15 ay yanımda olamamasıydı
evet elemanın biri gelip diyebiliyor böyle birşey eşimin işyeri sanıldığı gibi öyle kurumsal bi yer değil öyle çok disiplinli bi yer değil tamam mağaza sorumlusu eşim ama karşısındaki elemanlar 16 dan başlayıp en fazla 21-22 yaşına gelmiş elemanlar çocuk gibiler bu yüzden eşimi hep abi gibi görüyorlar şef yada müdür gibi değil maalesef.keşke öyle bi yerde çalışsaydı yıllardır burda çalışıyor ama ne eşim nede ben istemiyoruz zaten burda çalışmasını ama çalışmak zorundayız bu hayatta mecburen

arkadaşlar neden yazdıklarımı tepki olarak görüyorsunuz ben sizleri bilgilendirmek için cevap yazıyorum siz diyorsunuzki .kocanızı koruyorsunuz tepki veriyorsunuz ben kocamı korumuyorum sizden tepki gelince ayrıntılı anlatıyorum bilin ayırt edin diye.evet kocamı çok seviyorum evet onun için herşeyimi veririm ama adam olduğu sürece eşime herzaman derimki" ben çocuk gibi senin peşinde koşmam uğraşmam gün gelirde bi hata yaparsan eğer kapı orda özgürsün bidaha bırak beni görmeyi adımı duyamazsın " derim.oda bana derki "ben sensiz yapamam senin benim için yaptıklarını kim yapar beni senin gibi kim sever.yıllardır kahrımı çeken sensin "der.ben eşim için konya selçuk edebiyat öğr. bıraktım.tüm ailemi karşıma aldım aynısını oda yaptı benim için.askere gitti yolunu bekledim annesiyle çok aşırı sıkıntı yaşamamıza rağmen ben kocamı annemlerde değil annesiyle evimde bekledim.biiz birbirimize aşık değiliz kocamla bizim aramızdaki bambaşka bi bağ.bu sizlere normal gelmeyebilir aranızda erkeklerden güvensiz hareketler görenler yada yaşayanlar eşime asla güvenilmez diyebilir.ama ben eşimi yaklaşık 10 yıldır tanıyorum ve güveninide sevgisinide defalarca kanıtladı bana hem öyle yüzüme gülmekle seviyorum demekle değil gerçekten en zor zamanlarda gösterdi sevgisini bağlılığını.biz öyle büyük sorunlar yaşamıştık ki birbirimiz için daha 17 yaşındayken dayım öldüresiye dövdü gözümün önünde bırakacaksın bu kızın peşini diye silahı dayadı kafasına orda eşimin dediği laf "bu kızı ya bana verecen yada beni burda öldürecen başka yolu yok dayı "17 yaşında bu kadar sahiplenen benim için herşeyi göze alan o lafı diyebilen ve beni almayı başarabilen birisi benim eşim. şimdi o sorunlara bakınca kız meselesi bana küçük geliyor o çok büyük meseleler bile eşimi benden vazgeçiremedi ki bir kız asla vazgeçiremez o kız değil asılsın bayılsın soyunup kocamın koynuna girse gene elini sürmez kocam.ben bunları bilin diye yazıyorum benimle karşıt düşünenlere tepki olarak değil eşimi korumak içinde değil anlattıklarımdan herşey ortada değilmi zaten nesini koruyayım eşimin.herkes bir değil her erkek bir değil ...nasılki her kadın bu kız kadar basit ucuz haysiyetsiz değilse her erkekte uçkur peşinde değil çok nadirde olsa gönülden bağlı olanlar yokmu benim eşim beni bu kadar sevemezmi bağlı olamazmı belkide onlardan biridir.hayal kuruyorsun demeyin bana.eşim bunun sınavını yıllardır yıllardır veriyor bana

kocasını bulun, eşinize sırnaşırken gösterin
tabi eşiniz yüz vermesin ki kavga çıkmasın.
ya da ne bilim msj felan atarsa, kocasına göstermekle tehdit edin.

eşinize bu şekilde yaklaşan bayanın muhtemelen psikolojisi bozuk, takıntı yapmış bence. allah yardımcınız olsun.

Allah oyle kadınların belasını versın hayaıyetsız sınır oldum bence kadın esının yanına geldıgı zaman sende o kadının eşını bul anlat herseyı gozlerıyle gorsun en aIndan suc esıne kalmaz allah sabır versın sana canım bu yasadıkların zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…