- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
senaryoyu beğendim güzel dizi olur bundan ...ben 1-2 değil 7 yıllık evliyim biz birbirimiz için nelere katlandık nelerle mücadele ettik uben 7 sene önce nasıl eminsem şimdide öyle eminim kocamdan allaha şükür ve eşimin göz kırpmasından anlarım yalanmı söylüyor doğrumu diye.eşimin gönlü olsa işten çıkartmaz bana anlatmaz keyfine bakardı.eşim gelmeyecekti ben çok kötüyüm gel dediğim için zar zor izin alıp geldi izin vermiyorlar normalde
o adam olsun ben genede döveceğim lafını yanındaki arkadaşına söylemiş kızlar bizde temizlik yapıyoruz dedikten sonra adamın arkadaşı adama bak herkes yapıyormuş bi ona yaptırmıyormuş adam işini yapmış suçu yokmuş yürü gidelim demiş adamda olsun ben gıcık oldum genede döveceğim demiş.o adamı tanıyanlar anlatıyor pislik bir insan gözünün üstünde kaşın var diye insanla dalaşır diyorlar bu nedenle benim aklımda öyle şeyler oluşmuyor ama siz bilmediğiniz için oluşabilir tabiki bende sıkmamak için bu kadar detaya inmemiştim
Bence bu konu face hiç doğruluğuna inanmadım açıkçası. Nedir bu yani kız 15 gün olmuş gireli çok uzun zaman olsa anlıcam beraber zaman geçirdiler hoşlandı filanda yani kız 1 aylık evli kim yapar bunu korkar yani. Hem işte çıkarılmış parfümler sürüp yine geliyormuş bir de bilhassa eşinizi çağırıyormuş insan düşünmez mi oradaki elemanlar ne düşünecek kocama deseler hepsi diye had eşinize inanmaz kocası diyelim orada bir sürü eleman var kadının kocası geldiğinde neden neden bizde paspas yapıyoruz ne var bunda demek yerine hayır beyefendi öyle bir şey yok sizin eşinizin davranışlarını, çalışma şeklini beğenmedik o yüzden çıkardık demiyorlar. Neden kadının yaptıklarını anlatmıyorlar da doğruymuş gibi biz de paspas yaptık diyorlar hadi eşinizle de karşılaştılar ne güzel işte eşiniz derdi ki burada herkes şahit karınız bana asıldı bende evliyim o da evli ben de çıkardım işten eğer bir olayım olsa işten çıkarmazdım tam tersine burada tutardım hala daha da peşimde gidin eşinize hesap sorun derdim yani. Bir de işyeri kamera kayıtlarını siz izleyemezsiniz o işyerine özel birşeydir oradan dışarı çıkarılamaz müdür ve sorumlu kişiler dışında kimse izleyemez kocanı eve mi getirecek kasedi saçma. Ben olsam daha da gelirse orada bağırır çağırır bir güzel herkese rezil ederdim git şimdi söyle kocana derdim.
bu arada yanlış anlamayın illa ki aldatma var demiyorum bu sizden saklamaya çalıştığı herhangi bir şey olabilir. mesela ğarayla ilgili bir mevzu..herkes pislik herkes sapık bi koca sütten çıkma ak kaşıkkusura bakmayın ama bana bu kocanızın anlattığı doğru gelmedi.. ben bunun altında bir şey var diyorum %100
böyle konularda tahminlerim çoğu zaman doğru çıkar
ama tabi siz koruma fazında olduğunuz için eşinizle ilgili şüphelere kulaklarınızı tıkayacaksınızdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?