kocama başka bir kız aşık üstelik oda evli lütfen bi akıl verin

Bence durum sandiginiz kadar basit degil.
Kiz ve kocasi sizin kocaniza bir kumpas pesinde. Yni bir plan hazirlamislardi. Kiz kocanizi ayartacakti. Sonra belki de size ve kocasina soyleme bahanesiyle elindeki goruntu( muhtemelen bir kaniti olacakti) lerle santaj yapip para koparacakti. Kocasiyla beraber para yiyeceklerdi.

bence birdaha gelirse eşin seni arasın sendegüzel bir döv parala onun bunun seviyesine inmeyelim derken karşıdaki arsızlara meydan vermeyelim bence herkesin anladığı dilden konuşmak lazım

yada eşinii bulun söyleyin ister inansın ister inanmasın

parçalarım ben onu ya ahlaksız pislik

eşinin numarasını bulun bır şekılde...geldıgınde tel acın..gelsın alsın..cılvelısını..ya da kameraya cekın sonra kıme gondereceksenız gonderın..

Kadının ruh sağlığı bozuk bence ya da aklıma gelen ilk ihtimal

Alışmış kudurmuştan beterdir demişler daha öncede laflar çıkmış eşi inanmamış

Demek ki meslek haline gelmiş :)

Ne var adam gibi ahlaklı eş olsan

Ama yok o tat vermiyor millete

Bazilari cok Film seyrediyo galiba, bir sürü senaryo yazmislar.
Ben esinin bi alakasi oldugunu düsünmüyorum, ne hasta insanlar var buda onlardan biri

Sen o kadini evire cevire bi güzel benzet bacim, olmadi annesine babasina anlat, kocasina degil.
Kocasi manyak bi tip galiba ama ailesi mutlaka tepki gösterir

Bir benzerini ben yaşadım. Konu bile açmıştım buraya. Kocalarınızı sevgililerinizi bulunmaz hint kumaşı sanmayın demişti bir arkadaş. Evli 2çocuklu kadın musallat oldu erkek arkadaşıma. Ne mesajlar ne aşk itirafları herşeyi bırakıp sana gelcem sen yeter ki evet de demeler. Neyse ki defedebildik başımızdan.. Evli değilim ancak çok dua ediyorum rabbim evli arkadaşlarımın yuvasını böyle belaladan korusun diye..

bence de polis çağırsın eşiniz, geldiği zaman çaktırmadan. bi güzel götürsünler karakola da aklı başına gelsin, terbiyesiz.

taciz işte düpedüz..

Çoooook iddialı bir cümle. Dilerim büyük konuşmanın acı tecrübesini edinmezsiniz...
An geliyor, aynı kandan aynı candan kardeşinin yapabileceklerini kestiremiyorsun. İnsanoğlu bu. Beşer, şaşar...
Lütfen bu kadar emin olmayın

herkes pislik herkes sapık bi koca sütten çıkma ak kaşık kusura bakmayın ama bana bu kocanızın anlattığı doğru gelmedi.. ben bunun altında bir şey var diyorum %100

böyle konularda tahminlerim çoğu zaman doğru çıkar

ama tabi siz koruma fazında olduğunuz için eşinizle ilgili şüphelere kulaklarınızı tıkayacaksınızdır..

tammm da bu yüzden bu işte bir iş var diyorum ben

bu arada yanlış anlamayın illa ki aldatma var demiyorum bu sizden saklamaya çalıştığı herhangi bir şey olabilir. mesela ğarayla ilgili bir mevzu..

kimseye körü körüne inanmayın derim ben

sürekli şüphecilik kadar aşırı güven de zararlı diyorum ben..

ben daha önce avmlerde birçok kurumda çalıştım. hepsi olmasa bile sonuçta dip dibe magazalar olur hepsini az çok tanırsın çalışanlar bilir yani. ve böyle bişeye kimse cesaret edemez. hem çalışan bi kıza söylemiş hoşlanıyorum diye kız da gidip eşinize söylemiş. eşiniz üstelik magaza sorumlusu konumunda sanırım bi üst seviyede onlardan yani kızı işten çıkardığına göre. ben öyle anladım. nasıl böyle bişeye cesaret edebilirler ki. bi çalışan gidipte müdürüne nasıl bu kız sizden hoşlanıyor diyebilir ki. avm'lerde hep kurumsal şirket olur ve bi çerçeve vardır bu türlü lakayıt durumlar nasıl oluyomuş ben anlam veremedim kusura bakmayın pek inanmadım konunuza veya farklı türlü bi durum oldugunu düşünüyorum tam olarak böyle olmasa bile. benim naçizane fikrim yoruma açık tabi. saygılar.

Son düzenleme:
ve açtıgınız konulara baktımda eşinizin aşkında gözleriniz kör olmuş gibi. bence saglıklı düşünemiyosunuz ve olaya çaplı bakamıyosunuz. sadece hayal kırıklıgı yaşamıcagınız noktadan bakmak istiyorsunuz. inanmak istediğiniz şeye inanıyorsunuz. bu kadar güvenin sonunun kötü oldugu çok hikaye okuduk bunun sonuda öyle bitmese bari. ve buraya akıl almak için konu açmışsınız ama her türlü yoruma da açık olmanız geliyor. sizinle zıt düşünen arkadaşlar verdiğiniz tepkilerde ortaya koyuyor herşeyi. biz ne desek boş. umarım hayal kırıklıgı yaşamazsınız.

eşin yüz vermemiş şanslısın, bu durumda eşine güveneceksin ve gayet iyi davranacaksın hep filmlerde olur sanırız oysaki var piyasada bunlardan ne yazık ki

canım bu konuda haklı olabılırsın ama... eşine yüzde yüz güvenme derim... cok yakısıklı ve beyefendı demişşin... öyledır belkıde ama gözünde cokta büyütme... sonra üzülürsün...

vallaha sende peygambr sabrı varms ben olsaydm esım der demez o kızın evını basar saç baş gırısırdım sakın bu duruma sessız kalma sakınn... yüzsüz kız ya sinr oldm

dünyanın sonu geldi galiba ne ayıp ya yüzsüz kadın.eskiden erkekler baştan çıkarırmış artık kadınlar yapıyor bunu sen içini ferah tut,eşin iyi demiş zaten inş.kurtulursunuz ama bence şikayet edin durmayın

Son düzenleme:
Yuh yaaaaaaaa
Psikolojik sorunları var o insanın.
Bence kocasını çağırın yanınıza da iş yerinden bir kaç şahit alın, oturup herşeyi anlatın kocası baksın çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…