ya ikisiden de uzak olucaksın ailelerin ya da ikisine de yakın yoksa işte sıkıntı çıkıyor bende aynı durumdayım kıskanıyorum eşimle ailesinin saadetini..
Gerçekten hava çok kötü ama bu havada küçük bebekle yola
çıkmanız ne kadar doğru olur bilemedim..
Sizi anlıyorum eşinizi bencillik ettiğini düşünüyorsunuz bende
olsam gıcık olurdum ama belki o da çocuğu düşündüğü için böyle demiştir.
Gerçekten de bebek söz konusu iken yetişkin insanların gelmesi daha doğru
olur gibime geldi..:26:
haklısın da gerçekten çok bunaldım gebelikti,doğumdu derken hep evdeyim.çok şükür güzel bi sebepten dolayı evdeyim ama insan ailesinin,kardeşlerinin yanında ,memleketinde olmayı çok istiyor bazen.
otobüse bin git. sen gelmiyosan biz gideriz ne var otobüse binenler insan değil mi de. kararlılığını görünce belki gelir sizinle. gelmese de otobüsün nesi var ya da trenin. bebekle bi yere gidilmez diye bişey yok, yola çıktın mı her yere gidilir.
benim de bebeğim küçük, kayınvalidemlerin evi sobalı diye oraya gitmeyiz diyo eşim. oraya gitmeyince benim memlekete de gitmezmişiz. sen gelmezsen gelme ben otobüsle giderim dedim, giderim de. arabayla da giderim de bebekle yalnız olmaz. kardeşlerim üni okuyo şubat tatilini bekliyorum bu yüzden.
Havalar güzelleştiğinde gider tatilinizi uzun uzun memleketinizde geçirirsiniz
bunun için şimdiden eşinle anlaş o anlaşma seni rahatlatır :)
Hem bebeğiniz biraz büyümüş olur.. Şimdi de ara anneni hazır tatildeyim gel
de torununa doy de bakarsın gelir güzel olur..
seni çok iyi anlıyorum bebeğinle olan ilk heyecanlarını ailenle paylaşmak istiyorsun.. onlarda görseydi durumu hep yaşanıyor.. eşimin ailesi daha çoşkusuz geliyo bana annemler olsa bizimle ilgili güzel şeylere daha çok sevinirlerdi..
Ailem çok uzakta demişsiniz ve eşinizde soğuk demiş.
Bu ikisi birleşince doğu bölgeleri geldi aklıma ve oradaki kış şartları.Eğer böyle ise eşiniz bebekle zor olacağını düşünmekte ve ailenizi size davet etmekte haklı gibi geldi.
Yok değilse ; o vakit gerçekten bunaldığınızı , ailenizi görmekten çok , bir hava değişikliğine ihtiyacınız olduğunu söyleyin.
Arabanız yoksa yada kilması yoksa
Annenizin evi sobalıysa
Yolculuğunuz 6 7 saatten fazla sürecekse haklı
kocanın suanki sebebi bence çok geçerli..
yok doğu değil öyle aman aman kara kışta olmaz bizim oralarda iç egeliyim ben zaten hemen yarın gidelim demiyorum ki.illa karsız bi kaç gün olur o arada gidelim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?