kocama gıcık oldum

kalmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
299
17
118
merhaba kızlar.dün akşam kocaya ben ailemi özledim işe başlamadan memleketime gidelim dedim.ocak sonunda işe başlayacağım bebeğim küçük yokksa kendim giderdim.sen ne zaman istersen ben sizi götürürüm diyen koca gitti yerine hava soğuk,daha yeni geldik,onlar gelsin diyen bi koca geldi.onun ailesi burada tabi ne zaman isterse görüyor.ben çok özlüyorum ailemi ve gitmek görmek istiyorum.tamam memleketim uzak ama bende özledim ailemii ne yapayım?direksem gider ama tatsızlık çıksın istemiyorum.sadece paylaşmak istedim.

Gerçekten hava çok kötü ama bu havada küçük bebekle yola
çıkmanız ne kadar doğru olur bilemedim..
Sizi anlıyorum eşinizi bencillik ettiğini düşünüyorsunuz bende
olsam gıcık olurdum ama belki o da çocuğu düşündüğü için böyle demiştir.
Gerçekten de bebek söz konusu iken yetişkin insanların gelmesi daha doğru
olur gibime geldi..
:26:

ya ikisiden de uzak olucaksın ailelerin ya da ikisine de yakın yoksa işte sıkıntı çıkıyor bende aynı durumdayım kıskanıyorum eşimle ailesinin saadetini..

haklısın da gerçekten çok bunaldım gebelikti,doğumdu derken hep evdeyim.çok şükür güzel bi sebepten dolayı evdeyim ama insan ailesinin,kardeşlerinin yanında ,memleketinde olmayı çok istiyor bazen.

Havalar güzelleştiğinde gider tatilinizi uzun uzun memleketinizde geçirirsiniz
bunun için şimdiden eşinle anlaş o anlaşma seni rahatlatır :)
Hem bebeğiniz biraz büyümüş olur.. Şimdi de ara anneni hazır tatildeyim gel
de torununa doy de bakarsın gelir güzel olur..

otobüse bin git. sen gelmiyosan biz gideriz ne var otobüse binenler insan değil mi de. kararlılığını görünce belki gelir sizinle. gelmese de otobüsün nesi var ya da trenin. bebekle bi yere gidilmez diye bişey yok, yola çıktın mı her yere gidilir.
benim de bebeğim küçük, kayınvalidemlerin evi sobalı diye oraya gitmeyiz diyo eşim. oraya gitmeyince benim memlekete de gitmezmişiz. sen gelmezsen gelme ben otobüsle giderim dedim, giderim de. arabayla da giderim de bebekle yalnız olmaz. kardeşlerim üni okuyo şubat tatilini bekliyorum bu yüzden.

Son düzenleme:
haklısın da gerçekten çok bunaldım gebelikti,doğumdu derken hep evdeyim.çok şükür güzel bi sebepten dolayı evdeyim ama insan ailesinin,kardeşlerinin yanında ,memleketinde olmayı çok istiyor bazen.

seni çok iyi anlıyorum bebeğinle olan ilk heyecanlarını ailenle paylaşmak istiyorsun.. onlarda görseydi durumu hep yaşanıyor.. eşimin ailesi daha çoşkusuz geliyo bana annemler olsa bizimle ilgili güzel şeylere daha çok sevinirlerdi..

Ailem çok uzakta demişsiniz ve eşinizde soğuk demiş.

Bu ikisi birleşince doğu bölgeleri geldi aklıma ve oradaki kış şartları.Eğer böyle ise eşiniz bebekle zor olacağını düşünmekte ve ailenizi size davet etmekte haklı gibi geldi.

Yok değilse ; o vakit gerçekten bunaldığınızı , ailenizi görmekten çok , bir hava değişikliğine ihtiyacınız olduğunu söyleyin.

ona da tırtırlanıyo.otobüsle olurmuymuşmuş.ne yardan ne serden yani.yoksa ben giderim otobüsle ne olacak ki?dur bakayım bi ayar çekerim ben.

ne bileyim aslında annem babam gelirler ama ben işte kardeşlerimi felan da görmek istiyorum ya ne bileyim bakacaz bakalım.

Canım eşin bir nevi haklı
Normalde yılbaşı tatillerinde bende mutlaka aile ziyaretine giderdim
Ama bebiş için 2 senedir gitmiyorum.
Senide anlıyorum hamilelik, doğum ve sonraki ilk sene özellikle insan biraz boğuluyor, aileni görüp hem hasret gidermek hemde rahatlamak istiyorsun.
Eğer çok uzakta değilse güzel bir dille tekrar eşinle konuş, olmazsa ailen gelsin 2 haftalığına.
Çok diretirsen tatsızlık çıkar oda hoş olmuyor sonra.

Arabanız yoksa yada kilması yoksa
Annenizin evi sobalıysa
Yolculuğunuz 6 7 saatten fazla sürecekse haklı

aynen öyle ne bileyim sevmeleri bile farklı.

yok doğu değil öyle aman aman kara kışta olmaz bizim oralarda iç egeliyim ben zaten hemen yarın gidelim demiyorum ki.illa karsız bi kaç gün olur o arada gidelim dedim.

arkadaşların dediği gibi eşin haklı hava soğuk demekte ama seninle benzer durumda olduğum için gayet iyi anlıyorum seni. eşinin seni anlayıp nasıl gidebiliriz diye kafa yorması lazım. eşimim memleketine de görümcemlere de ben gidelim diyorum adam gitmiyo. annemlere gideceğim zaman dinlemem onu. ailenin gelmesi başka baba ocağına gitmek başka.
bebekle kendini nasıl alıştıtırsan öyle gidiyo. evden çıkmazsan tıkılıp kalıyosun.

yok doğu değil öyle aman aman kara kışta olmaz bizim oralarda iç egeliyim ben zaten hemen yarın gidelim demiyorum ki.illa karsız bi kaç gün olur o arada gidelim dedim.

bende egenim iç kısımlarındanım hemşeri çıktık bak :) gene senin 8 saatmiş benim 15 saat mesafe var.. peki eşinin memleketinde kalıcımısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…