Eşin şuan için haklı gibi.
Sana birşey anlatayım. Komşumuzun gelini kış aylarında 2 il mesafedeki ailesini görmek istemişti ve kayınpederi mevsimden ötürü karşı çıktı (biraz sert mizaçlıdır ama iyi kalpli bir adamdır). Tabi gelini kayınpedere kızdı, küstü. Annemi özledim anlamıyor hiç diye ağladı. Eşi ve kaynanası da madem özledin sen git bişey demez diye gönderdiler. Çocuk yolda üşütmüş, gittiğinde hasta olmuş vakti hastanelerde geçmiş. Geri dönme zamanında da çocuk tam iyileşmeden yola çıkmış (çocuk hasta diye haber vermemiş söyleyememiş kimseye). Dönüşte çocuk acillik oldu haftalarca hastanede kaldı hergün küçücük kollarına serum takıldı. Bu arada kendisi de hamileydi 1 aylık falan dr. düşük tehlikesi var yatacaksın demiş. İnadından ötürü dönüşte çocuğu da düştü sonrasındaki hamileliklerinde çocuklar tutunamadı kaç tane daha düşüğü oldu malesef. Bu tür şeyler istiyorum yapacağım demekle bitmez. Ben kocaman kadın 1 saat mesafedeki anneme gidemiyorum havalardan ötürü. En azından havanın ılık olduğu bir anda gitmek daha iyi diye düşünüyorum.