kocama gıcık oldum

yok gider aslında ama böyle mırın kırın ediyor sinir oluyorum.ne zaman gidelim desem bi tuhaf hallere girer.ailemi,kardeşlerimi çok sever ailemde onu çok severler ama böyle garip hallerine deli oluyorum.

aynen öyle .dese bana tamam canım birkaç gün havalar düzelirse şartları zorlar gideriz problem yok.hava soğuk,ne işimz var felan deyince dellendim ben de.kesinlikle baba oağı çok başka.

bende egenim iç kısımlarındanım hemşeri çıktık bak :) gene senin 8 saatmiş benim 15 saat mesafe var.. peki eşinin memleketinde kalıcımısınız?

kocayı kandırabilirsem kalıcı değiliz.aslında eşimin memleketinde yaşıyoruz ikimiz de memuruz.ben pek alışamadım buraya gitmek gibi bi düşüncemiz var.ama zamanı belli değil.

kocayı kandırabilirsem kalıcı değiliz.aslında eşimin memleketinde yaşıyoruz ikimiz de memuruz.ben pek alışamadım buraya gitmek gibi bi düşüncemiz var.ama zamanı belli değil.

yani arabayla 8,9 saat sürüyor.otobüsle daha uzak

Sizi çok çok iyi anladım ;' Burnunda tütme' duygusu değil mi? Öteyandan eşinize de çok haksız görmedim.Üstelik onlar gelsinler demesi de güzel.Ama tabii ki sizin isteğiniz biraz daha farklı ve daha haklı.

hem nasıl tütme?sağolsun o konuda hakkını inkar etmem.konuştuklarında ne zaman geliyorsunuz ,gitmek istediklerinde niye gidiyorsunur kalın der bunları laf olsun diye de söylemez ama yani gitmek başka ya.kuzenlerim
teyzelerim,yakınlarım özledim işte gidesim var..

Eşiniz haklı bence bu soğukta küçücük bebekle yola çıkmak hiç mantıklı değil

Bunu içten söylemesi de sizin şansınız.Bravo ona

bizde aynı durumdayız biz eşimle evlenmeden önce nerede yaşayacağımızı kararlaştırmıştık fakat memur olunca kafana göre yer değiştirme şansımız yok bakalım bekliyoruz.. objektif olamıyorum bizim tarafların havası, insanı her şey başka hep karşılaştırıyorum ve özlüyorum..

Allahım benim gibisin aynı ya.hep bir yanım orada.çocuğu olunca insan daha çok arıyo sanki.

Allahım benim gibisin aynı ya.hep bir yanım orada.çocuğu olunca insan daha çok arıyo sanki.

bende onu düşünüyorum şimdi böyleyim çocuğum olsa naparım diye.. hamileyken ve çocuk doğunca hep bi desteğe ihtiyacın var yorulunca bebeğini gözün arkada kalmadan emanet edebileceğin.. off çok yoruldum diye dert yanabileceğin ailemi daha çok arayacağıma eminim.. bu arada kaç yıllık evlisin?

Uçakla gitme şansın yok mu ? Havaalanından alır ailen seni, o kadar da zor değil. Belli ki çok özlemişsin, üç günlük dünya erteleme , gidebilirsin bence ...

herşeyden önce morale ihtiyacın oluyo.doğumdan sonra annem 2 ay kaldı yanımızda.o gittikten sonra kendimi sokağa atılmış kedi yavrusu gibi hissettim.günlerce ağladım arkasından.kimseye belli edemedim üzülmesinler diye.çok zor gerçekten.2,5yıllık evliyim.6 aylık bebeğim var.eşimin ailesi çok iyiler sağolsunlar ama aile başka.Allah başımızdan eksik etmesin.iyi taraflarını düşünüyorum ben doğum yaptığım gün doğum yapacak bir bayanla tanıştım.tesadüf o da bizim oralardanmış.yanında kimsesi yoktu ailesinden.kardeşleri çalışıyormuş izin alamamışlar,annesi babası yaşlıymışlar çok gelememişler.bi kayınvalidesi bi eşi vardı çook üzüldüm durumuna.çok şükür dedim.Allah yardımcısı olsun.anneme anlattim yazık aradı odaları bulamadı kızcağızı o da çok üzüldü durumuna.

Uçakla gitme şansın yok mu ? Havaalanından alır ailen seni, o kadar da zor değil. Belli ki çok özlemişsin, üç günlük dünya erteleme , gidebilirsin bence ...

ailemin olduğu kente direk uçuş yok .uçak daha zor yani benim için.bi çaresine bakacaz artık.teşekkür ederim.

ben annemleri buraya kadar yorunca da üzülüyorum belli yaşa gelmiş insanlar otobüs yolculuğu çok uzun sürüyor geldikleri zaman iki gün kendine gelemiyolar.. direk uçak da yok aktarmaydı uçaktan in otobüse bin derken o da sıkıntı.. direk uçak olsa keşke..

havalar her yerde soğuk gideceğiniz mesafede uzakmış üstelik küçük bebeğinizde var o yolculuk sizin için çok yorucu geçebilir hem ya bebeğiniz hasta olursa... bence eşiniz haklı.

aynen canım benimkiler de öyle 2 gün doğrulamıyolar.kıyamıyorum da onlara onlar da bana.gurbet zor ya..

havalar her yerde soğuk gideceğiniz mesafede uzakmış üstelik küçük bebeğinizde var o yolculuk sizin için çok yorucu geçebilir hem ya bebeğiniz hasta olursa... bence eşiniz haklı.

doğru söylüyorsunuz da gönül istiyo işte hem de çok.

Gerçekten dışarısı ayaz ama.
Ben iki saatliğne çarşıya gidemedim oğluşum üşümesin diye korkumdan.
Eşin haklı bence.
Havalar ısınınca boşluğun olursa gidersin.
Şimdi de onların gelmesi daha mantıklı.

çoğu yorumu okudumda eşinin tepkişini vermişşiniz arab aşı varmış kızın annemin evide doğalgazlı diyor bence mahşuru yok arabaya inerken binerken o kadar şoguk görecekler bence gitmeli işe başlayınca gidemez gerçi o bize gitmeliyim mmi diye şormamış bu erkeklerin kafa naşıl çalışıyor çok merak ediyorum bişey alacak olurşun alma gidecekşin gitme niye üzerler hep anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…