işte onu yapmaya çalışyorum ama tepki vermeden nasıl olacaksaBu kadarlık bir bilgiyle sonuca varılmaz.
Takibe devam.
Adama sorup da boğma,çaktırmadan izle.
çekineceği bşy yoksa neden beni takip etsin ve ben dönüp baktıktan sonra kapatmak istedi telefonu ve en önemlisi eşim asla iş hayatında kimseye sen diye hitap etmez hele bu kendisinden büyükse bilmiyorum bunlar beni çok şüpheye düşürdüŞüphelendiğini farkederse evde telefonla bile konuşmaz hiç anlayamazsın gerçeği. Ama bence yersiz gibi geldi,öyle olsa niye yanında konuşsun ki ?
evet olabilir ama ona hissettirmeden almalıyım bu da mümkün değil herşeyi çok iyi biliyor herşeyden haberi oluyor izinsiz bşye bakınca hemen yönlendirme yapmış anında haberi oluyor döküm almam sıkıntıTelefon faturasının dökümünü al,kiminle ne sıklıkta görüşmüş konuşmuş
aynen öle en iyi yaşayan tanır offf hiç aklıma gelmezdi eğer tam emin olursam onu bırakırım gerçekten yaparım çünkü ben annemin yaşadığını yaşamayacağımEşini en iyi sen tanırsın bunlar kimine göre normal kimine göre değil normalde bu şekilde değilse çaktırmadan izlemeye devam eğer bi şey varsa elbet açiğa çikacaktir..
belki defalarca konuşmuştur çünkü ben onun asla konuşmalarına dikkat etmezdim oda bunu iyi biliyor eminim bşy var ileri bşy olmadığı için yanımda konuşmada çekinmemiştir.Ben sanmıyorum o niyetli bir adam eşinin yanında telefonla konuşsun.
çok kötü oldum bugün eve gitmek istemiyorum. güvenimin olmamasının sebebi bana hayır ben yapmam neden öle düşündün sni düşündüren ne diye sormadığı için sadece sen ne demek istiyorsun demekten başka bşy yapmadı. sanırım eşimin eğilimi var ne yazıkki düşününce bu kanıya vardım. yazık ne emeklerle tüm dünyayı karşımıza alıp evlenmiştikGüveniyor olsaydın konuş, açıklamalarını dinle derdim. Ama zaten güvenmiyorum diyorsun. O yüzden üstüne gitme. Gittikçe saklar. Gardını alır. Gizli gizli takip et. Allah yardımcın olsun. İnşallah boşa çıkar şüphelerin.
İşte onu bilsem yapmayı hiç ilgilimi çekmediği için onu nasıl yapacağımı bilmiyorum en iyisi araştırıp kurmak tlfnunaTelefonuna casus yazılım yükle kimle ne konuştuğunu ne yazıştığını öğrenirsin, hem de lokasyon bulma programları da var onlardan da kurabilirsin.
Bilmiyorum bilmiyorum sanırım orda yalan söyledi kesin eminim bundanYaşını nereden biliyormuş acaba, ben onu merak ettim.
Ona göre olunmuyor erkeklere göre aldatılırsa biri olması gerekiyorsa bu genç olmaliÖncelikle o 45 dediyse kesin 35tir. Ayrıca 45 yaşında olunca kadın olunmuyo mu ? 45 likler yorumlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?