kocama güvenmiyorum

gulben06

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
173
44
13
merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim bu süre içinde hiç eşimden şüphelenmedim beni aldatıyor mu diye .bu konuda çok rahattım hiç dert etmezdim kendime peşine düşmezdim olacağı varsa muhakkak ki ben görürüm diye.

yaklaşık olarak 1 aydır sebebini tam olarak bilmiyorum bir anda bir güvensizlik başladı şimdi düşününce küçük küçük şeyler beni daha çok şüpheye itiyor. kendisine bu durumu söyledim sadece yaptığı bana ters davranarak ne demek istyrsn demek oluyor.

dün akşam telefonla birini aradı iş için bir bayan baktım çok samimi konuşuyor samimi derken işte senli benli normalde asla iş hayatında biriyle senli konuşmaz baktım konuşurken bi yandanda beni takip ediyor gözleriyle onu öle takip ettiğini görünce şaşırdım kim dedim. neyse kapatalım iyi akşamlar dedi. telefondan sonra tekrar kim dedim 45 yaşındaki kadından mı kıskanıyorsun dedi. 45 deyince üzerinde durmadım kapattım konuyu sabah işe geldim kafama takıldı bu adam kendisinden buyuk birine neden sen diye hitap etsin. ve biraz düşününce bundan iki hafta önce o konuştuğu kişinin iş yerine gittiğini biliyordum iş gereği gidecekti ve o gün eve gelip kıyafetlerini değiştirip takım elbise giyinip koku sürülüp çıkmış eve gelince anladım.
eşime soruyorum sadece yaptığı bana kızmak ne demek istiyorsun demek.o bana oturup bir açıklama yapmadığı için ben konuyu kapatamıyorum ve içim içimi yiyor.
kızlar acaba ben mi yanlış anlıyorum. ben mi abartıyorum. lütfen yardımcı olun yol gösterin

Şüphelendiğini farkederse evde telefonla bile konuşmaz hiç anlayamazsın gerçeği. Ama bence yersiz gibi geldi,öyle olsa niye yanında konuşsun ki ?
çekineceği bşy yoksa neden beni takip etsin ve ben dönüp baktıktan sonra kapatmak istedi telefonu ve en önemlisi eşim asla iş hayatında kimseye sen diye hitap etmez hele bu kendisinden büyükse bilmiyorum bunlar beni çok şüpheye düşürdü

Eşini en iyi sen tanırsın bunlar kimine göre normal kimine göre değil normalde bu şekilde değilse çaktırmadan izlemeye devam eğer bi şey varsa elbet açiğa çikacaktir..

Telefon faturasının dökümünü al,kiminle ne sıklıkta görüşmüş konuşmuş
evet olabilir ama ona hissettirmeden almalıyım bu da mümkün değil herşeyi çok iyi biliyor herşeyden haberi oluyor izinsiz bşye bakınca hemen yönlendirme yapmış anında haberi oluyor döküm almam sıkıntı

Eşini en iyi sen tanırsın bunlar kimine göre normal kimine göre değil normalde bu şekilde değilse çaktırmadan izlemeye devam eğer bi şey varsa elbet açiğa çikacaktir..
aynen öle en iyi yaşayan tanır offf hiç aklıma gelmezdi eğer tam emin olursam onu bırakırım gerçekten yaparım çünkü ben annemin yaşadığını yaşamayacağım

Güveniyor olsaydın konuş, açıklamalarını dinle derdim. Ama zaten güvenmiyorum diyorsun. O yüzden üstüne gitme. Gittikçe saklar. Gardını alır. Gizli gizli takip et. Allah yardımcın olsun. İnşallah boşa çıkar şüphelerin.

Ben sanmıyorum o niyetli bir adam eşinin yanında telefonla konuşsun.
belki defalarca konuşmuştur çünkü ben onun asla konuşmalarına dikkat etmezdim oda bunu iyi biliyor eminim bşy var ileri bşy olmadığı için yanımda konuşmada çekinmemiştir.

çok kötü oldum bugün eve gitmek istemiyorum. güvenimin olmamasının sebebi bana hayır ben yapmam neden öle düşündün sni düşündüren ne diye sormadığı için sadece sen ne demek istiyorsun demekten başka bşy yapmadı. sanırım eşimin eğilimi var ne yazıkki düşününce bu kanıya vardım. yazık ne emeklerle tüm dünyayı karşımıza alıp evlenmiştik

Telefonuna casus yazılım yükle kimle ne konuştuğunu ne yazıştığını öğrenirsin, hem de lokasyon bulma programları da var onlardan da kurabilirsin.

Telefonuna casus yazılım yükle kimle ne konuştuğunu ne yazıştığını öğrenirsin, hem de lokasyon bulma programları da var onlardan da kurabilirsin.
İşte onu bilsem yapmayı hiç ilgilimi çekmediği için onu nasıl yapacağımı bilmiyorum en iyisi araştırıp kurmak tlfnuna

Bir kadin hislerinde yanilmaz. Ama adama sorup dururak dogru cevabi alamazsin, itiraf edecek hali yok herhalde. Tam tersi daha da dikkat eder acik vermemeye

Ayrica ne 45 yasinda hatunlar var 20liklere tas cikarir. 45 deyince kiskanmadim demen komik geldi

Öncelikle o 45 dediyse kesin 35tir. Ayrıca 45 yaşında olunca kadın olunmuyo mu ? 45 likler yorumlasın
Ona göre olunmuyor erkeklere göre aldatılırsa biri olması gerekiyorsa bu genç olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…