kocama güvenmiyorum

Eşin içini rahatlatmak zorunda. Öyle ne demek istiyorsunla olmaz.

Kıskandırmaya mı çalışıyor göz ucuyla takipler açıklama yapmamalar hayırdır. Çok saçma. Ben olsam biraz daha izlerdim sonra yine bişey çıkarsa telefon dökümlerine bakıcaz ya da bu iş biter derdim.

Ne bileyim bizim yasımız daha 25 onunda 45 yaşındaki birinin ilgisini çekebileceğini aklıma gelmedi

Ne bileyim bizim yasımız daha 25 onunda 45 yaşındaki birinin ilgisini çekebileceğini aklıma gelmedi
Ne biliyosun belki olgun seviyo adam :d saka yapiyorum ama aralarinda elektrik olmada suphe duymazdin. Zaten kadin gelecegi gun suslenmesinden belli. Takipte ol soru sorup durma bence

Valla 45 lik tanıyorum, bildiğin afet...

sakınan göze çöp batar olmuş sanırım

belki bilinç altında kadını hoş buluyor siz kıllanırsınız diye kendini kasıp paranoya yaparken saçmaladı ve dikkatinizi çekti?

bi de kk insanı paranoyak yapıyor. çok aldatma okumamakta fayda var.

Eşinin huyunu bilirsin. Aranızda bir sorun olduğunda konuşup tartışmaktan kaçar mı? Yoksa ilk defa mı böyle kaçıyor konuşmaktan? Bir de senin içine kurt düştüğünün farkında mı? Belki de farketmedi ve üstünde durmuyor.

Kadının telefon numarasını gizlice al kocanın telefonundan. Adını soyadını bul sosyal medyadan bak bakalım neye benziyor, whatsapp profil fotosu varsa ordan da bakabilirsin.

İlk defa kacyr bna hiç bsy demyr bu yüzden çıldırdım onu taniyrm çünkü yoksa böyle bsy bna kendini anlatir

'45 yaşında ki bir Kadınla' neden görüşülmesin veya özel şeyler yaşanmasın ki?
Yani tek savunması bu ise mide bulandırır.

Öncelikle "eşim" ile "güvenmiyorum" kelimesi aynı cümle hatta başlık içerisinde yer alıyorsa problem büyüktür kesinlikle ertelemeyin ama kurmayın da. Eğer eşinizden birtakım konularda şüpheleniyorsanız ilk adım "aptala yatmak" olsun. Yani siz adama beni aldatıyor musun deyince -evet karıcım demesini beklemiyorsunuz değil mi? E o söylemeyeceğine göre o kim bu kim diye tedirgin sorular sormak yerine sohbet akışı içerisinde ağzından laf alın ve soğukkanlılığınızı koruyun. İspat aşamasına geçin, gerekirse takip edin her adımını ama bir daha ona sormayın. Baktınız sizin ki biraz kuruntu ve bu kuruntunun sebebi eşinizin pekte hoş olmayan tavırları o zaman çekin söyleyin şu şu hareketlerinden hoşlanmıyorum biraz daha mesafeni korumanı istiyorum diye

Bir şeyi çok merak ettim eşin yakışık mı. Birde çok şüphelendiğini belli etme. Takip et bir süre daha bakalım. İnşallah sen yaniliyosundur

Telefonuna TrackView yükle ruhu duymadan hem sesli hem görüntülü akip etmiş olursun

Çaktırmadan gizlice takip etmelisin bence.Şüphelendiğini belli etme ki herşeyi kısıtlamasın.Kadın farkeder mutlaka.Bu son Zaman'larda tartışmalarınız oluyorsa soğukluk girdiyse takipte kal.Yok çok iyiyiz mutluyuz sevildiğimi hissediyorum diyorsan boşuna üzülme yanlış anlamışsındır.

Abartmıyorsun. Bu erkekler tehlikeli oldukları kadar da aptallar. Bana göre hiç bir kadın durup dururken şüpheye düşmez ve genelde altından bir şey çıkar. 45 yaşı da hafife almayın nice 20 liklere taş çıkarırlar.

O ne ki görüntülü derken valla sizlerden ogrenilmicek şey yok kızlar ya
Googleplay den iki telefona da indiriyorsun aynı mail adresiyle oturum açıyorsun eşinin telefonundan bildirimi kapatıp uygulamayı gizliyorsun zaten yaz google a çıkar kamerası kapalıylen bile ön kameradan izliyorsun ve seside duyuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…