Ne bileyim bizim yasımız daha 25 onunda 45 yaşındaki birinin ilgisini çekebileceğini aklıma gelmediBir kadin hislerinde yanilmaz. Ama adama sorup dururak dogru cevabi alamazsin, itiraf edecek hali yok herhalde. Tam tersi daha da dikkat eder acik vermemeye
Ayrica ne 45 yasinda hatunlar var 20liklere tas cikarir. 45 deyince kiskanmadim demen komik geldi
Ne biliyosun belki olgun seviyo adam :d saka yapiyorum ama aralarinda elektrik olmada suphe duymazdin. Zaten kadin gelecegi gun suslenmesinden belli. Takipte ol soru sorup durma benceNe bileyim bizim yasımız daha 25 onunda 45 yaşındaki birinin ilgisini çekebileceğini aklıma gelmedi
Ona göre olunmuyor erkeklere göre aldatılırsa biri olması gerekiyorsa bu genç olmali
Valla 45 lik tanıyorum, bildiğin afet...Bir kadin hislerinde yanilmaz. Ama adama sorup dururak dogru cevabi alamazsin, itiraf edecek hali yok herhalde. Tam tersi daha da dikkat eder acik vermemeye
Ayrica ne 45 yasinda hatunlar var 20liklere tas cikarir. 45 deyince kiskanmadim demen komik geldi
çok kötü oldum bugün eve gitmek istemiyorum. güvenimin olmamasının sebebi bana hayır ben yapmam neden öle düşündün sni düşündüren ne diye sormadığı için sadece sen ne demek istiyorsun demekten başka bşy yapmadı. sanırım eşimin eğilimi var ne yazıkki düşününce bu kanıya vardım. yazık ne emeklerle tüm dünyayı karşımıza alıp evlenmiştik
İlk defa kacyr bna hiç bsy demyr bu yüzden çıldırdım onu taniyrm çünkü yoksa böyle bsy bna kendini anlatirEşinin huyunu bilirsin. Aranızda bir sorun olduğunda konuşup tartışmaktan kaçar mı? Yoksa ilk defa mı böyle kaçıyor konuşmaktan? Bir de senin içine kurt düştüğünün farkında mı? Belki de farketmedi ve üstünde durmuyor.
Telefonuna TrackView yükle ruhu duymadan hem sesli hem görüntülü akip etmiş olursunmerhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim bu süre içinde hiç eşimden şüphelenmedim beni aldatıyor mu diye .bu konuda çok rahattım hiç dert etmezdim kendime peşine düşmezdim olacağı varsa muhakkak ki ben görürüm diye.
yaklaşık olarak 1 aydır sebebini tam olarak bilmiyorum bir anda bir güvensizlik başladı şimdi düşününce küçük küçük şeyler beni daha çok şüpheye itiyor. kendisine bu durumu söyledim sadece yaptığı bana ters davranarak ne demek istyrsn demek oluyor.
dün akşam telefonla birini aradı iş için bir bayan baktım çok samimi konuşuyor samimi derken işte senli benli normalde asla iş hayatında biriyle senli konuşmaz baktım konuşurken bi yandanda beni takip ediyor gözleriyle onu öle takip ettiğini görünce şaşırdım kim dedim. neyse kapatalım iyi akşamlar dedi. telefondan sonra tekrar kim dedim 45 yaşındaki kadından mı kıskanıyorsun dedi. 45 deyince üzerinde durmadım kapattım konuyu sabah işe geldim kafama takıldı bu adam kendisinden buyuk birine neden sen diye hitap etsin. ve biraz düşününce bundan iki hafta önce o konuştuğu kişinin iş yerine gittiğini biliyordum iş gereği gidecekti ve o gün eve gelip kıyafetlerini değiştirip takım elbise giyinip koku sürülüp çıkmış eve gelince anladım.
eşime soruyorum sadece yaptığı bana kızmak ne demek istiyorsun demek.o bana oturup bir açıklama yapmadığı için ben konuyu kapatamıyorum ve içim içimi yiyor.
kızlar acaba ben mi yanlış anlıyorum. ben mi abartıyorum. lütfen yardımcı olun yol gösterin
O ne ki görüntülü derken valla sizlerden ogrenilmicek şey yok kızlar yaTelefonuna TrackView yükle ruhu duymadan hem sesli hem görüntülü akip etmiş olursun
Googleplay den iki telefona da indiriyorsun aynı mail adresiyle oturum açıyorsun eşinin telefonundan bildirimi kapatıp uygulamayı gizliyorsun zaten yaz google a çıkar kamerası kapalıylen bile ön kameradan izliyorsun ve seside duyuyorsunO ne ki görüntülü derken valla sizlerden ogrenilmicek şey yok kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?